zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Daha önce açılmış birkaç tane topic var verilen linkleri çoğu işe yaramıyor.. Çalışan bir site yada program söylerseniz çok memnun olacağım..[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 aha up ! şimdi bi tanıdık sordu bana aynı soruyu.cevabı bana da lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 icq 4 lite[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Hattınız Aycellse buyurun...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 icq 4 lite sadece telsime atıo :([signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 türkcelle atan yok mu yaw?[signature][hline]Raptor Skeleg Öss'ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 icq ile turkcell e de msj atabildim.. bu arada sms.ac diye bir site var ama msj nızı atacağınız kişi de siteye üye olmak zorunda sanırım...[signature][hline]sadece ölüm ... [Bu mesaj odchu tarafından 18 Mayıs 2004 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 taa 2004'ten kalma ama... uplıyorum çünkü bulamıyorum... :)[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 vallahi şu anda bana da lazm sınıftan bi kız pazar gecesi işin var mı diye msg atmış kntr yk :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yurdışına gönderebiliyor olması lazım tabi[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 görmemişim bu konuyu konu açtık yeni neyse .. "cehennem.com u hackliyen cumhur adlı şahsiyet bi program yapmış. sms atıyorsunuz.. buyrun indirin atın.. denen di onaylandı 2 sn de geliyor.. http://www.sendmefile.com/00006934 çıkan ekranda download file basıcanız.. 100-200 kb büyüklüğünde program. virüs trojan vb yok korkmayın . www.cellebrum.com sevrelarını sömürüyor. 20 dk 1 sms atabiliyorsunuz. açınca programı kontör yükle diyip sonra gönder diyorsunuz. ip nizi değiştirirseniz 20 dk beklemeden anında atarsınız..."[signature][hline]http://www.turktekno.net Siteye Yönetici Alınacaktır. Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 şu 20 dakka olmasa varya offf of yani =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ip değiştir tık tık at :)[signature][hline]http://www.turktekno.net Siteye Yönetici Alınacaktır. Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinwheel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 kolpa çıktı bende 2 sn falan.. 7dk da geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 2 sn. değilde 5-6 dakkada yolluyor. Şu an bi tane daha yolla dedim ama program kaldı öle yollamiyor :D[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: huntercik, 17 Haziran 2005 16:15 tarihinde demiş ki: 2 sn. değilde 5-6 dakkada yolluyor. Şu an bi tane daha yolla dedim ama program kaldı öle yollamiyor :D aç kapa birz daha bekle yolluyor 1 saat içinde 3-4 tane fln gönderebiliyorsun yni ehh işte hiç atamamaktan idir ama ömrü birkaç gün,ondan sora biter bu serviste[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 http://cumhur.blogspot.com/ işte burda var[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben deneyemedim de... işe yarıyor mu bu program hakkaten? yolluyor mu tüm operatörlere? Yurtdışına yollamıyor hele...[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bende gondermedi program ve sizde odumu bilmiyorum ama programı calıstırdıktan sonra pc arada sırada donmaya başladı[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bende hiçbir sorun çıkmadı turkcell'e mesaj attım geldi(kendime attım) daha sonrada denemedim, zaman olmadı.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ya bu cumhur bilmemne onu indirdim kontor yükle diyom yeni versiyon çıktı onu indir diyo sitedeki tek versiyon bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 eleman elindeki kredi kartlarıyla ücretli siteden kontör alıp bizlerle paylaşıyo galiba. sağolsun ne diyelim :)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shake Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ya adam yayınlamayı durdurmus programı =( bana yollayabilcek biri varmi programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 sen neymişsin be cumhur (:[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: mayfer, 17 Mayıs 2004 11:18 tarihinde demiş ki: icq 4 lite bildiğimiz icq mu bu ne lütfen link verin sadece telsim makbuldür:D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar