Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lütfen yardım edin çok kötüyüm :/

Gothic_Angel

Öne çıkan mesajlar

Gothic arkadaşım biraz sakinleş önce. okudumtüm yazılanları da neler saçmalanmış öle. bi de ne o karakol fln. bak şimdi sen deriiiiiiiiiiiiiin bir nefes al, rahatla. sonra da gel bakalım çaresine sorununun.
ya bi kere şunu bil önce, biz kızlar arada bi böle buluttan nem kaparız. ilişkimizin çok iyi gittii bi anda kurabiliriz kafamızdan bişiler. bak şu üçüncü şahıslar da kafa karışıklıına sebebiyet vermiş olabilirler. al kızı karşına konuş, sor bi "nedir derdin, ne oldu böle birden bire vs vs" diye. sonra sen şu üçüncü şahısların dediklerini pek takma, belki de hepsi uydurmadır. sadece güzel giden ilişkinizi çekemeyenlerin komplosudur bu belki, kim bilir. bi de şu ufak jestler kalp almak için gayet iyidir (aklında bulunsun :) )
kolay gelsin diyim ben sana, umarım aşarsınız bu sorunu da o güsel günlerinize geri dönersiniz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gothic_Angel, 24 Haziran 2005 01:16 tarihinde demiş ki:
bu ruh haliyle edebiyat yapamıcam tmm mı ?

Edebiyata gerek yok, sadece insanların rahatça okuyabileceği şekilde yazman yeterli... Ha, öyle yazmam böyle yazarım ben diyosan ben de okumaya kasmam derim. Sende çok umrumdaydı sanki dersin sen bilirsin derim ikimiz de mutlu mutlu ayrılırız.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanoglu hakkettiginden fazlasini ne zaman alsa, kendini bir sey zannetmiştir.

Klasik kadin tepkisi.

Gereksiz ugras neticesi.

Ilgilenme yani ilgilen ama ilgilenme. Onunla ol cagirinca git bazen gec kal bazen erkenden git ve bekle geldiginde 30 saattir seni burada bekliyorum de sitem et. Zamaninda geldigini soylediginde ise , Bana daha fazla oldu gibi geldi de sensiz zaman gecmiyor demek ki de ve sonra baska seylerle ilgilen bir yerde otururken etrafin ile ilgilen diger insanlari gozle. Arada bir ona bakman yeterli , Ozellikle karsi cinsinin uzerinde duran ve sana guzel gozuken kiyafetleri ima edip bak ne kadar tatli olmus diyerek caktirmadan onu asagila ve ez. Ancak bu sekilde bir ilişki dengeli gidebilir. Bir teraziye surekli yuk koyarsaniz yuk olan taraf agir basar, ne kadar cok yuk alirsaniz yuk olmayan taraf agir basar, Ama aldiginiz yuk kadar yuk koyarsaniz HER ZAMAn dengede kalabilecektir....

Bir dusun, hatta goze alabilirsen dene...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Sosyal ağlarda paylaş

puahahaha gothic angel black angel arka arkaya nolur problemim var diorlar kardeş falan sandıydım..
ehm.pardon.
ya ama kişisel bölümü güldürüyo beni. ama ben the shiningde de koptum kopmamalıymışım. benim sinirlerim bozuk heralde.

sdce ilk sayfayı okudum da..ya ben erkek arkadaşım kişisele problemlerimizi yazsın istemezdim en baştan onu söliim internette forumlarda böle seviştik ertesi gün böle trip attı die anlattığını görsem direk bitirirdim ilişkiyi. ama hangi birine anlatiym bunu kız sorun eden threadlerin.. takılın siz.[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Sosyal ağlarda paylaş

ya aynı şey bende de oldu ..erkek arkadaşımı çok seviyorum falan herşey çok güzel .sevgili olduktan nedensiz yere durup dururken seni çok seviyorum canım benim die msj falan göndermeye başladı sıklaştı da bu aralar.ilk başta çok heyecanlanıyodum sonradan tınmamamya bşy hissetmemeye başladım dün görüştüğümzüde suratına bakmamaışım farkında diilim nie böyle yapıyorum bilmiyorum.halbuki onu çok evdiğimi biliyorum bi anda sıkıldım.
belki senin kız arkadaşına da böyle olmuştur ona biraz zaman ver belki toparlar.ama eğer gerçekten seviyosa toparlar.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sizin memlekette kafetarya bar disco yada oturup konusulacak daha gusel yerler yok mu yahu ? NEden eve cagiriyorsun ki ? Abi ev ortami gerer. . Gereksiz endişe olusturur.. Bence sen artık gorusmeleri evde degilde bi kafede gerceklestirsen cok daha ii olucak. Soyle gizli bahce felan gibi bi yerler yok mu yahu . .[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o zaman sen direkman yiyişmeye odaklanmissin. Disarda rahatca yapamayip evde rahat yapabilecegin tek sey bu olsa gerek her halde...

Neyse genede sen bilirsin. Ama boyle cinsel içguduleri bir kenara birakip. Hos bir ortamda. Rahat rahat konusabileceginiz bir yerde bir bulusma ayarlasan cok daha iyi olur gibi geliyor.

Unutmadan sarilmayi ihmal etme en onemli noktadir bayanlar uzerinde : D

Genede secim senin ev diyorsan illa ki bende sana wtfmi yoksa letz speak english yani gibi bişi dogar ortaya :D[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nereid, 25 Haziran 2005 06:55 tarihinde demiş ki:
puahahaha gothic angel black angel arka arkaya nolur problemim var diorlar kardeş falan sandıydım..
ehm.pardon.
ya ama kişisel bölümü güldürüyo beni. ama ben the shiningde de koptum kopmamalıymışım. benim sinirlerim bozuk heralde.

sdce ilk sayfayı okudum da..ya ben erkek arkadaşım kişisele problemlerimizi yazsın istemezdim en baştan onu söliim internette forumlarda böle seviştik ertesi gün böle trip attı die anlattığını görsem direk bitirirdim ilişkiyi. ama hangi birine anlatiym bunu kız sorun eden threadlerin.. takılın siz.

paylaşıcak birisi olmayınca böyle oluyor dostum... Burası sıcakkanlı bir forum herkez birbirine yardım etmeye calısıyor vs. anlatırım yani benim açımdan sorun yok bunları okursa kız arkadaşmda daha iyi anlar beni emin ol...[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! |
Something Wild
Sosyal ağlarda paylaş

yorumların bi kısmını okudum da

sen o önceden hoşlandıgın kızların (sanırım karsılıklı olarak gıcıksınız birbirinize suan) "olmaz sölemem sır" dediklerinden sonra "ya söyleyin kac senelik arkadasız pliz" diyince söyledikleri şeyin doğru olduguna inandın mı?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Sweet boy come in, im the dark side of you...

Sosyal ağlarda paylaş

Kız eğer sıkılmışsa canlandırman çok zor gibi. Neyse sen bu kadar üzülüyorsun ya o senin için bu kadar üzlüyormu? Her keze hakkettiği değeri vermeyi bilmek gerekir. o şuanda senin vediğin değeri haketmiyor gibi geliyor bana....[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Sosyal ağlarda paylaş

abi msji daha yeni gordum oturup hepsini okdum sunu soyliyim fiona kesinlikle hakli

benden hoslandigini soyleyen bi kiz vardi cok guzel oldugu soylenemez ama ii ve tatli bi kizdi baslarda biseyler olur belki dioken kiz beni inanilmaz fazla aramaya basladi soyle soyliyim 2.5 saat ossde kaldm 18mi ne cagri vardi telde sonunda resmen nefret ettirdi artik boyle yuzunu gormek istemez hale geldm ve uzak durdum ve askta en en en dogru kuraln bu oldguna karar verdm

kaçan kovalanir[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you
düzbaşı trgdy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...