Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Arkadaşlar X kişiyle 3 haftadır bir ilişkimiz var 2 gün hariç gayet çok güzeldi Hergün buluşurduk eğlenirdik falan fln..işte ilişki yaşadığım kız eskiden hoşlandığım kızlarla tanışmış konuşmuşlar felan.İşte hala konuşuolar bugün bize gelicekti kız aradı dedim bekliyorum fln 10 dakka da olsa gel bi göreyim git dedim.İşte annem gelince ben çıkıcam tmm fln dedi..Ben bekliyorum bu arada sonra kardeşim geldi (X kişiyi tanıyor) abi işte X geldi fln.. Dedim çağır apartmana gelsin ama benim olduğumu söyleme fln. Kardeşim bağırdı kıza işte gelsene bişi dicem fln abin orda biliyorum boşver demiş o gelsin demiş...Bende yanında o kızlar olduğu için gitmek istemedim geldi apartmana 10 dk. konuştuk işte suratı asıktı fln saçını fln okşuyodum hiç tepki vermiyodu işte ben o kızlarla konuşmamasını söylemiştim daha önce işte bugün de dedim 'eskiden hoşlandığım kız belki kıskançlık yapıp olur olmaz şeyler söyler sonra bizi ayırır fln ben seni kaybetmekten korkuyorum yoksa kimseden çekincek bişiyim yok dedim' Sonra işte yarın uzun uzun konuşalım dedim bişi demedi..Gelicekmisin dedim bilmiyorum dedi çıkarkan bekliyorum yarın dedim gitti..... Sonra ben soğuk davranmasından şüphelendim arkadaşlarının yanına gittim X gidince dedim ne dediniz kıza böyle davranıyo fln bişi demedik sadece senle cıktığını duyunca şaşırdık fln dedim dedi.o benim hakkımda bişi dedi mi dedim evet ama sır dedi.Lütfen söyle fln kaç senelik arkız benden mi esirgicen fln dedim sonra şey dedi tahmin et dedi.... İlişkimizle ilgili kötü bişi o zaman dedim 'biraz sıkılmış işte anla dedi' tabi ben şoktayım (hala şoktayım) ne demek istedi anlamadım..... ne yapmalıyım şimdi nasil ilişkiyi kurtarabilirim hiçbir fikrim yok.Msn de 120 kişi var içinde 1 tane adam yok konuşabilceğim dost bugünlerde lazım yardım edin nasil kurtarabilirim ilişkiyi ne demek istemiş ayrılmakmı istiyo yoksa ilişkiye renk getirmek mi ltüfen arkadaşlar çok seviyorum kızı ve bana kızın sie etmesi koymaz hiç ne konuşursa konuşsun arkamdan ahahaha şuna bak kız posta koydu desin koymaz ama ayrılmak istemiyorum ... okuyan okumayan herkeze teşekkürler...yardım edin...[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 o sıkıldım heycan yok olayı klasik bi yalan ne yaparsan yap kızın niyeti ayrılmaksa heycan yok sıkıldım der.çaresi ise bekleyip görmek[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 off abi ne demem lazım nasil konuşayım beynim durdu sadece müzik sesi var hiçbişi hissetmiyorum ya kaybetmek istemiyorum onu :( hele başka cocuk varsa ben karakolluk olurum :([signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 aynen öyle yapıyor bazen çok iyi sarılıo öpüşüoz fln ama işte bugün acayip soğuktu yanıma bile gelmedi ama niye öyle yaptığını anlamadım geçen gün bizde seviştik hiç ayrılmıcam tripleri fln bugün böyle off yaa ne yapacağımı bilmiyorum...oysa sevmiştim onu seviyorum da .... yarın konuşcaz ama nasil bi konuşma yapıyım bilmiyorum kafam yerinde deil yardım lfffft[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 sana diorum, kesinlikle, aşkım seni seviyorum hede hödö ayrılma benden falna deme hiç bi işe yaramaz ii ce soğur. sen böle siklemio modunda git, eğer ayrılalım derse sen bilirsin de git, geri dönecektir...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 sıkıldıysa koy tekmeyi gitsin fln[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya abi kanmasından değil yani hani benden hoşlanmıyorsa artık neden izin versin ? şahsen hiçbi kız izin vermedi öyle bir olaya öptüm fln ya birden böyle yapması cok şaşırttı haa eğer bana onun ve 3. şahsın söylemediği başka bi dalavere varsa benim sonum karakol :([signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 x kişi X man mi yoksa ?[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya seviom diom yaaaaaaaaaaa ya bide hediye alıcam eve çağırıcam konuşmak için çiçek mi alıyım yoksa takı fln mi ?[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 abi en azından yarın biraz gönlünü alıyım diye yarın bitsin istemiyorum :([signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya böyle düşünmezse :( ya ufak bir süpriz onun gönlünü almaya yetecekse ? önce acık acık konuşucam sonra veririm hediyesini napalım artık :([signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hediye yalan diyosun ?[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: BonePART, 23 Haziran 2005 22:25 tarihinde demiş ki: Ekip kurmayı planlıyorum bu iş icin. Relationship Management inc. Siri alcam ise bide souvenir. Tama konuya girelim. Once no: 1 İlişkiden sıkılmış. O zaman spontane ol biraz. Farklı ol değişiklik yarat. Durup dururken bir gül al gotur. Butun gun seninim ne istiyorsan yapalım de. Farklı ol ole apartman boslugunda sac oksamaya kanan kızlar köyde cesme basında erkeklerle kesisen kızlarla beraber bitti. no:2 ege rilişkide sorun war karsı taraf acık olamıyorsa git suratına vur bunu. neyse sorun benle konus de. ilişki bole 3 uncu sahıslara acıklanan gizemlerle dipten gelen mesajlarla cozulmez sorun neyse ortaya konr cozulur. ala ala son zamanlarda her gün 2 tane ilişki problemi çıkıyo dicektim :D Organizasyonu kuruyoruz o zaman.. yanlız souvenir hatıra demek be Boncum.. yani en uzaktan bi alakam yok o kelimeyle :-) SOVEREIGN[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 3 haftada senden sıkıldıysa: 1)Ya harbi sıkıcı bi adam olman lazım, 2)Y ada kızın, hmm kibarca nası desem, kısa ama çok ilişki yaşayan bir tip(oldu) olması lazım.. 1. ise bonepartın dediği gibi biraz ilginç bi kişilik olmaya bak..2. ise zaten salla gitsin..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 şimdi anladığım kadarıyla X'te, bu senin eski hoşlandığın kızlarla konuşana kadar pek bi problem yoktu.. Onlar böyle ay onunla mı çıkıyosun gibisinden konuşunca kız :-? oldu. Şimdi bi kere bana yapılsa böyle bir olay ben o kızları öyle salıvermem. Hatta içimden geleni salıveriyorum: SANA NE LAN BENİM İLİŞKİMDEN S*TTR GİT BAŞKASININ İLİŞKİSİNİ BOZ O*SPU. Tamam biraz ağır oldu ama gerçekten çok sinir bozucu hareket etmişler o kızlar. Neyse X'e dönelim. Şimdi ortaya çıktı ki X sıkılmış. Heycan istiyor. OK, şimdi bir ilişkiyi canlandırmak için, heycan vermek için yapabilecek ÇOK şeyin var. Daha "technical" bir insan olduğum için buraya bir liste yapıcam.. dikkatle okuyunuz: 1) Kıza onu ne kadar ÇOK sevdiğini bir türlü ima etmeyi başar. 2) Hayatını X'le yaşa. Genelde yaptığın şeyleri beraber yap. Ne bilim, maça beraber gidin.. size gelsin beraber yemek yapın.. beraber televizyon seyredin.. tartışın.. AYNI KİTAPTAN okuyun.. 3) X'i ara sıra şaşırtmayı becer. Mesela böyle en beklemediği anda bir tutam çiçek. (en sevdiği türden) Sonra çeşitli hediyeler al mesela.. Pahalı olması gerekmiyor.. İlişkinizin değerini, ve derinliğini simgelesin, vurgulasın, yeter. 4) Okul bitti yaz başladı.. beraber tatile gidin.. güneydeki ortamlara akın.. 5) Spor yapıyomusun? Ne yapıosun? O ne seviyo.. öğren bunları.. ve ne kadar ortak yön varsa ABUSE et.. BERABER yapın.. ortak yön yoksa da yaratmasını bil. 6) Şimdi buraya bu kadar şey yazdım da.. bunları okuyup sadece ona daha fazla ilgi göstermek olmaz. Amacımız o değil. Amacımız, X'in ilişkinizden zevk alması. Kısaca hayatı beraber yaşayın.. beraber gülün. Relationship Vice Manager Sovereign derledi, topladı, yazdı.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bu kadar konuşuosunuz ama bi ilişki asla bi tarafın çabasıyla yürümez. ne yani X aksyion ario die gothic angel 24 saat onu tatmin etmeye mi çalışcak kendisinin istekleri duyguları yok mu.. bi şekilde ders vermen gerek.. ben 2-3 hafta önce bi topic açmıştım "ilişkide düşünen taraf olmak" die paso ben uğraşiodum ben korkuodum kaybetmeye en sonunda kaybettim. ne kadar uğraştıysam da sıkılan sıkılıo. fakat sonra bazı olaylar yaşandı. tekrar başladık ve düzene girdi şu an dengeyi sağladık ikimiz de bişeyler katioruz. tek kişiyle olmaz bu iş..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mortis öncelikle mutlu olmana sevindim ne güzel işte bende dengeli biimde yaşamak istiyorum ama olmuor ki :([signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya wehoeho abicim ne sıkılması. 3 haftada sıkılır mı insan bir şeyden. hayır yani, "sıkıldım, tadı yok ilişkinin" gibi şeyler gerçekten ayrılma için neden olabilir ama 3 haftada olmaz bre ehe başka bir şey vardır muhtemelen. eğer gerçekten sıkıldıysa kız, çok afedersin ama geyiğine filan çıkmıştır seninle, karaktersizdir ucundan.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Yani bende öyle düşünüyorum başka birşey var kesin o salak kızlar kıskançlık yaptılar bişi söylediler ama dur bakalım yarın konuşucam.........................[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hayır abi kız sıkılmadı.. belli ki ordaki o*spu kızlar bişe dedi senin hakkında falan bilmediğimz.. kız soğudu birden.. yoksa bence de 3 haftada sıkılmak bilmiyorum yani.. kız harbiden sıkıldı mı sıkılmadı mı onu bi öğren bence Mortis: Hoca haklısın tabiki kesinlikle ilişki bir taraflı yürümez. Dengeli olması lazım. Ama şöyle düşün.. Şimdi X ve Y var. Bunlar başladılar çıkmaya. X, Y'a hasta.. deliler gibi seviyor.. Y başta deneyelim dedi.. şimdi pek farklı değil.. ama X kadar bir sevgisi yok.. X, olayı kurtarmak için belli bir süre boyunca deli gibi uğraşması lazım ki Y'ın sevgisini, takdirini, zevkini kazanabilsin. Kazandıktan sonra ilişki dengeli yürümeye devam eder. X rahatlar, Y huzura kavuşur.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" [Bu mesaj Sovereign tarafından 23 Haziran 2005 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 sıkılmanın zamanı yoktur, aşkda sevgide mantık aramıcaksın.. bi kere soğursan sıkılırsan bi anda sıkılırsın başta farkına varmayabilirsin belki de.. şunu söleyebilirim ki çoğu kız fazla ilgiden sıkılır, başta hoşuna gider ay canım cicim aşkım bebeğim hede hödö sonra bayar.. ve o arkadaşları X e bişey demişse onun da etkisi olmuştur... şu an anliorum durumunu benim kız arkımla da aynı sorun oldu 3. kişi yüzünden, anlatmıştım o eski topicde... bi şekilde devam etmeye çalışmıştık ama soğumuştu ne kadar denese de olmuodu ayrıldık... ya bak öle bişey yapman gerek ki, kıza şunu göstermen lazım "biz ayrılırsak, ben bişey kaybetmem , sen kaybedersin" bunu göstermen lazım.. bi şekilde kendini kanıtlaman gerek. ben kız arkımla öle olaylar oldu ki ne kadar güvenilir ve onu seven bi insan olduumu kanıtladım çok yakın arkıyla araları bozuldu falan karambolde bi şekilde ben düzelttim herşeyi.. bu tarz şeylerle kendimi kanıtladım. genel olarak onun hata yaptığını ve her zaman haklının ben olduunu gösterdim 2 olayda o da anladı ve tekrar sevmeye başladı... dediğim gibi öle çiçek miçek diil, kızın senin değerini anlaması lazım. başka türlü olmaz bu noktadan sonra..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 abi sana sadece kendin ol derim..[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mortis.. şimdi haklı yanın da var ama sen direk Haluk tiplemesine girmişsin. Dominant teyzelere savaş açmışsın. Bi kere çoğu kız fazla ilgiden bayar demişsin. Bu kesinlikle yanlış. Tam tersi çoğu kız fazla ilgiyi sever. BAZI kızlar vardır ki kendilerini herkesten üstün görürler, işte onlara Haluk karakteri ile yaklaşmak lazım. Şimdi sen hardcore gitmemişsin onu anladım. Kesinlikle kıza kendi değerini göstermen gerekiyor. Ama bu ilgi göstermemek anlamına da gelmiyor. Dediğin gibi işte ufak tefek olaylarla kendini kanıtlamak doğru ama zor. Her kız seninki gibi anlayışlı olmayabilir. Ne türler var oralarda sadece kendini düşünen falan.. Onları sonuna kadar eziceksin işte.. onlar layık değil hiçbişeye[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nat-Not Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben derim,biraz soğuk davran tepkisini izle..[signature][hline]Nat - Not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 "işte" ve "falan" kelimelerinin bolluğu o kadar rahatsız etti ki okuyamadım bile... Bi ara tekrar okumayı dener başarırsam yorum yaparım.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar