Pakize Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 merhaba arkadaşlar çok geriden takip edebiliyorum ehh işlerimden dolayı çok az bir vaktimi eğlenmek için pc'ye ayıra biliyorum.Her neyse olayı fazla açıklamaya gerek yok son patch'i indire bileceğim bir link verebilirmisiniz acaba?[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Oyun kendisi çekecektir?[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 oyy oyy oy abi şu arrama buttonunu veya google yi hiç kullanmayı bilmiyormusunuz ?[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 oyunun kendisine bıraksam çok üzün sürecektir.Ben devamlı makina başında durun birisi değilim.Link'i olsa bi indirme programı kullanıp pc'yi açtığım zamanlar download ettiriyorum sadece.[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: ozii_x, 25 Haziran 2005 12:11 tarihinde demiş ki: oyy oyy oy abi şu arrama buttonunu veya google yi hiç kullanmayı bilmiyormusunuz ? ayyy aayyy ayyy abisi çok zekisin ya arama button'unu bi sen kullanıyorsun zaten..[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 kimin ne yaptıgı bellii[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 www.google.com[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 FAQ başlığı altına bütün patchlerin çekilebildiği bir adres koymuştum.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 sevgili pakize oyuna girmeyi denedğinde acc name ve pass ını yazdığında login dedğinde o zaten otomatik olarak patchi indiricektir. diye bi cvp yazmak varken neden acaba google veya şu siteyi kullanmayı ne zmn öğrenceksiniz ya gibi bi msj atma gereksinimi duyarsınızki anlamam boşu boşuna birbirinizin kalbini kırıyosunuz[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: kermit, 25 Haziran 2005 12:25 tarihinde demiş ki: sevgili pakize oyuna girmeyi denedğinde acc name ve pass ını yazdığında login dedğinde o zaten otomatik olarak patchi indiricektir. diye bi cvp yazmak varken neden acaba google veya şu siteyi kullanmayı ne zmn öğrenceksiniz ya gibi bi msj atma gereksinimi duyarsınızki anlamam boşu boşuna birbirinizin kalbini kırıyosunuz yavaş , yavaş öğreniceklerle insanlarla nasıl diyalog kuracaklarını.. birden bire üstlerine gitme lol ;) saol bu arada Qui'inin yazdığı yazıyı sonradan gördüm.[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bu "sonradan öğrenecekler" de güzel bir tavırmış. sevdim.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 arkadaşlar aranızda hercins insan mevcut... bak adam demiş ki **FAQ başlığı altına bütün patchlerin çekilebildiği bir adres koymuştum.** sen forumda arama yapsan.. ne biz nede sen yorulursun.. adam oraya arama button unu boşa koymuş.. siz binlerce üye hepiniz yazın buraya ..abi şu nasıl abi bu nasıl.. sonra sizin abuk subuk sorularınız yüzünden db kabarsın (zaten fazla geçmiş tutmuyor ama paticik) birde kiminiz ortaya çıkar abii vp ver ole arama kullan deme diyor beni sinir ediyor cidden cins insanlarsınız bazılarınız..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 çok cinsiz biz özel üretimiz[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 gereksiz yere msj atıp dl kaplama lütfen!.. (bkz: evet cinsim.!!)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 boşu boşuna tartışıyosunuz...[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Abi dünyanın en gereksiz mesajları ( tanışma bölümünden sonra :) ) buraya atılmış ... yahu kardeşim hazıra konmak diye birşey vardır copy paste etmek varken hazır linki neden kastırsın insanlar google da yok orda burda eğer ki yardım etmeyecekseniz içinizden gelmiyorsa backspace e basıverin forumlara geri dönün başka topic seçin ahkam kesip dalaşacağınıza ... Herkes kendi işine baksın yardım edecekseniz yazın özetle budur ...[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 www.fileplanet.com dan çekebilirsin eu için uk english çekmen gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Blizzard'ın kendi updaterında Resume imkanı yokmu ?[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 malesef yok diye biliyorum fakat neyse sorunu halletim zaten saolunn..[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Var resume olayı kaldığı yerden devam edio 2.kez açtığında.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
awishforwingstha Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 alın size patchler: http://www.webspace-kostenlos.com/wowzer/patches/wowpatches.htm[signature][hline]Draenor Aytunchlepis " The Warlock " Gnome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 http://www.webspace-kostenlos.com/wowzer/patches/wowpatches.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Budur abi ... :)[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 @ozii_x : Tartışma yaratma.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar