BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ya dizide yanlı taraf ortaya k0oyamazlar yanı ceza alırlardı oyle bariz bisey olsaydı[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yönetmen çağan ırmak, üniversite de katıldığı panelde, ben solcuyum demişti. tv de göstermişlerdi ama tam diyalogu hatırlamıyorum. şu bakımdan; damdan düşer gibi veya konuşmaya başlar başlamaz bunu söylemedi. o yönde taraflı olabilmesi gayet doğal bi kaç bölümünü reklama girene kadar izledim, insanları sağcı solcu gibi gruplara sokmaya çalışıp kendimi kasmadım. ama bu yorumlardan sonra ister istemez bir şekilcilik yapmak isteği doğdu.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: onlyreal, 22 Haziran 2005 17:36 tarihinde demiş ki: bariz sekilde sagcilara olm solcular kahraman dizisi. öle zaten:-P dier dizilere bakınız birazd, kurtlar vadisinde açık açık bitaraflarını yırta yırta milliyetçilik propagandası yapılio... çemberimde gül oya da ''hede hödö tek yol devrim'' şeklinde propaganda mı yapilio?[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 illa bu topic ide bı tarafından uydurmuşlar sıyasete[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: eisberg, 22 Haziran 2005 20:34 tarihinde demiş ki: illa bu topic ide bı tarafından uydurmuşlar sıyasete eisberg her dizide her filmde "off ne güzeldi x" "ya şu adama sinir oluyorum" vs gbi gereksiz ve boş mesajlar atılacağına böyle konular tartışılsa keşke, işin özü irdelense..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 dızı cok gusel ben ılk bolumunu ızlemıstım sonra ızlemedm arada beyaz show u beklerken denk gelırse ızlıorm ama asmalı konak tan sonra ıddalı bır dızı olabılır bence[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 başarılı bi senaryo...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ben çok seviorum bu diziyi gerek oyunculuklaroyla gerek senaryosuyla gerekse müzikleriyle çok güzel bence...Yazın oynamaya devam edicek mi dizi bilen var mı?Bugün yeni bölümü varmıs ama sezon sonu demio...[signature][hline] ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' [Bu mesaj Horrible tarafından 24 Haziran 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 haftaya son. 39 bölüm diye biliyodum ama 40 yaptılar. heyecanla bekliyoruz finali. sezon finali falan da değil, temelli bitiyor.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 evet temelli bitiyormuş haftayaki bölüm kaçmaz. Bugunku bolumdede direk "darbe" yi işlediler. Gayette güzel bi anlatım vardı genel olarak onun dısında seneryo, karakterler falan yine nefes kesiciydi. Ya zevk alıyorum boyle bı dızıyı ızlemekten direk kalite çünkü.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 aynen. sanırım son bölümde, diziyi bitirirken gerçekten iyi bir noktada bitirip 3 ay bizi meraklandıracaklar :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: orc_lord, 25 Haziran 2005 16:49 tarihinde demiş ki: aynen. sanırım son bölümde, diziyi bitirirken gerçekten iyi bir noktada bitirip 3 ay bizi meraklandıracaklar :) anlatamadım galiba. ne 3 ay ne de 33 ay sonra başka bölüm yok. haftaya dizi "tamamen" bitiyor. yani "the end" :P bilmem anlatabildim mi..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Nea! Haftaya bitiyor mu?! :( Çok güzel dizi bitmese keşke...[signature][hline]Kuzgun' dum ben.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 duyduğuma göre hafaytaya ''geçmiş''te yaşananlar olaylar dizide artık gösterilmiyecek,yazdan sonra yurdanurun şimdiki hali,olaylar vs vs gösterilmeye devam edicekmiş.. dizi bitmio ama 80ler anlatılmicak...[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Şimdi haftaya dizi bitecek mi bitmeyecek mi ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Gecenlerde bir yerlerde bir kaç oyuncusunun röportajı vardı adamlar dizi bu sene bitecek diyordu. Yani benim bildigim yaz finali yok. Ben oyunculaın yalancısıyım. Bu arada paket halnde dvd cikacak deniyordu ne zaman cikcak var mi bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 haftaya bitiyor.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar