Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 SPectre88 said: hep merak etmişimdir adalardaki kapanan bezginle aranızda bir ortaklık falan varmıydı? akraba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 antalya'ya da yer açacakmışsınız doğru mu? DÜNYAYI ELE Mİ GEÇİRCEKSİNİZ? GUGIL SEN Mİ GELDİN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 2005'te ben muhtemelen gittim bu mekana. eskisehirde eski hatun okuyodu. ona gittigimde buraya goturmustu beni de. ama fistan'la alakası oldugunu bilsem gitmezdim sdfsd. saka, iyi ki gitmisim. hatırlamıyorum gerci sadece ismini hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 akşam del mundo da arkadaşın doğumgünü varmış fistan orda olcak mısın sen? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ya bizim kasiyer kayıp ben terasta deü,l,m bugun aşşa kasadayım :( ama del mundodayım ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 aşşa kasa giriş mi oluyo 1. kat mı oluyo yer bulamazsak felan GELİR BULURUM SENİ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 1. katta bi in var onun içindeyim bugun. yer ayarlarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 fistan gel sizin bozcaada şubesini açalım mekan var da bar işletmeciliği bilmiyoruz biz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 abi güzel olurda kim duracak bozcaada'da o sorun olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 çok yoğun oluyomusun fistan bi gelirim meraba demeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yukarıda yogun oluyorum ama aşşada bomboş oturuyorum şu an oldugu gibi euhe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ismini bilmediğimi farkettim bravo bana :) FİSTAAAN diye gezemedim ortalıkta. içerde psychedelic çalıyomuş çıkarken farkettik ama üst katta iyidi ya güzel mekan valla (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Fistan d-smart yayını var mı maç için yarınki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 paticik eskisehir varuna bulusmasi yapalim dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Abi ben en çok masaların şehir adları olmasını seviyorum. Harika bi fikir. hatta minik bilgilerde olsa daha süper olur. =) Los amigos ve del mundo vazgeçilmezimde. En çok los amigostayım sürekli maç izliyorum üst katta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Şehir değil ülke isimleri sanırım, zengin bünyeme habire Amerika ve İngiltere düşüyordu sdf, gerçi bayadır gitmiyorum Varunalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Şehir değil mi ya ? Kuala Lumpur vardı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Anelor said: paticik eskisehir varuna bulusmasi yapalim dsf yapılsın bence de, istanbul-ankaradan da gayet kolay ulaşım.. şuan istanbuldayım da gelirim ben olursa öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 sinad said: Şehir değil mi ya ? Kuala Lumpur vardı en son. En son gördüğüm o şekildi olabilir, Varuna başarılı işletme Eskişehir'i de sömürdüler gerçekten (iyi anlamda =]).Uğrayayım bir ara özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 adamlar aşiretçe eskişehir bar cafe sektörünü ele geçirmişler helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 BulletRide said: Fistan d-smart yayını var mı maç için yarınki? varuna cafe ve los amigosta lig tv +d smart del mundo ile varuna gezginde d smart var sadece. masa isimleri ülke del mundoda amigosta yeni yaptırmıs olabilirler şehir şehir haberim yok 3-5 gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Artık rövanşa, geç gittim mal gibi yer yoktu zaten Nox'ta izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 paticik üyelerine özel yer slot olsun kapıdan girince otomatik olarak boş yerlere yerleşelim! +1 slot koy hatta kız arkadaşımızla gelince o da kapıda kalmasın fsdg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 varuna gezgin'e bir tadilat yaptık görmelisiniz! kahve barımız var artık :) kahvelerimizde mük kemmel. kahvaltı hele dünya çapında övgüyü hakediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 çok güzel yer ben buraya kargo yolladım harika (tu) gidin burda yemek yiyin fistan kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar