Proxa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 amaçlarına ulaşmamaları için tartışıyoruz ama çok "üper" müzik yapıyolar türk düşmanıda değiller! hani yok DvD lerde vauv[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: AnakinSkyWalker, 02 Eylül 2004 00:14 tarihinde demiş ki: Konselerınde Turk Bayraklarını Yakıyolarmıs Ben Muzıgını Dınlerım Ama SOAD'ı Sevmem(naSIL oLUyO Sa) :& lol nereye yakiyo turk bayragini. ulke bayragi yakmak cok buyuk suctur, oyle birseyi yanina birakmazlar adamin. kim uydurduysa akli fazla calismiyormus herhalde.[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 simdi bu adamlar turk dusmani mi degil mi ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: AssassiN, 06 Eylül 2004 19:16 tarihinde demiş ki: said: AnakinSkyWalker, 02 Eylül 2004 00:14 tarihinde demiş ki: Konselerınde Turk Bayraklarını Yakıyolarmıs Ben Muzıgını Dınlerım Ama SOAD'ı Sevmem(naSIL oLUyO Sa) :& lol nereye yakiyo turk bayragini. ulke bayragi yakmak cok buyuk suctur, oyle birseyi yanina birakmazlar adamin. kim uydurduysa akli fazla calismiyormus herhalde. vallaha bizim 60lı yılların binmemne derneği diye bir dernek bütün basının önünde amerikan bayraklarını yaktı hiçte birşey olmadı adamlara. bunu yapmak büyük saygısızlıktır o ayrı, ama yapılabiliyor.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: huun, 06 Eylül 2004 19:26 tarihinde demiş ki: simdi bu adamlar turk dusmani mi degil mi ? gayet Türk düşmanı adamlar. herşey söylenti deseler bile ermeni soykırımını bu kadar desteklemeleri gösteriyor herşeyi.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ermeni soykirimini desteklemeleri turk dusmani olduklarini gostermez esasen . adamlarinda milli davalari bu dandirik ermenilerin uyduruk bir milli davadan baska bir seyleri olmamasi bu adamlarin sucu degildir sanirim . baska daha dise dokunur bir delil var mi yok mu ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 uyduruk davalarını ona buna kabul ettirmekten geri kalmıyorlar ama. utanmasa başımızdaki hükümet evet biz yaptmıştık zamanında diyecek. Türklerden nefret ettiklerini sezinlemek için fazla bir yeteneğe ihtiyacınız yok. bunun gibi siyasi meselelerde kanıt olmasa da biraz sezi gerekiyor senin de katılacağın gibi. mesela amerika ile Türkiye ilişkilerine bakarsan güllük gülistanlık bir hava var nerdeyse. ama bazı gerçekleri görmeniz gerekir. aman cristoph okumasın bunları gelir şimdi ne biçim örnek vermişsin der.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Proxa, 06 Eylül 2004 17:23 tarihinde demiş ki: said: Black_B, 05 Eylül 2004 23:05 tarihinde demiş ki: ya baba adam sanırdım sizi ya Proxa bide Norton adam soad dinliyo diye füzeye koyup uzaya göndericeksin baba ne bu ya adam ben türküm diyo ve soad dinliyorum diyo seni ilgilendirmez baba bu beni de ilgilendirmez sadece ikinizi de adam zannederdim sokaktaki bebeden farkınız yokmuş valla ama iyi güldürdünüz helal .... ilgilendirmezmi toplum içinde yaşıyoruz ve bazen yapacağın işer bütün toplumu ilgilendirir.Sen git tek başına dağ klubelerinde yaşa o zaman yada toplumun getirdiği sorumlulukları kabul et. Gidersin o gürültüyü kazaa dan çekersin ama o adamlara para kazandırıyosan üstüne bide adam sana götüyle güler sanırım ben yazımda soadı savunmamışım yada müziğini dinlediğimi söylememişim haksızsam belirten çıksın... bu konuyu başka yere çekmektir... ki o gürültüden hoşlanıyo diye insanları suçlayamazsın ki o insanlar o gürültüyü çıkartan grubu dinlemekten hoşlanıyolar... bu sana yada bana kalmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Maç kaç kaç ?[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 http://www.mtv.com/news/articles/1485692/03112004/system_of_a_down.jhtml[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! [Bu mesaj LiGhTfOrCE tarafından 13 Eylül 2004 11:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 o... çocukları diyorum sadece...[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Perhaps Turkey. I know a lot of person who listen Soad but they don't accept Soad because soad don't like the turkish peoples.. demis bir turk arkadasimiz. gelen cevap ise. Actually, SOAD hates the Turkish government, not the Turkish citizens. The only reason SOAD hates the government is because they won't recognize the 1915 Armenian Genocide. But there are a handful of SOAD fans around here. I'm probably the biggest one though. You are right but, turkısh peoples thinks that " soad hate turkısh peoples" but they don't know the real problem cause by the Turkish Government. demis turk arkadas yine ve gelen cevap iseeee... But what are you basing this off of? Of course, you have talked to all the Turkish citizens, and asked them their opinion of the band System of a Down, and they all said "I like their music, but I do not accept them because they hate us"....right? yani su an cogunuzun dedigi cevap :)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 i'm a turk ,and I like soad very much,it's my favourite band!!I love daron very much ,he is my idol and I got his guitar(iceman) here in turkey a lot of people like soad and everybody knows them ,everybody like their songs,music. i've a friend ,who like their music but doesn't listen them because he the things they hate us. i don't know it's true or not,but I like them..yeah ,it would be better if it wasn't true:) before the world war 1 armeians and turks were always friends,now they're too but some of them thing like soad members,i've got lot of armenian friends here in turkey ,they don't believe that there were a genocide at all,yeah there was a war and many people were killed (armenians and turks also) i think (like most of the turks and many armenians) ther wasn't a genocide turk arkadasimiz yazmis. gelen cevap su cok sacma geldi bana those "many" armenians you speak of live in turkey, (like most of the turks and many armenians) that live in turkey are brainwashed from birth. sanki soykirim var diyen ermenilerin beyinleri yikanmiyorda sadece demeyenlerinde yikaniyor dimi diye sormak lazim adama.[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 İyide bu forumdan böyle thash shack lı bi user kendi gözleriyle görmüştü hala polyannacılık yapıyosunuz.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hay allahım soykırımdan beyin yıkamalara geldik... onlar bütün dünyanın beynini yıkıyorlar...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bende onu diyorum. :)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bayrak yakma ve "No Turks & Dogs" olayları şehir efsanesi olsa bile, bu adamların Türklere karşı aldığı tavır bariz olarak belli, bunu kimse inkar edemez. "Müziği seviyorum, adamları değil" gibi bir olay da olamaz çünkü müziğin bir felsefesi vardır. Dinliyorsan onu da kabul etmişsin demektir. System of A Down dinleyen Türk kişiliksizin allahıdır. Bu kadar.[signature][hline]ex-Infernal_Reborn When we can no longer cry and reality is torn, then it's easy to forget the responsibility lies on us all. In Flames - Colony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 O zaman patinin bi bölümü kişiliksizin Allahı :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ardakaşım bizzat konserine gitti amerikada kapıda türkler ve haywanlar giremez yazıyodu... Gazetede de çıkmıştı bu...Millet tam müziğin doruğunda eller havadayken adam başlıyo bi şiir okumaya onun videosunu bulsam göndericem ama.. türklerin öldürdükleri kadınlar çocuklar vs vs ve sonunda dio ...Turkish goverment,turkish people suck ass hell...duyabildiğim bu kadar gerisi full küfür.. system of a downun sitesine bi bakın... nefret ediolar mı etmiolar mı görürsünüz[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bişey diimmi System of a down ile geçen sene tanıştım şarkıları çok sardı ama hiç merak etmedim kimler değiller diye. meğerse ne şerefsizlermiş. mok var söylüyorsunuz ne güzel dinliyordum ben ya[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Valla epey nefretim var bu adamlara burada dile getirirsem yörünge dışı ziyareti yapmak zorunda kalırım en iyisi sakin olayım. Konuşma özgürlüğü var iyi hoş ama bu birine dokunuyorsa orada dur diyeceksin.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Dinlemeyelim demiorum dinleyelim ama ... ORJİNAL CD DEĞİL kopyaya yada imesh kazaaa ares gibi programlardan yükleyerek..buna destek verin ben azda olsa rahatlıyorum paylaşıyorum onları... [Bu mesaj trapt tarafından 25 Haziran 2005 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 sallamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Jester, 08 Haziran 2005 11:50 tarihinde demiş ki: "No Turks & Dogs" system of a down da mi demis? bende sadece bilkentin `kantininde` kocaman yazilarla burslular ve kopekler diye yazildigini duymustum. yaraticiliktan uzak bir spekulasyon ekibimiz var =)[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben ise onun orjinalini the pianist filminde "no jews , no dogs." olduğunu sanıyordum.[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar