Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SOAD ın Ermeni yanlısı söylevleri ve Türk düşmanlığı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bu adamların bütün sarkılarını 50şer kez dinlerken..stüdyoda saatlerce tüm şarkılarını coverlarken niye ırkçı düşünmüyorum acaba..

yahu adamlarla siyaset yapmıyorsunuz..müziklerini dinliyorsunuz evrensel bir dil..ne bileyim..

saçma..[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem..

Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P
Mesaj tarihi:
Evet ama onlar resmen Türklere karşı ayrımcılık yapıyor. Bunun neresi evrensel? Müziğe böyle şeyler karıştırmasınlar ozaman, eleştiricekleri bişey varsa da o ülkenin insanlarının gururunu kırmadan yapsınlar.

Bir yandan sistem düşmanı, anarşist, muhalif gibi gözükür barış çığlıkları atarken diğer tarafta şovenliğin allahını yapıyorlar.
Mesaj tarihi:
annemim dedesinin babası ermeniymiş yani bende de var ermenilik ama bakın ipimde değil.

Yurt dışındaki ermenilerin yaptıgı birşey bu davalar o kadar yoksa türkiye bayrağı altında yaşayanların bir sorunu yok.

Hem o zaman türkler,kürtler,zenciler,yahudiler,ve başkalarıda demez mi bizde soykırım yaşadık ?
Mesaj tarihi:
Arlooax arkadaşımızın Tarih bölümündeki Soykırım İddiaları konusunda bir yazısı vardı. Buraya yapıştırıyorum tekrar.

"Bende bu soykırım iddialarıyla ilgili bir anımı paylaşmak istedim.

MBA yaparken bir finans hocam vardı, eskilerden yaşlı başlı bir profosor. Bir gün ders bitimi tam çıkıp gidicez başka bir türk arkadaşımla bana rica etti siz dersten sonra beklermisiniz diye.

Biz "Hadiii, hayırdır sabah şerıfleri " moduna girdik merakla..

Herkes çıktıktan sonra, siz türksünüz değil mi dedi? Bizde evet? şeklinde hafif savunma mekanizmamız alarma geçmiş cevap verdik.

Adam bize şunları söyledi...

İstanbulda bir yahudi mezarlığı var bilirmisiniz dedi? Orada benim atalarım dedelerim yatıyo diye devam etti.

Biz Allah olay sarpa gidiyo diye düşünürken.. Sözüne devam etti..

O mezarda yatan bütün atalarım ecelleriyle öldüler. Avrupalılar binlercemizi kesti, sonra size barbar dediler. Üzülmüyormusunuz çocuklar dedi?

Ne yalan söyliyim benim gözler doldu.

Böyle bir anı işte paylaşıyım dedim, konuya biraz paralel.

Arlooax "

http://forum.paticik.com/view.php?id=29578&page=7
Mesaj tarihi:
dediğim gibi
Türkiyede yaşamakdtra olan ve bir kaç kuşaktır türkiyede yaşamakta olan ermeni rum yahudi vs aileler

bunlar bizim dostumuz çünkü bu insanlar bizimle bearber yaşamış

bu tür etnik gruplardan çok tanıdığım var ve onalrda yurt dışında olanları mantıksız buluyor

ama iş yurt dışında lobi faaliyeti sürdüren rantçılarda...

soad da bunların bir yan sanayisi
ve adamalr deli gibi propaganda yapıyor..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
Soykırım palavrası aslında yurtdışında yaşayan ermenilerin birbirine kenetlenmesini ve kültürlerini korumasını sağlıyor. Hep bu konuyla ilgili etkinlikler düzenleyip bir araya geliyorlar ve iddiaları çürütülünce herşeyin dağılıcağını düşündükleri için bağnazca inanmaya devam ediyorlar.
Mesaj tarihi:
SOAD.

azuhamuamuehmuauheuehau[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
simdi buraya uzucu bi kus anımı yazcaktım ama
kesip bicip imza yaparlar
o nedenle sunna yetiniyim
benim bi kusum war sapasaglam
hemde kocaman

Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün."
Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum."
| ?Laistragon? | | My Photos |
Mesaj tarihi:
Adamların bi chop suey klibi var. Konserde gibin. Güya hayranları ama adamlar kameraya "ulan tiplere bak bizde oynadık ya bu klipte helal olsun bize" gibi bakıyolar :) Güldü gülecekler.[signature][hline]-Houston. Bi sorunumuz var.
-Nedir yiğidim.
-Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum.
-Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun
Mesaj tarihi:
napalm death grubunun solisti bi turnede soad ın solistine okkalı kafa çakmıştı . konserde türk bayragımı ne atmış yere . napalm da hollandalıydı hatırlıyorsam bir çok türk dostu varmış tepesi attmış çakmış kafayı[signature][hline]my world my reality
Mesaj tarihi:
said:
Tapir_Tahir, 01 Eylül 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
100 sene geçti üstünden hala ermeniler tartışılıyor.
soad kimdir nedir napar?
tartışmaya değmeyecek bir örgüt
açıkcası böyle gereksiz terör örgütlerinin tartışılmasını doğru bulmuyorum.
çünkü tartışarak onların varlıklarını tanımış oluyoruz

*Sandalyeden düşer...Camdan düşer...Kahrından kendini boğazdan atası gelir...Kendini boğası gelir...*

Ben SOAD ın elemanlarının düşüncesinin "Yahu tamam Türksünüz bi derdimiz yok da,hani fazla da muattap olmayalım" tarzında olduğunu düşünüyorum.Ki bunda da kızacak pek bişiy yok.6 yaşındayken babam sırf mahallede Kürt asıllılar çok diye sokağa çıkmamı yasaklamıştı bir yaz boyunca.Bunu sadece onlar değil ki;biz de yapıyoruz bunu...şahsen 3. sınıftayken babamın etkisiyle Ermenilere karşı büyük bir nefret duymaya başlamıştım...biz onları kanlı bıçaklı Türk düşmanı,onlar da bizi barbar,aç gözlü,Arap kültüründen gelme adamlar zannediyorlar...Unutmayın ki;her ırkın kötüsü iyisi vardır.[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
-----
Sefkilimi o kedder sefiyom ki;yorulmasın diye o osururken ben ıkınıyom!
Mesaj tarihi:
evet bunlar doğru ama ortada bir gerçek var
oralarda bir yerlerde adamların kendilerinin desteklediği bir alanda insanlar burada Ermeniler ilgili yazılanlardan çok çok daha beterini konuşuyorlar Türkler için

biz bunları görmezden gelip spekülasyonlara kulağımızı tıkayabiliriz ama biraz olsun karşında seninle aynı durumda olduğunu, aynı kandırılmaya getirildiğini düşündüğün insanlar da bir adım atmalı, biz burada nasıl bazı şeylerin önüne geçmek için bazı kurallara uyuyorsak, siyaset din gibi konularda bir sınırı geçmiyorsak onlar da kör değiller herhalde forumlarındaki bir takım kışkırtmaların önüne geçebilir, bir sınır çekebilirler

tam tersine Türkler, her ne kadar hâlâ yeterli olduğuna inanmasam da, bu tip geçmişte kalmış lüzumsuz kan davalarını artık umursamıyorlar ve galeyana gelmemeye çalıştıkça sağdan soldan gün geçtikçe yeni yeni saçmalıklar boy gösteriyor (Fransadaki heykel olayı mesela) ve küllerin altındaki közü meydana çıkarıyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 02 Eylül 2004 13:01 tarihinde demiş ki:
Müziğe fanatizm ve siyasi görüş karıştıranlar utansın.

katılıyorum..ve system konseri'ni açıyorum winamp'den..[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem..

Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P

[Bu mesaj chrisvassel tarafından 02 Eylül 2004 13:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Bıshop, 02 Eylül 2004 12:45 tarihinde demiş ki:
napalm death grubunun solisti bi turnede soad ın solistine okkalı kafa çakmıştı . konserde türk bayragımı ne atmış yere . napalm da hollandalıydı hatırlıyorsam bir çok türk dostu varmış tepesi attmış çakmış kafayı

Oha bu doğru mu? Doğruysa bu konuyla ilgili nerden bilgi alabilirim daha detaylı?
Mesaj tarihi:
Bu soykırım hakkında nerde ne konuşulursa gözlerim doluyor tek sebebi geçmişte olanlar..
---
Size gerçekliğini her türlü ispatlıyacağım bi olayı anlatmak istiyorum..
---

Doğudaki Kürt Aşiretlerinin hakim olduğu köyleri Atatürk'ün emriyle Bu Kürt Aşiret Ağalarının koruması altına alır..
Böyle olunca Kürtler bu görevi kendilerine fazlaca yakıştırırlar..
Ermeniler İle bu köylerin güvenliği hakkında sorun çıkar ve Ermeniler bu köylerin bir çoğunu ateşe verir Kürtlerde artık karakteristik özelliklerinden midir bilmem intikam hırsıyla burda Ermenileri katlederler..
---
Şuan size ancak bu sinirle bu kadar yazıyorum babam şuan seyehatte o geldiğinde daha ayrıntılı bilgi alıp yazıcam bu olayların yaşandığı sırada çocuk olan tanıklarla konuşulup bu bilgi edinilmiştir..
yani bir araştırma soonucu..
---
Ermenilerin o zamanki yaktığı köylerin haddi hesabı yoktur..
Hatta ermeni sorunun ortaya çıktığı sırada ve orda yakılan evlerin içinde ölen bir çok insanın halen daha yasını tutan insanlar tanırım..
--
O yüzden bu tür konuları Soad gibi karaktersiz insanların oluşturduğu bir Grup şöledir böyledir Bayrak yakmalar konser girişlerine Türkler ve Köpekler giremez gibi tabelalar asmaları Sadece rating içindir fakat bu insanlar bunu yaparken acaba durup hiç düşünmüyorlarmı..
Acaba hiçmi bizde Suç Yok!!
Orda yanan evlerin içinde ölenlerin hesaplarını kim vericek..
---
Soad'ın yaptığı müzikte evrensellik var ise Soad Müziq Yapmıyor! (bence) [signature][hline].....
Günlük hayatın sıkıntısından biraz silkeler insanı,herşeyin aynı olmasından.Kişiyi bedenin ve aklın dışına çıkarıp duvara yapıştırır.
Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.

..Charles Bukowski..
Mesaj tarihi:
Bence okullarda Atatürkün yaptıklarını, düşüncelerini adam gibi anlatmaktansa ortaokula kadar tarlada karga kovaladığını anlatmalarından kaynaklanıyo.
Şunu bilmeyen devlet okulu öğrencisi varmıdır.
Atatürk, Annesi Zübeyde Hanım, Babası Ali Rıza Bey. Zübeyde Hanım klasik okulu isterken Ali Rıza Bey Modern Devlet Okulunu ister. Ali Rıza Beyin Vefatından sonra Dayısının yanına yerleşen Mustafa, orda dayısının tarlasında çalışır.

Ya bu kadarmı yüzeysel anlatılır.
[signature][hline]Üzüldüm...

[Bu mesaj kiddo tarafından 03 Eylül 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
chrisvassel, 02 Eylül 2004 00:59 tarihinde demiş ki:
ben bu adamların bütün sarkılarını 50şer kez dinlerken..stüdyoda saatlerce tüm şarkılarını coverlarken niye ırkçı düşünmüyorum acaba..

yahu adamlarla siyaset yapmıyorsunuz..müziklerini dinliyorsunuz evrensel bir dil..ne bileyim..

saçma..

Peki bu adamlar yarın türkiye hakkinda bir şarki yazdiklari zaman da 50 kere dinleyip cover yapacakmisin ?[signature][hline]Follow the energizer tav$ani
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 03 Eylül 2004 18:49 tarihinde demiş ki:
ispat edicem diyosun basit tarih bilgisinden yoksunsun. atatürkün ne işi var orda yahu. ehu. olay abdülhamid ile alakalı. le sultan rouge hani. kızıl sultan. lakabının sebebi. alo.

Atatürk zamanında o köyde senin deden yansaydı ve yakanların ermeni olduğu bilinio olsaydı Abdülhamid ile alakalı olduğunu emin ol sende es geçerdin..
--
Ve Eğerki Atatürk zamanında ermeni sorunun devam ettiğinide sen bilmiyorsan Traih derslerinde anlatılmayan ama asıl bizi ilgilendiren Tarihimiz hakkındada senin bilgin yoktur bence...

Nese zaten nasıl bir duygu olacağını yada ne yaşandığını orda olmadan bilemeyiz dimi..[signature][hline].....
Günlük hayatın sıkıntısından biraz silkeler insanı,herşeyin aynı olmasından.Kişiyi bedenin ve aklın dışına çıkarıp duvara yapıştırır.
Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.

..Charles Bukowski..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...