CilginAdam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 bitirdim bende saniyenin döndüğü yerde güneş gibi paryalan bisi war ehh bu işte bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 BİTİRDİMMMMM olleeeyy beeee[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 orda kardanadam kafası çıkıo bende bitirenler nası dizdi ben son aşamadayım nie olmadı onu mrk ettim[hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CilginAdam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 benimki bi sakılık sadece sol tarafta ve ondada heykel ve deniz altı var sağ tarafta ise ilk askılıkta ikiye ayrılıyor sol tarafında su kapı ve kaya sağ tarafında ew evin yanında askılık atım onrada gülleyle ahtopot fakat suyu öyle bir ayarladımki tam dengede vede kuşları kullanDIM İŞTE SIRRI :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 kardan adamın kafasının çıkmasının bi anlamı yok... oraya şapkayı yerleştir dio yani.. şapka altında en büyük askı 1-sol altında: bi küçük boy askı (sağ kolunda kaya, sol kolunda aynı askıdan) sağ kolunda kaya olanın sol kolundaki aynı tarz askının sağ kolunda ahtapot, sol kolunda en küçük boy askı var onun kollarında solda deniz altı, sağda kuş kafesi 2- sağ altında: en küçük ikinci askı(en küçüü deel) bu askının sağ kolunda heykel kafası, sol kolunda büyük askı bu büyük askının sağ kolunda bowling topu, solunda ise %30-35 dolu damacana... kuşları hiç kullanmadım takıldılar kendi başlarına:) [hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 [Bu mesaj TiReSiAs tarafından 13 Şubat 2003 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 hehe çok hoş oyun.. bitti netekim[hline] O biiir Icq kullanıcısı! O biirSazan avcısı O biiiiirkolordu komutanı! veeee o biir Pepelek Saplar Birliği® üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Ya delircem bi makas fln dusmucekmi su hacinin sakalini kesemiyomuyuz ya saat tam dolucak bu haydiiii diip daldiriyo sakalini bitiren birisi Screenshot cekip yollayabilir mi?[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Azcık uğraştım , bitti hehe. Güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Ohh! neyse bitirdim kuslar yardimiyla...[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 arkadaşlar bu oyun nasıl oynanıyor :)[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Yukardaki saatte belli bi saniye icin dengeyi saglarsan yeni esyalar dusuyor esyalar dustukce onlarla ayni sekilde denge kurmaya calisiyorsun.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Dumba güzelin diğilim dedi ema anlamadın sanırım ? anlamadıysan anlatalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 boşver eleman yörüngeden çıktı zaten[hline] O biiir Icq kullanıcısı! O biirSazan avcısı O biiiiirkolordu komutanı! veeee o biir Pepelek Saplar Birliği® üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 said: Sun_Sword, 13 Şubat 2003 22:48 tarihinde demiş ki: Dumba güzelin diğilim dedi ema anlamadın sanırım ? anlamadıysan anlatalım ? ahahahha çok güldüm sun_sword baba biraz geç ama olsun:)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 yaw kafam girsin bu ne bee gece gece bununlamı uğraşacam?[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ehe bitti sonunda moment denge olayi mehersem ne zor ismis:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Şokhaberden gördüğün linkler yazıyosun sen de hayret bi olay ya[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 e paylaşıyo işte nesi hayret bi olay bunun? Mesela ben görmemiştim şokhaber falan arkadaş buraya yazmış bizde girdik oynadık eğlendik yanlış bişey değil bu Forumlar kavga etmekten çok paylaşmak için aslında hayret bi olay sınıfına giren bunun anlaşılmamış olması[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Bunlari sokhaberden falan bulmadim arkadas hayatimdada ole bi site duymadim gerek mail list den gerek gezdigim yerlerden begendiklerim olursa yaziyorum. Eger polemik yapmak istiyosan daha yaratici olmani tavsiye ediyorum.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 aaa kavganın dewamı yokmu :-P[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: LethE, 14 Şubat 2003 12:10 tarihinde demiş ki: aaa kavganın dewamı yokmu :-P Yaw durun ya milleti gaza getirmeyin :-P Ayrica su sokhaberin sitesini bilen var mi killandim simdi hangi yazdiklarim var merak ettim com com.tr net fln denedim ama acilmiyor.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar