BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 wala alkol sınırımı bılemıyorum ama en son 2 bardak vodka+lımon yarım bardak rakı 4 sise efesde sarhos olmusdum yazlıkta yerden toplamıslardı arkadaslar. hoş şu andada 2. efesim bitti 3. ye gecicem yani alkol un ii bişey oldugunu dusunuyorum en azından rahatlatıyo bunyeyı. (yenı konu acmak yerıne bunu upladım rahatsız olan varmı bılemem)([signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Fistan, 29 Mayıs 2005 00:37 tarihinde demiş ki: 35 lik vodka benim alkol sınırımdır. birada sınır tanımam =P aynı..yannız benim bi 7 dublelik rakı deneyimim vardır o da sağlamdır yani=p[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 7 dubleyle baya güzel oluorum. =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 4.deyim mutluyum huzlkurum[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben daha ilk efesteyim yanında da cips ohhh[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 blacklardeyız 2 pc kurduk yanyana takılıyoruz 2mızde mutluyuz huzurluyuz :)[signature][hline]Gece Kurda Aittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 falla bira ne kadar olursa içerim tabi ard arda değil yavaş yavaş olucak soğuk olucak zira konu rakı ise dayanamıyorum... En fazla 2 duble. Ama şuda var içkide çok içmiyorum.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 o anki psikolojime bağlı.. 1 birayla sarhoş olmak istersem (ki genelde param olmadıı zamanlarda) yetmiyo.. arkadaşlardan otlanıyorum :D normalde 4-5 tane bira yeterli olur.. onun haricinde 4-5 bardak 150ml lik votka içerim.. kafam güzel olur.. zaten kusma fobim var.. hayatım 2-3 kere kusmuşum onları da hatırlamıyorum :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Son zamanlarda sarhoş olana kadar içmiyorum. En son geçen yaz 8 tane dark efes içmiştim. Sonra bi puro uzatmışlardı. Bi kere çektim çekiş o çekiş. Normalde kafa iyiyken sigara içersen bi an çarpar sonra geçer. Ama bu bir koydu sabaha kadar stun gezdim.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 içme süresi de onemli,birkac saate yayarak icersen bir fıcıyı bile bitirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Abi ben sırf bira içerim.dierlerini sevmem.Şu ana kadar zati max 7 şişe içtim..Bi daa da içmek[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 deyim yerindeyse kusana kdr içerim...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Sınır yok, alkol kullanmıyorum :)[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Zagg, 26 Haziran 2005 14:12 tarihinde demiş ki: Sınır yok, alkol kullanmıyorum :) :P en güzeli[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] [spo1=KsK]www.kafsinkaf.org[/spo] Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 alkol sınırımı dün zorladım arkadaş evlenmişti herkes araba kullanıcam diye içmezken ben 5 miller bi tane 70 lik JB geberttim evin kapısından girerken yatağa sürünerek gidiyodum onu hatırlıyodum gazetelere çıkıcaktık İÇERKEN ÖLDÜLER!!! :)[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FUHRER Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ben içki ve sigara kullanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 rakı iyidir ya 3-4 dubleside idealdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: FUHRER, 26 Haziran 2005 14:29 tarihinde demiş ki: Ben içki ve sigara kullanmam. sigara demiyo ztn..:)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 biz türküz bize içki wurmaz...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ortalama 8 500lük kutu bira (efes tek geçerim) yada 4 tane 70lik. votka/bira yapınca biraz daha azaltabiliyorum.[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar