hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 2004 yapimi 26 bolimden oluşan 20.yy başında geçen bir anime , konusu : deamon (fallen angel)'lar cehennemde ayaklanma başlatir ve dünyaya kıyameti getirererk cennetten angel'ları indirip onlardan intikam alabilmek için bir plan yürürlüğe koyarlar .. bunun için de seçilmiş çocukları kullanırlar .. ama bir deamon horn'larını bırakır ve insanlarin saflarına geçer .... birinci sınıf bir karanlık anime olabilecekken tv dizisi olmasının etkisi ile araya sıkıştırılmış espiriler ve şirinlikler yüzünden o karanlık havasini yitirmiş kaliteli bir anime[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Seri ne yazık ki 24 bölümden oluşuyor.Hepsi bende bulunmakta ve kesinlikle izlenmesi gereken bir yapım.Fakat sonu için uyarıyım herkes çok şaşırabilir... Ayrıca anime'nin belli bir yerden manga ya göre çok zıt gittiğini de söyleyebilirim.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Chrono Crusade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ilk birkaç bölümü izleme fırsatı buldum ve gayet hoşuma gitti, hem öcülü-perili hem de eğlenceli bir anime olmuş. genel olarak konu biraz hellsing'i andırıyor diyebiliriz ama setting ve ciddiyet(sizlik), tarz oldukça farklı. tarzı da hoş hani, setting'in katkısı olsa gerek. nereye bağlanacak, nasıl ilerleyecek merak ediyorum doğrusu.. :) ha bir de 40 yıl düşünsem tommy gun ile hortlak taranan bir anime göreceğim aklıma gelmezdi, heriflerin işi gücü yok cidden.. :-p ekleme: bu arada hellsing dedim de, sister kate'i seslendiren kesin integral'i seslendirenle aynıdır demiştim, öyleymiş. kapıyorum bu işleri yavaş yavaş gibi.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 21 Ekim 2004 06:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Ben sadece ilk bölümü izledim. Gayet eğlenceli ve seyredilesi bir çizgifilm... Sanırım scrapped princess'i yapanlar yapmış. Çizimler ve tarz çok benziyor. (Tabi konu farklı) Scrapped Princess'i de 24 bölümde bitirip tadını damağımızda bırakmışlardı. Hoş belkide lastik gibi sündürüp yüzlerce bölüm yapmalarından çok daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 çok güzel bitti gerçekten, çok hoşuma gitti. o esprili tarz belli bir bölümden sonra tümüyle kayboluyor ama sanırım çizimlerin etkisi var halen çok ciddi bir havaya bürünememesinde. ama hele son 2 bölüm çok ağır geldi cidden.. en sonu da müthiş bağladılar. herkese tavsiye ediyorum..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 butun bolumler elimde elfen lied ve serial experemiant lain den zaman kalirsa onu da izliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 hepsini izledim, hatta son birkac bolumu ilk yayinlandigindan bulmak zor oluyordu, yayinlayan gruplarin birkaci cekilmisti. Basindan sonuna kadar izleyen, ask nefret karmasa vahset ve dini propaganda! hepsi burda :)[signature][hline][Golden Horde]Berke Khan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Süpermiş demin bitirdim bende[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Chrno Crusade Vol 1-4(mangasının ilk 4 cildi) http://www.hongfire.com/forum/attachment.php?attachmentid=3410 bu adresten torent dosyasını indirebilirsiniz..[signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html ugrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1100 cdlik ve 40 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 13. bölümdeyim güzel gidiyor bakalım ama ben KIMI GA NOZOMU EİEN TADINDA BİR ŞEYYY İSTİYORUMMMMMMMMM. puff[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 su an izliyorum gayet güzel gidiyor :)[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bence o kadar da güzel değil izlenebilir ama 2. kere izlenmeye deymeyecek bir anime[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hellsinge benziyor baya yaw :) Biraktim izlemeyi ama devam etcem :P Sorcerer Hunters die bi animeye kaydim bakalim nasil bisi :)[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: matematik, 21 Ekim 2004 09:42 tarihinde demiş ki: Ben sadece ilk bölümü izledim. Gayet eğlenceli ve seyredilesi bir çizgifilm... çizgifilm mi hiç yakıştıramadım animelere hiç çizgi film denir mi:D:D:D:D[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bu arada nerden indirebilirim bunu ya[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar