Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sıkıldım

PZ958

Öne çıkan mesajlar

1- eski sevgilimden en yakın arkadaşım (artık düşmanım)hoşlanıyo, üstelik başka bir arkadaşımla çıkarken.
2- eski sevgilimle sürekli icqda konuşuyorz ve onu unutamıyorum.
3- unutmaya çalışmak için başka kızlara yaklaşıyorum ama hep ret cevabı alıyorum.

paylaşmak istedim[signature][hline]Forum falan boş işler
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten kavga sevmeyen barışçıl denebilecek bir insanım ama bazı konularda taviz vermem, arkadaş bildiğim birinin kız arkadaşıma yaklaşması durumunda hiçbir şey heralde onu ağzı burnu gerçekten dağılana kadar dövmekten alamaz beni. Tanımadığın biri olsa yine daha iyi, hele bir de arkadaş dediğin biri için bence bu asla kabul edilmez bir durum.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
potatiumk, 26 Haziran 2005 02:31 tarihinde demiş ki:

3- unutmaya çalışmak için başka kızlara yaklaşıyorum ama hep ret cevabı alıyorum.

paylaşmak istedim

Eğer olumlu cevap gelirse unutacağına inanıyorsan :) zaten unutmuşundur demek..[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

bu aralar millet bi sıkıntı havalarında noluyonuz ya?bu gibi durunlarda en iyisi onu düşündürcek şeyler yapmaq derim baktın umut yok konuşma sen de kızla icq da daha çok acı çekiyosun bak..yapcak başka şeyler bul yani ..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

Onu elde etmek için yapman gerekenleri bir dusun ve gercekten seviyorsan denemeye devam et.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
potatiumk, 26 Haziran 2005 02:31 tarihinde demiş ki:
1- eski sevgilimden en yakın arkadaşım (artık düşmanım)hoşlanıyo, üstelik başka bir arkadaşımla çıkarken.
2- eski sevgilimle sürekli icqda konuşuyorz ve onu unutamıyorum.

paylaşmak istedim

1. eskiyse seni ilgilendirmez ki bırak hoşlansın, birisini elde edemeyince başkasyla çıkması da hayatta ilk kez görülmüş bir durum diil.nie dövesin anlamadım.şimdiki kız arkadaşın falan diil sonuçta.
2. o zaman: konuşma!
3. ..yazık..[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Sosyal ağlarda paylaş

Varya aşk yalan ''hayat boş p.mpala coş'' birader... Birazcık gaddar olucaksın bu konularda yoksa çok s..liyosun ayrıldıktan sonra düşünmicek kadar taş kalpli olcaksın ... ben çok güzel insanlara tavsiye veririm çünkü çok gördüm böyle vakka çok arkadaşımı normale çevirdim ama ... işte bi tek kendime yardım edemiyorum ... ironiiii ironii ühühühü :([signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon

hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??

[Bu mesaj Shikamaru tarafından 26 Haziran 2005 14:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...