Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

level "??" adamlar neden lowbielerin savaşına karışır?

Sensible

Öne çıkan mesajlar

aynen lv 48 eleman 4 kere yaptı sonra bende 2 lv yüksek (41) pala geldi yatırdık herifi 10 kere camp eleman deli olmuştur...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi belirli lvl lar var ve bunlar birbirine ne kadar zorluk vereceğini belirli renkler olarak gösterir.örneğin lvl 60 lvl 48 e avatarda kırmızı görünür.(bu kırmızı görünen yer karakter in lvl ıdır.)bu kırmızı olanları kesersen daha fazla puan alırsın çünkü senden çok daha kuvvetli olduğu kırmızı renk ile belirtilmiştir.eğer lvl ı gri renkte olan birini kesersen sana puan vermez ve bu sana çok kolay bir rakiptir olarak gri renk ile belirtilmiştir.bu şekilde gri,,yeşil,sarı,turuncu ve kırmızı olarak renk çeşitleri vardır.yesil senden biraz düşük ama puan alabileceğin,sarı hemen hemen lvl seviyen olan ve sana normal puan veren,turuncu senden biraz yüksek ve sana normalden(sarıdan)daha fazla puan veren ve kırmızı ise kestiğinde sana en fazla puanı verecek olandır.eğer sen lvl 40 ken lvl 60 bir kişi tarafından kesilirsen 60 olan puan alamaz çünkü sen ona gri görünürsün.aynen senin içinde geçerli.

PS:burda renk demişken kafanız karışmasın,avatarda player ın isminin yazdığı değil player ın lvl ının yazdığı sayının rengidir.avatardaki name in bulunduğu yerin ise 2 rengi vardır.bunlar sarı ve kırmızıdır.sarılar sen ona tepki göstermedikçe sana birşey yapmaz.kırmızı ise sen tepki göstermesen bile sana saldırabilendir.[signature][hline]Lorrotar-50 Human Mage-BL

ÖSS'den önce abisine uykulu ve kafayı yemiş bir biçimde;

-Tebrikler abi...
-Ne tebrikleri len başarılar...
Sosyal ağlarda paylaş

galiba 3 lv yükseğe kadar turunce
3 lv düşüğe kadarda yeşil oluyordu yanlış söylediysen özür[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca lütfen FAQ bölümünü oku.özel mesajda da dedim.çok sık topic açarak fazlalık yaratılmasını yetkililer pek istemiyor.ya tek bir topic açarak hepsinin yanıtını almalısın yada FAQ yu okumalısın.yetkililer ellerine sağlık bu tip durumlar için yazdılar saatlerce FAQ yu.ayrıca topiclerin konusunu dağıtmamaya özen göstermeliyiz.lütfen insanları zor durumda bırakma...

Teşekkürler[signature][hline]Lorrotar-50 Human Mage-BL

-Tebrikler abi...
Sosyal ağlarda paylaş

vicious dediğin doğru ama bunlar her zaman için doğru değil.lvl atladıkça daha düşük lvl lardan puan alınabiliyo.mesela lvl 5 ken 1 den puan alamazken 60 ken 48 den puan alınabiliyo.yeşil ve griler değişiyo ama turuncular ve kırmızı aynı.şimdi bi yazdıklarımı özetliyim.

Gri:Bulunduğunuz lvl a göre değişir ama genel olarak 5 lvl düşüğünüzden itibaren başlar.

Yeşil:Bulunduğunuz lvl a göre değişir ama genel olarak 4 lvl düşüğünüzdür.

Sarı:Sabittir.2 lvl yüksek ve 2 lvl düşüğe kadardır.

Turuncu:Sabittir.4 lvl yükseğinize kadardır.

Kırmızı:Sabittir.5 lvl yükseğinizden itibaren başlar.[signature][hline]Lorrotar-50 Human Mage-BL

-Tebrikler abi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mADmaXimus, 24 Haziran 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
çunku su nedenden dolayı dalar
bugun badlendsdeydim 30 dk icinde yaklasık 30 kere reskill yedim 3-5 kişi gankledi beni bende 60 olunca işi gucu bırakcam lowbieleri kescem beni ezdiler bende onları ezicem

ehehe iyi de, sen level 30'ken seni kesen level ??'lar, sen level atladıkça level düşmeyecek ki :) sen level 60 olduğunda onlar da level 60 olucak yani. onları kesersin.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

ya munferit olay . bugun arathi highland sin en dogusunda cobold kesiyordum bak orda 2 tane alliedla geyik yaptik adamlar benim kestigime yardimci oldu ben onlarin kestigine .

bakma gecende kizdim sinirlendim daha oynamayacam dedim eheheh

pvp serveri orasi . ya katlanirsin ya da adam akilli insanlara rast gelirsin .

yoksa sm nin basina dikilip horde kesenlere kufur ettim bugun :D[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

2. Realm type: Normal or Player vs. Player (PVP).

Normal allows you the opportunity to concentrate on adventuring, fighting monsters, and solving quests without the threat of opposing players directly attacking you. You still have the option to fight other players by consensual dueling, fighting in designated PVP areas, and by attacking NPCs of opposing faction, but all of these instances are not mandatory for excelling within the game.
Player vs. Player (PVP) realms give you the exciting challenge of direct conflict with players of opposing faction in certain, "contested" zones. You are still protected in the first few zones you begin adventuring in (like normal), but farther away from your starting areas you will find zones that are no-holds-barred, where you battle it out with other players from the opposing faction. (If you are Horde, then members of the Alliance are your enemy, and vice versa.)

(WoW official readme)[signature][hline]"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former."

Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 26 druidum.Burdaki çoğu arkadaş gibi bende savaşta(pvp serveri) herşeyin mübah oldugunu düşünüyorum.Beni kesenlere tabiiki bende uyuz oluyorum,ama intikam gününün geliceğinide biliyorum :p[signature][hline]

[Bu mesaj jahnn tarafından 25 Haziran 2005 04:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mob üzerindeyken gelip gangleyenler, sonra lvli senden 4-5 yüksek olmasına rağmen seni mob üzerindeyken kestikten sonra kendinden 5 lvl yüksek adamı kesmiş gibi cesedinin başında /laugh çekenler,mob üzerindeyken dalmayıp yanından geçtiğin halde daha sonra gelip seni gangleyenler,yine yanından geçtiğinde dalmayıp(çünkü yemiyor bazı playerlarda tek başına pvp yapmak)daha sonra bi yandaşını gördüğünde cengaver kesilenler işte bunların PVP serverında oynamakla hiç alakası yok hepimiz biliyoruz bunun adını ben böylelerine ezik diyorum bilmiyorum siz ne dersiniz....[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben adamları anlamaya başladım galiba. Ben lvl 33 'üm şuan,dün bi priest gördüm lvl 24. Dokunmadım yazıktır dedim.Sonra benim aynı bölgede bi questim vardı,onu yaparken gelip dalmaz bu eleman arkadan? Neyse ki öldüremedi,rogue arkadaş indirdi.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu saadet zinciri gibi bişi kendisine yapılanın intikamını başkasından alıyo oda başkasından oda başkasından bu böyle sürüp gidiyo ha etikdir degildir bilemem yapan yapsın bişi demiyorum dememde ama kendime yapılmasını istemedigim birşeyi başkasına yapmıyorum :)[signature][hline]icq:140353
Sosyal ağlarda paylaş

dünki yaptıgımız bi olay.. astanarda raid yapıyorduk 10-15 kadar 40 + adamlar kesecek horde ararken.. suda mob kesen bir lvl 27 priest gördük... kimseden ses gelmiyordu.. ama hepimiz üşenmedik.. yüzdük.. ve o lvl 27 adamı kestik :D :D :D ya ben bu anı asla unutmam raid gurubu baya hınclı imiş :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 24 Haziran 2005 21:31 tarihinde demiş ki:
said:
mADmaXimus, 24 Haziran 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
çunku su nedenden dolayı dalar
bugun badlendsdeydim 30 dk icinde yaklasık 30 kere reskill yedim 3-5 kişi gankledi beni bende 60 olunca işi gucu bırakcam lowbieleri kescem beni ezdiler bende onları ezicem

ehehe iyi de, sen level 30'ken seni kesen level ??'lar, sen level atladıkça level düşmeyecek ki :) sen level 60 olduğunda onlar da level 60 olucak yani. onları kesersin.

lowbieleri kesice mdemişim lowbie 60 lvlmı oluyo benim 60 oldugum zamandaki dusuk levellılar iste[signature][hline]Lianna Human Paladin
Penthesilea'sız Paticik, Yapraksız Ağaca Benzer
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaslar pvp serverinda oynuorsak buna katlanin. level 28 shamanim. pvp yapacagim zaman hatta questte bile gordgum an dalarim hatta beklerim, adamin cani azalsin tam ölecekken dalarim:D. dusunsene sen sawasta '' sen ne karision ya git isine mi dicen'':D adam korur tabi kendi yandasini. beni de camplamaya calistilar cok, campladiklarida oldu hemde tek de deil 2-3 ?? ama o isten siyrilmakta ayri bir zevk. ha sadece ?? ler mi camplio bi 34 druid ile bende ?? campladim:D 5-6 defa. :D
bu arada arkadaslar camplama olayi ilk basta ters eliodu . ne bili aciodum adamlara ama gecen bi NE 21 barrens de dolasio adami 7 defa kestim. en sonunda acidim ilerledim bi baktim gene karsimda ... simdi buna da napaliir:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...