Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi (Final Bölümü)

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Ben devamlı izleyicisi deilim arada gözüm takılıyo, dün rasgeldim izledim.Sonu güzel düşünmüşler -herkes vuruluyo felan- ama o ne biçim AK-47 anlayamadım.Kumarhanenin taranması 10-15 dakika sürdü herifler şarjör deiştirmediler.Helal olsun diyorum burdan o arkadaşlara...[hline]What the hell are you looking down here for?
Sosyal ağlarda paylaş

Şarjör olayı bir yana, gerçi ben dizide seyredemedim de haberlerde kamera arkası gibi görüntülerde silahtan kıvılcım bile çıkmıyordu. Amcam da elinde kompresör ile asfalt deliyormuşcasına sallıyordu kaleşi. Belki dizide bilgisayar efekti ile ateş ediyor havası vermiş olabilirler ama haberlerdeki o hali çok komikti. Tabi kuru sıkı AK-47 bakkalda pek bulunmuyor. Migros'a bakmak lazım. [hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

Sosyal ağlarda paylaş

Son anlarini kacirmisim, neler olmus oyle. Beni en cok duygulandiran anlar elif ile polat`in konusmalarinin oldugu sahneler. Cok dokunuyor, nedenini anlamadigim bir bicimde... Bende "Asiye" ve "Elif Dededim" parcalari ki onlari net uzerinde bulan olursa hemen bir url yada kaynagini belirtmesini rica ediyorum. Miroglundan daha iyi oldu bu dizi, beklerim filmini kalite bir cekim yapilirsa.[hline]i have no tears, there is only pain
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi o sahneye söyle bir şey uydurabiliriz. Zaten ateş edenleri bir kaç saniyeden fazla göstermediği ve genel olarak ağır çekim gösterildiği ve her vurulanı tek tek gösterme gerekliliğinden dolayı bir kaç kez üstüste göstermeleri gerektiğinden aslında bir kaç dakikalık bir baskın olayını seyrettik. Kameranın göstermediği yerlerde adamlar yeni şarjörleri değiştirmiş olabilir diye düşünebiliriz. Ama silahlardan kıvılcım çıkmaması (dikkat etmedim kesin bir şey soleyemem) varsa komik tabii. Diğer taraftan daha önceki bölümlerden birinde Polat nargile içerken duman da çıkmıyodu ne diye çekiyodu onu anlamadım ben. Böyle komik yanlar oluyor tabii dizilerimizde ama fazla takmamak da gerek. Yoksa seyredecek bir şey kalmayacak. En azından bu dizinin kötü olduğunu düşünenler varsa bir de Zalim' i seyretmeyi denesinler derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Olacaklar (tahminler):

Laz Ziya ne Meral'i ne kendisini vurdu, plağı vurdu. Dikkat ettiyseniz silah sesi geldiği an asiye şarkısı kesildi.

Derya ölecek muhtemelen. Elif, Polat, Çakır ve Memati büyük ihtimalle ölmezler. Zaten Memati bile ölse dizinin havası kaçar.

Baron kıllandı zaten, şefi tanıyacak.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aliba, 20 June 2003 18:26 tarihinde demiş ki:
Olacaklar (tahminler):

Laz Ziya ne Meral'i ne kendisini vurdu, plağı vurdu. Dikkat ettiyseniz silah sesi geldiği an asiye şarkısı kesildi.

Derya ölecek muhtemelen. Elif, Polat, Çakır ve Memati büyük ihtimalle ölmezler. Zaten Memati bile ölse dizinin havası kaçar.

Baron kıllandı zaten, şefi tanıyacak.

derya trtde bir talk showa katilmisti
sordular dizi kac yil surucek diye 3 yil dedi
deryada dizinin sonuna kadar oynuyacakmis.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Biri ölecek bence. Bence deli hikmet ölebilir ki bu diziye gaz getirir. Öbür taraftan Elif' in vurulduğu yer tam beli gibi bir yerdi ve sakat kalabilir, en azından bir süreliğine. Diğer karakterlerin ölümü şu anda dizinin konusuna zarar verebilir gibi geliyor bana ama birinin öleceğine eminim. Yoksa dizi çok saçma görünmeye de başlıcak. Ya da bana öyle geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...