Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ben devamlı izleyicisi deilim arada gözüm takılıyo, dün rasgeldim izledim.Sonu güzel düşünmüşler -herkes vuruluyo felan- ama o ne biçim AK-47 anlayamadım.Kumarhanenin taranması 10-15 dakika sürdü herifler şarjör deiştirmediler.Helal olsun diyorum burdan o arkadaşlara...[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 süperdi sonu sevenler yaralansalar da kavuştular ya elifle - ali ona sevindim ben çok güzel dizi Asmalı Konak birşey işlemiyor ama Kurtlar vadisi bazı gerçekleri seriyor önümüze[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Şarjör olayı bir yana, gerçi ben dizide seyredemedim de haberlerde kamera arkası gibi görüntülerde silahtan kıvılcım bile çıkmıyordu. Amcam da elinde kompresör ile asfalt deliyormuşcasına sallıyordu kaleşi. Belki dizide bilgisayar efekti ile ateş ediyor havası vermiş olabilirler ama haberlerdeki o hali çok komikti. Tabi kuru sıkı AK-47 bakkalda pek bulunmuyor. Migros'a bakmak lazım. [hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Son anlarini kacirmisim, neler olmus oyle. Beni en cok duygulandiran anlar elif ile polat`in konusmalarinin oldugu sahneler. Cok dokunuyor, nedenini anlamadigim bir bicimde... Bende "Asiye" ve "Elif Dededim" parcalari ki onlari net uzerinde bulan olursa hemen bir url yada kaynagini belirtmesini rica ediyorum. Miroglundan daha iyi oldu bu dizi, beklerim filmini kalite bir cekim yapilirsa.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 abi ikiside Kazaa da var nve Anet News grubundada mevcut "Eli Dedim" parçası bende Zaranın söylediği var o daha hoş bence o kaval mı zurnamı en ebaşlangıcı çok hoşuma gidiyor Elif dedim be dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Hadi o sahneye söyle bir şey uydurabiliriz. Zaten ateş edenleri bir kaç saniyeden fazla göstermediği ve genel olarak ağır çekim gösterildiği ve her vurulanı tek tek gösterme gerekliliğinden dolayı bir kaç kez üstüste göstermeleri gerektiğinden aslında bir kaç dakikalık bir baskın olayını seyrettik. Kameranın göstermediği yerlerde adamlar yeni şarjörleri değiştirmiş olabilir diye düşünebiliriz. Ama silahlardan kıvılcım çıkmaması (dikkat etmedim kesin bir şey soleyemem) varsa komik tabii. Diğer taraftan daha önceki bölümlerden birinde Polat nargile içerken duman da çıkmıyodu ne diye çekiyodu onu anlamadım ben. Böyle komik yanlar oluyor tabii dizilerimizde ama fazla takmamak da gerek. Yoksa seyredecek bir şey kalmayacak. En azından bu dizinin kötü olduğunu düşünenler varsa bir de Zalim' i seyretmeyi denesinler derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Koskocaman Ziyaya Rıza demişiz :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Olacaklar (tahminler): Laz Ziya ne Meral'i ne kendisini vurdu, plağı vurdu. Dikkat ettiyseniz silah sesi geldiği an asiye şarkısı kesildi. Derya ölecek muhtemelen. Elif, Polat, Çakır ve Memati büyük ihtimalle ölmezler. Zaten Memati bile ölse dizinin havası kaçar. Baron kıllandı zaten, şefi tanıyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Yok derya ölmez kıyamazlar ona (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: Aliba, 20 June 2003 18:26 tarihinde demiş ki: Olacaklar (tahminler): Laz Ziya ne Meral'i ne kendisini vurdu, plağı vurdu. Dikkat ettiyseniz silah sesi geldiği an asiye şarkısı kesildi. Derya ölecek muhtemelen. Elif, Polat, Çakır ve Memati büyük ihtimalle ölmezler. Zaten Memati bile ölse dizinin havası kaçar. Baron kıllandı zaten, şefi tanıyacak. derya trtde bir talk showa katilmisti sordular dizi kac yil surucek diye 3 yil dedi deryada dizinin sonuna kadar oynuyacakmis.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 o elifin avukat arkadasiyla ,onun eski sevgilisi sirf zaman doldurmak icin konmus resmen o kadar sıkıcı hale getiriyorki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Biri ölecek bence. Bence deli hikmet ölebilir ki bu diziye gaz getirir. Öbür taraftan Elif' in vurulduğu yer tam beli gibi bir yerdi ve sakat kalabilir, en azından bir süreliğine. Diğer karakterlerin ölümü şu anda dizinin konusuna zarar verebilir gibi geliyor bana ama birinin öleceğine eminim. Yoksa dizi çok saçma görünmeye de başlıcak. Ya da bana öyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4R1 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 tekrarı ne zaman olur bilen varmı kacırdımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 http://www.showtvnet.com/dizi/kurtlarvadisi/ burdan tüm bölümlerini izleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Zaten pazartesi günleri tekrar bölümü yayınlanıyor. Ama yanlış hatırlamıyosam 8 bölüm geriden geliyor. En azından son 7-8 bölümü seyretmiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonJovi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Bu dizideki esas oğlan varya acaip komik geliyo bana, ya bu kadarmı olur hiç yakışmamış adam o karaktere. Oktay Kaynarca çok başarılı ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 En gerçekçi son bu oldu bence. Bi tane Polatın herkesi öldürebiliyor olması saçma olurdu.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar