bejawe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Evet arkadaslar en sonunda mountumu almıstım o sevıncle ınıp bınıyordum (ılk defa bınıyorum) herneyse bı yazı cıktı yanlıslıkla o sevıncle dalgınlıgıma gelerek evet dedım megerse kaplanım (kamil) (ismi kamil olanlar kızmasın) bı anda yok oldu page attım hala cevap beklıyorum sızce bu sansızlık ve aptallıkdan baska nedır?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 dikkatsizlik :D.. off of çok para ya bende dün yeni aldım .. Sen yere atmısındır oda do u want to destroy this item demiştir sende evet diyince gitmiştir gül gibi kamil[signature][hline]Heren - Level 41 NE Druid MoonSerpents / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Sorma ya bende dun aksam saatlerınde aldım Bobafeed , Menthu , Ekokeko , Turksword sayesınde ama daha bı gun olmadan gıttı off off :(( moralım cok bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 geçmiş olsun kardeş.. demke fazla sevinç ii deil :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Saolun haklısın walla bı dıkkatsızlıgımıze gıttı o kadar emek.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bindiğin kaplanın diil dimi huntersin. bindiğine isim koymaassında :D abi o gitmiş terketmişsin onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Dalga gecme ya abı bız burada emek wermısız bısıler yapmaya calısıp ne yapıp edıp borcla morcla almısız sende dalga gecıyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben lvl 40 oldugumda 76g vardı 20 g borc almıs ole atıma kavusmustum.. şimdi lvl 46 yım 72g yaptım yine belki bi at daha alırım :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 böyle yanlışlıkla item silme olaylarında GM lerin geri verdiğini duymuştum. işallah verirler, vermezlerse yardım kampanyası mı başlatsak ne :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Rinen, 25 Haziran 2005 18:51 tarihinde demiş ki: böyle yanlışlıkla item silme olaylarında GM lerin geri verdiğini duymuştum. işallah verirler, vermezlerse yardım kampanyası mı başlatsak ne :D veriyorlar, eğer ne zaman sildiğinin kaydını tutup herife söylersen ve sadece 1 kere veriyorlar (bir,one,uno,un,ein) bir daha vermiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Gm ler birşey yapamaz.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Eternal, 25 Haziran 2005 19:22 tarihinde demiş ki: Gm ler birşey yapamaz. valla bana verdiler yanlışlıkla vendor ettiğim bir quest ringi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 veriyorlar bi iki gun beklemen gerekicek ama loglari incelemeleri icin blizzarddan bi mail gelirse orda gorursun. =)[signature][hline]Feanoor NE Hunter Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Eternal, 25 Haziran 2005 19:22 tarihinde demiş ki: Gm ler birşey yapamaz. o türk uo shard felsefesi :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Forumda aynı olaydan yakınana iri vardı ve yetkili kişi GMlerin problemini halledeceğini söylemişti. GMlere page atıp sabırla beklersen geri verirler büyük ihtimal.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Öncelikle geçmiş olsun. benimde başıma benzer bir olay gelmişti Sonradan bankaya koyduğumu farkettim. Sende bir bankana bak istersen.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 benim basıma da soyle bi olay gelmisti wildvine ye 50 silver bid koyacaktim ama hep gold tarzi seyler aldigimdan heralde 50gol bid koydum 1g buyout olan mal cuk diye 50 golda satılmıs oldu bana gece 03.00 gibi uykusuz durumdayken geldi bu basima.. simdi olsa 50g komaz ama lvl 37 idim galiba Gm ye mesaj fln attim adam selamın aleykum dedi a.s dedim sora bana oyunda 1 kere item yada para recover oldugunu bu hakkını simdimi kullanmak istedigimi sordu.. bene dusundum dedim ilerde belki 500gold gider yok dedim hacı kalsın simdilik .tamam iyi oyunlar dedi gitti[signature][hline] DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche her turlu herb pot isi siparis paket yapılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bu blizzard da cok acımasız :) bi hakkınız var ona göre haa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 İlginiz için şimdiden çok teşekkürler msg attım cvbıda bekliorum işallah..[signature][hline]Luinwe Nightelf Rogue Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Çünkü adamlar charlar hakkında herhangi bir log tutmuyor :) Ayrıca 40g için o tek hakkını kullanmaya değer mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 1. 40g için yapılmaz. 2. log diye birşey var. eğer yoksa da, "epic mount aldım, 900 goldum gitti üstüne bir de normal mount verdi" de. madem yalan söylüyorsun, tam söyle.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Hatta zengin göstersin diye 2 tane aldım serverın aklı karıştı diyip 2 epic daha al.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 geri alamasanda en kötü 2-3 günde farmlarsın 90 gold. çok büyük bir para değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Badlandsdeki elementallerde güzel para kasılıyor günde 90 g kasarsın. Kastık ordan biliyorum :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Elemental Earthları Alliance isen tanesi 20S den alabilirim C.O.D la gönderirsin :=)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar