Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şansızlıgım.....

bejawe

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaslar en sonunda mountumu almıstım o sevıncle ınıp bınıyordum (ılk defa bınıyorum) herneyse bı yazı cıktı yanlıslıkla o sevıncle dalgınlıgıma gelerek evet dedım megerse kaplanım (kamil) (ismi kamil olanlar kızmasın) bı anda yok oldu page attım hala cevap beklıyorum sızce bu sansızlık ve aptallıkdan baska nedır??
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rinen, 25 Haziran 2005 18:51 tarihinde demiş ki:
böyle yanlışlıkla item silme olaylarında GM lerin geri verdiğini duymuştum. işallah verirler, vermezlerse yardım kampanyası mı başlatsak ne :D

veriyorlar, eğer ne zaman sildiğinin kaydını tutup herife söylersen
ve sadece 1 kere veriyorlar (bir,one,uno,un,ein)
bir daha vermiyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

veriyorlar bi iki gun beklemen gerekicek ama loglari incelemeleri icin blizzarddan bi mail gelirse orda gorursun. =)[signature][hline]Feanoor NE Hunter
Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted
Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth
Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us
Sosyal ağlarda paylaş

benim basıma da soyle bi olay gelmisti wildvine ye 50 silver bid koyacaktim ama hep gold tarzi seyler aldigimdan heralde 50gol bid koydum 1g buyout olan mal cuk diye 50 golda satılmıs oldu bana gece 03.00 gibi uykusuz durumdayken geldi bu basima.. simdi olsa 50g komaz ama lvl 37 idim galiba Gm ye mesaj fln attim adam selamın aleykum dedi a.s dedim sora bana oyunda 1 kere item yada para recover oldugunu bu hakkını simdimi kullanmak istedigimi sordu.. bene dusundum dedim ilerde belki 500gold gider yok dedim hacı kalsın simdilik .tamam iyi oyunlar dedi gitti[signature][hline]
DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche
her turlu herb pot isi siparis paket yapılır*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...