Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım yen teknik direktörü..


Diablo

Öne çıkan mesajlar

Bu sabah gaztede ya lucescu ya fatih terim falan bişiler yazıodu.Fakat demin starda programın ismini unuttumö hayırlı olsun fatih terim e falan gibi cumleler geçti
fatih terimle kesin anlaşıldımı?[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

F.Terim Denizli Lucescu ve Gullit adaylar şu anda... Luce Shaktardan gelmez o kadar adam götürüyo transfer ediyo oraya. Denizli de aldı başını gidiyo PASla kolay kolay bırakmaz. Gullit ya da Terim. Ben Terimi isterim ama kesin bişey yok ortada bildiim kadarıyla. Bir de yardımcısı kesin Aykut Kocaman olacakmış ki Türkiye'nin en gelecek vaadeden, bilgili ve saygıdeğer teknik adamlarından biri bence. Burda pişip sonra esas patron olması süper olur.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Terim'e daha önce sorduklarında "Milli takım başında başka bir t.direktör varken açıklama yapmak bana yakışmaz" demişti. Eğer düşüncesi olumsuz olsa, gelmek istemese zaten bunu söylemesine gerek kalmazdı. Direk düşünmüyorum dese bir sorun çıkmazdı. Sorun "iyi olur" derse çıkardı.

Hem Türkiye'de GS dışında bi takımı çalıştırmaz ve GS de uzun süre Terim'e dönmez şu anda... Bi de İtalya ligi var ama orda da sıradan takımlar ancak... Bi Fiorentinaya tekrar gidebilirdi ama onlar da eski yardımcılarını başa getirdiler.

İnşallah geçer başa. Çok emeği geçmişti zamanında. Hiç bilinmeyen kulüplerin maçlarına gidip maçlar izleyip o kadar oyuncu kazandırmıştı milli takıma...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün akşam star tv'de objektif programına Hakan Şükür,Rıdvan Dilmen, Yılmaz Vural..(öbürlerini hatırlamıyorum)

ve telefonla Fatih Terim bağlandı.
Fatih Terim'e sordular gelecekmisin diye "Büyük ihtimalle" dedi

Artık diyebiliriz ki Fatih Terim Milli Takım T.direktörü ve Eylül'de Hakan Şükür Milli Takımda!

İyi birşeyler yapacak Terim.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 24 Haziran 2005 14:52 tarihinde demiş ki:
Terim zeki adamdır tekrar Hakan Şükür'ü çağırmaz milli takıma heralde...

ahahahah. buda guzel yaklaşım. ama akşam kendide dedi iyi bir hakan şükürden yararlanmamak pek akıllıca olmaz diye. sonra aramızda hiç bi sorunda yok dedi. hani bi aralar cip krizi yaşanmıştı. gelirse hakanı oynatabilir ama buyuk ihtimallede gelicek akşam dedi işte çok büyük bi sevgi seli var bilmem bunun önünde durulurmu diye donuştu. aykut ise gelmesin bence çünkü gerçekten kişilik olarak muhteşem yani efendi dürüst ama hoca olarak tecrübesiz iki yanlışında harcarlar yazık olur aykut gibi adama. ama keşke terime yardımcı antrenör olarak gelse daha iyi olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten aykut Yardımcı olarak düşünülüyor ki mükemmel bir fikir bence..

Aykutu direk başa geçirip şuan olduğu gibi ateşten bir gömlekle yeni olan kariyerini yok etmektense , biraz daha pişmesini sağlamak lazım.

Ama ben Fatih Terim yerinde olsam hayatta kabul etmezdim.
Gene duygusal davranıp risk alıcak , umarım başlarılı olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence fatihin bir riski yok zaten muhtemelen 3 mac icin anlasir once dunya kupasina gidecek olsak bile takimin basinda olmaz sanirim . zaten gruptan cikamayacak olsak bile kim fatih terimi hatali bulabilir ki ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye yi çavuşesku dönemindeki romanya ya benzeten lucescu ya tepkinin büyük olacagını düşünüyorum...bence tecrübeli kariyerli türkiye yi iyi tanıyan lucescu dışında bir teknik direktör gelmeli yardımcısıda aykut kocaman...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...