BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Murtaza, 09 Haziran 2005 13:17 tarihinde demiş ki: hoşgeldin... gerçi söyledim oyunda ama :D PS: FATIHHHHHH, bana yardım et. 10k para ver. CZ de INN'e giremiyorum :( üşenmede git maradona 1 gold bar bozdur cash paran olsun :-P[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :Yok LvL :62 Blade Master Warior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 zuahaha.. hadi gaza gelin mal varlığınızı dökün buraya :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: fatihkaraca, 09 Haziran 2005 13:25 tarihinde demiş ki: zuahaha.. hadi gaza gelin mal varlığınızı dökün buraya :D 100000 coinsim var onuda bir arkadaşım verdi Allahtan scrollar ve potlar duruyor .Arkadaşlar tüm paramıda silmişler.topu topu 350m vardı off offf[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :Yok LvL :62 Blade Master Warior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Hojgeldin burial O 500 np 1.5 mil a yazık oldu aksama bi 1.5 mil daa kas bence geliorum oyuna :D[signature][hline]AccuraCy_Lord _OneKnightStand_ Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hosh geldin msnde hayırlı olsun demiştim ama burada da söliyim ;)[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Welcome Back Buri[signature][hline]Server: Ares LvL: 63 (Paladin) Clan: - Race: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 buri sen zaten öncedende n00bdun. pek bişi kaybetmiş sayılmazsın dimi?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 lol :D[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 0 np 0 item 0 coin yaptıklarına göre seni düpe yapmış kabul ediyorlar bu klasik cezaları gerçi düpe yapman bana mantıksız geliyor ama o kadar boss ve dm keserken ihtiyacın yokken ama neyse dikkat et de bi daha +8 yapma :P o zaman banıda açmazlar valla hani yapıyon bari posion basma da belli olmasın neyse geçmiş olsun sana bol kasmalar artık item için hazır pazar pahalı iken bi kaç item bulup kendine dm ye yumul artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 fatih abi benide alt klana alırmısınız tek kasmaktan bıktım ben lvl 47 yim ama :( ares 1 murat_01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 said: BuRiAL come back!!!!! said: bu ss tam yukarıda yazıldığı post saatinde alındı anlamı BuRiAL geri döndü ahah adam açıklamış bide ingilizceye bak ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Hey gidi günler hey.... http://www.youtube.com/watch?v=7dJg0WTAuNs [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 14:20 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 vay be ne günlermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ee banane bundan sen geldiysen millet napsın bayrammı ilan edelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 hoşgeldin tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 oha, komik misin, nesin. konunun açılış tarihine bakıp, ayarını tekrar ver. lütfen trigger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 trigger güle güle diyim de şimdiden.. sonra ulaşamayabiliriz sana :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Hamama git hamama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 hamama gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 hoşgeldin tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 trigger came back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 46 Vakası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 welcome burial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MicrosoftDeveloper Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Synergenx ZUzuzu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Apache said: welcome burial Ne Welcome'u yahu... Adam 2005'te atmış post'u 3 sene geçmiş üzerinden nerdeyse :) Onur oyunu bırakalı 2 sene oldu nerdeyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar