Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ya bu passaparola dakı yenı sunucu varya ben hıc sevmıyorum.Sizce mehmet ali erbil ın yerını tutabılıomu? Arada espiri yapmaya calısıyo yapamıyo rezıl edıp bırakıyo ya.Demın kı espırısınden sonra kendımı tutamadım ve bu konuyu actım.Son espırısı onunde bı haftasonu tatılı var bu tatılını ıyı değerlendır ekmek arası ansıklopedı ye :( ıgrenc ya bu adam bıde sanırım show programı yapıomus bılmıorm sız beyenıyomusunuz bu adamı?[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yo, ama bilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ehe gün gelicek,o yukarıdaki gözlüklü tipi yapıcaklar sunucu,süper olucak.Ama bana sorarsanız sunucular arasında,Metin Uca hepsinden iyidi.[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Eskiden gece haber bültenini sunuyordu. O kadar bilgilimi bilmem ama haber bültenleri zevkliydi, orada da espri yapmaya çalışıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 mesut yar mı?[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hiç sevmem[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Metin uca Kral adam ya Star da günaydın programı süperdi :D ORosque loo00ll[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Metin uCa süperdi gerçektende her programından sornra garanti birisi dava açıyodu :D[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YagmurBulutu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 metin uca dan sonra kim gelse o program sağlam olmaz mehmet ali sadece gırgırdı hiç bi önemi kalmamıştı mesut yar bu ikisi arasında bi yandan eğlendireyim bi yandan düşündüreyim tarzında ayapmaya çalışıo ama tek adam olan METİN UCA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ayrıca soruları masallah cok hızlı okuyo 10 saniyee de bir soru okuyabiliyo 3 saniye kalmıs hızlıca oku soruyu adam cevap verisin bi daha a dereken zaman bitiyo[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bu adamın bide talk show'u yokmu starda?[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 yarışmaya danışmanlık yapan adam da ilginç bir tip.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesut Yar iyidir yahu starda "Tuhaf Şeyler" i de o sunuyor, Mali zaten şovmen nereye koysan şebeklik yapıp sevdiriyor ama Metin Uca denen adamı bir türlü sevemedim ben yapmacık gibi geliyor bana (Bir de geçen sene Türkçe hocam katılmıştı programa Metin Uca sahne arkasında içiyo kafa güzel çıkıyo programa demişti ordan kıllanmıştım biraz adama eheh :))[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Metin Uca gibi olamaz kimse... :([signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 metın uca tek bu konuda[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 yanlız ben katılsam paranın .... yani çok kolay sorular hepsini biliyorum[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 metin uca günaydında durup durup millete haka dansı yolluyodu :)[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesut Yar kadar soyadı + ak bi herif yoktur herhalde bu dünyada.. Hele espriler dayanılacak gibi değil rezalet.. Zaten bi tek kendi gülüyor..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar