Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ülker Roko [golf] Müthiş...

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Daha dün denemek kısmet oldu. Baktım canım sıkıldı, alayım dedim bir dondurma kendi kendime ardından gittim adam tavsiye etti bir daha yiyen vazgecemio falan cikolatali gördüm (normalde cikolatali sevmem) dedim dandiktir yinede aldım, actım böyle paketi dandik birşey sanıyorum ilk, agzıma gelen tad ne kadar müthiştir, ne kadar hoştur.. İnanamadım, doya doya yedim bitirdim dondurmayı ve 2 tane daha aldım onnarıda yedim..

Hayatımda sanırım en güzel yedigim dondurma Golf Roko..
Harika bişi.. Çikolata Kremalı.. Hatta Suanda Yiyorum..
Ahanda Buda Görüntüsü;
[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
hiç sanmam. bende denemiştim bir ara. o içinde gördüğünüz şey sütten yapılma değil. su ile yapılmış olması lazım. ben tadını beğenmedim. bence magnum hala süper.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

orc magnumda güzelde ben roko derim, fiyatı daha cazip, kaliteli v.b[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Ne suyu baba ya cikolata kremasını su ile ayırt edemiomu o uzun dilin senin =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sevdim vala güsel sulu mulu iyi bence =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...