Aegean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Evet bu akşam 20.30'da bodrum yolcusuyum :) bi haftalığına gidiyorum da hazırlanırken emin olamadım bi topic açiim dedim herkes aklına gelenleri yazarsa cok sevinirim, unuttuğum bir şey varmı diye kontrol etcem bende :) hazırladıklarım: kıyafet, iç çamaşırı, çorap, şapka, havlu, mayo, plaj havlusu, diş macunu&fırçası, tıraş takımı, para. bunları hazırladım unuttuğum bi şey varmı? ps:Kişisel değil bence, herkesin yararlanabileceği bi topik çünkü.[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P [Bu mesaj Aegean tarafından 24 Haziran 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 güneş kremi almamışsın bide recall scroll[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 rofl fistan :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 rofl :) recall scroll kalmamış onu yerine yolculuk kuponu verdiler :-)[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 tırnak makası al, veya akşama doğru tırnağını kes, ben unuttuğumda yiyerek keserdim gerçi :) mantar oluşumana karşı, ketoral diye bir şampuan var ondan al, ne olur ne olmaz. yanına yol için meyve suyu, çubuk kraker normal şampuan güneş gözlüğü[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 terlık al aman ha[signature][hline]Delıkanlım İşaret Aldığın Gün Atandan Yürüyeceksin...Millet! Yüreyecek Arkandan Kucuk Gorme....Hor Gorme Delikanlım Kendini Şu Kırık Abideyi Yüceltecek Taştasın Yürü Hala Ne Diye Oyunda Oynaştasın!!!?? FATİH'in İstanbul'u Feth Ettigi Yastasın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Condom ![signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 mp3player-discman.-md cd lerını al laptop un varsa al ayrıca otobusle gıdıosan gece yolculuu yaptıın ıcın kucuk bı yastık al baya ısıne yarıo [signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. [Bu mesaj Shagrath tarafından 24 Haziran 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 benide alsaydın yanına sevaba gırerdın :P[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 şarj makinesii telef için..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 eha lol jacobo :-) discman'im bozuldu yaa :/ yoksa götürcektim bende[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 at avrat silah[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 nolur nolmaz bi kitap al yanına. bakarsın bigün boş gece sıkılırsın falan al okursun akşam olur direk heh[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bepanten[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 otobüs biletlerini de al otobüsle gidiyosanız..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 agrı kesıcı fılanda al nolur nolmaz evde varsa al yanına lens kullanıyorsan kutusunu ve suyunu al olumcul hata :) sonra bıde ona para verıyosun eheh[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bavulunu al :P onun disinda jloe filan al :D küpe takiyosan küpe al, telefonunu ve doldurma aleti, +15 katana nightmare ve blackrock set[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: blackchaos, 24 Haziran 2005 17:01 tarihinde demiş ki: Condom ! bodrumu özetlemiş arkadaş lol[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 eh bende yavaştan kaçiim artık saolun arkadaşlar, haftaya perşembe filan gelirim :)[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 öf ya bütün yaz evdeyim DAMN![signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kız arkadaşını unutma[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Turistler vardır şimdi orada...Dolayısıyla yanına bir kutu durex'in extra ince versiyonunda alıyorsun.BÖylece bilimum hastalıktan korunarak partnerinide memnun ediyorsun[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 unuttuğubn KAYKAYIN :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ehe son an kontrolü :) aldım kaykayıda merak etme eru :)[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 pil al discman /mp3 player kullanıyorsan,şarj aletlerini al,almışsındır gerçi bunları da yazmamışsın..[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar