Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tatile giderken yanıma almam gerekenler?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet bu akşam 20.30'da bodrum yolcusuyum :) bi haftalığına gidiyorum da hazırlanırken emin olamadım bi topic açiim dedim herkes aklına gelenleri yazarsa cok sevinirim, unuttuğum bir şey varmı diye kontrol etcem bende :)

hazırladıklarım: kıyafet, iç çamaşırı, çorap, şapka, havlu, mayo, plaj havlusu, diş macunu&fırçası, tıraş takımı, para. bunları hazırladım unuttuğum bi şey varmı?

ps:Kişisel değil bence, herkesin yararlanabileceği bi topik çünkü.[signature][hline]COMFORTABLY NUDE
:P

[Bu mesaj Aegean tarafından 24 Haziran 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tırnak makası al, veya akşama doğru tırnağını kes, ben unuttuğumda yiyerek keserdim gerçi :)

mantar oluşumana karşı, ketoral diye bir şampuan var ondan al, ne olur ne olmaz.

yanına yol için meyve suyu, çubuk kraker

normal şampuan

güneş gözlüğü[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
terlık al aman ha[signature][hline]Delıkanlım İşaret Aldığın Gün Atandan
Yürüyeceksin...Millet! Yüreyecek Arkandan
Kucuk Gorme....Hor Gorme Delikanlım Kendini
Şu Kırık Abideyi Yüceltecek Taştasın
Yürü Hala Ne Diye Oyunda Oynaştasın!!!??
FATİH'in İstanbul'u Feth Ettigi Yastasın!!!
Mesaj tarihi:
mp3player-discman.-md cd lerını al laptop un varsa al ayrıca otobusle gıdıosan gece yolculuu yaptıın ıcın kucuk bı yastık al baya ısıne yarıo [signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.

[Bu mesaj Shagrath tarafından 24 Haziran 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şarj makinesii telef için..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
otobüs biletlerini de al otobüsle gidiyosanız..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
agrı kesıcı fılanda al nolur nolmaz evde varsa al yanına

lens kullanıyorsan kutusunu ve suyunu al olumcul hata :) sonra bıde ona para verıyosun eheh[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 24 Haziran 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
Condom !
bodrumu özetlemiş arkadaş lol[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Mesaj tarihi:
kız arkadaşını unutma[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Mesaj tarihi:
pil al discman /mp3 player kullanıyorsan,şarj aletlerini al,almışsındır gerçi bunları da yazmamışsın..[signature][hline]la petite ezique
  • Yeni Oluştur...