Zopik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Fantastik oyunları filmleri kitapları vs epey severim ve hasta şekilde izlerim okurum. Fakat masaüstü olarak oynamışlığım pek azdır. en son 2. edition gördüm oyun hayatımda : ) Neyse konuya geçeyim. Çok istediğim şeylerden biri web base bir oyun yapmak. Son zamanlarda epey düşündüm üzerinde ama pek orjinal yada hoşuma giden bişeyler üretememiştim. az önce aklıma birşeyler geldi ama senaryo ve kuralların altından tek başıma kalkamam. ilgilenen olursa ver ben bu işi yapabilirim derse msn den anlatayım biraz. tamam iyi güzel süper müper derlerse hazır ben istanbuldayken yapalım bişeyler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Bi sürü oyun var zaten sen yorulma bence.[signature][hline]Şino Mori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Senaryo konusunda yardım edebilirim ben O_o ama kodlardı falan bilgim yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: dreagloth, 05 Haziran 2005 15:53 tarihinde demiş ki: Bi sürü oyun var zaten sen yorulma bence. hayır yorulmak istiyorum ben. olmadı -bişeyler çıkarabilirsek ortaya- gelip "kopya lan bu ahaha çalıntı ahaha aynısından var zaten ahaha" fln yazarasın. hem eğlence olur sanada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 İnançli olanlari severim bende yardimci olurum sana[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Bende yardımcı olmak isterim, hikaye konusunda yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bende hikaye konusunda yardım etmek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 tamamdır. oturup anlatmaya başlayayıp ufaktan ben sizlere en azından dünyayı oluşturmaya başlayalım. daha sonradan katılmak isteyenler e-mail adreslerini verirlerse ne konuşulmuş edilmiş onlarda görebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Fikir konusunda yardımcı olabilirim..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Benıde kat oturdugu yerden lumpenlık yapanlara ınat bıseler yapalım.[signature][hline]every step that i take is another mistake to you. i've become so numb i can't feel you there.i want to be more like me and be less like you but i know you where just like me and it's so dissapointing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Zopik, 05 Haziran 2005 18:39 tarihinde demiş ki: said: dreagloth, 05 Haziran 2005 15:53 tarihinde demiş ki: Bi sürü oyun var zaten sen yorulma bence. hayır yorulmak istiyorum ben. olmadı -bişeyler çıkarabilirsek ortaya- gelip "kopya lan bu ahaha çalıntı ahaha aynısından var zaten ahaha" fln yazarasın. hem eğlence olur sanada. adam silindi ahaha.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 silindi ? nassı yaani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 silgiyle silinmişsin sanırım. ya da daksil de olabilir bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Yok yok buralardayım ben merak etmeyin. Korkmayın Zopik'siz kaldık fln diye. : p Konu ile alakalı olarak; Lizse ve kuzen saolsun konu ile oldukça alakalılar ve rpg konusunda ikside benden çok daha deneyimli olarak güzel şeyler ortaya çıkarmakta. Vakit bulduğumuzda konuştuğuklarımızı derleyip toplarlayıp gruba yazıcaz. Böylece eleştiriye açık olacak. Katılıp okumak isteyen olursa yukarıda da yazdığım gibi buyursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 konuydu kurallardı karakterlerdi yardım edebilirim (umarım doğru yazmışımdır türkçem pek iyih değil.)[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 abi Zopik direk paticik yapsın böyle bişi...aç paticik.com bölümüne...bu bölüme özel bi web site yapsınlar...gerçi istemek kolay ama biz elimizden geldiğince yardımcı oluruz...çokta sarar yani...hatta bence paticik ogame sayfasıda olmalı....süper olur neyse...[signature][hline]Yaş kaç bacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 var ya online dungeons sistemi ile neler yapıldı zamanında ama sen bilirsin kasarsan yaparsın kas yap bilader...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 coding i kim yapçak? online dancıns ne beah?[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Mandoo, 20 Haziran 2005 12:32 tarihinde demiş ki: abi Zopik direk paticik yapsın böyle bişi...aç paticik.com bölümüne...bu bölüme özel bi web site yapsınlar...gerçi istemek kolay ama biz elimizden geldiğince yardımcı oluruz...çokta sarar yani...hatta bence paticik ogame sayfasıda olmalı....süper olur neyse... hıhı tabi. kesin yaparlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Dev, 20 Haziran 2005 12:43 tarihinde demiş ki: var ya online dungeons sistemi ile neler yapıldı zamanında ama sen bilirsin kasarsan yaparsın kas yap bilader... hani biraz düzgün yazsan sanada cevap vericem. yok ben değilsem muhatap, muhatap olunan verecek cevabı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Bivrip, 20 Haziran 2005 13:25 tarihinde demiş ki: coding i kim yapçak? online dancıns ne beah? kodlamayı ben yapıcam. onlayn dancıns olayını bende bilmiyorum :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Az kaldi dönüyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar