Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halo 2-In Game Demo

Aegean

Öne çıkan mesajlar

halo 2 çıkmadı ki neyini bitiriyorsun? :)

halo'yu da çıkarmadılar ya pc'ye, kolum bacağım girsin mikrozoft'a, güzelim bungie'ye melyom melyom dolarları verince bozdular tabii adamları..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Sosyal ağlarda paylaş

marcus yeşili, halo güzel bi oyun değildi ki boşuna yanıosun...

gamepad ile oynamak mouse+klavyeye göre çok kasış ve gereksiz ancak bi süre sonra alışıosun
bütün oyuncular aynı şekilde gamepad ile oynadığı sürece sorun çıkmaz ancak biri klavye + mouse ile gelirse ele verir gider eheh :)[hline]What's your please, Sir?
Aaahhh the suffering...the sweet suffering
One more game child and your suffering will be legendary, even in hell!
Oh,no tears please, it's a waste of good suffering
But if you cheat us, we'll tear your soul apart!

Sosyal ağlarda paylaş

birtek seni gördüm halo'yu beğenmeyen, diğer başlıkta cevabı var zaten bunun.. :)

pc'ye çıkaracaklardı işte, o zaman gamepad'li falan olmayacaktı. çıkarırlar pc'ye oynarız klavye+fare negzel..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Sosyal ağlarda paylaş

ana ve grafik işlemcileri pc parçası üretene şirketler yapıyor, sabit disk var. daha ne kaldı eklenecek pc sayılabilmesi için? office programları mı?

ps3'ü de benzer şekilde hazırlarlar muhtemelen..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...