Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halo 2-In Game Demo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
halo 2 çıkmadı ki neyini bitiriyorsun? :)

halo'yu da çıkarmadılar ya pc'ye, kolum bacağım girsin mikrozoft'a, güzelim bungie'ye melyom melyom dolarları verince bozdular tabii adamları..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Mesaj tarihi:
marcus yeşili, halo güzel bi oyun değildi ki boşuna yanıosun...

gamepad ile oynamak mouse+klavyeye göre çok kasış ve gereksiz ancak bi süre sonra alışıosun
bütün oyuncular aynı şekilde gamepad ile oynadığı sürece sorun çıkmaz ancak biri klavye + mouse ile gelirse ele verir gider eheh :)[hline]What's your please, Sir?
Aaahhh the suffering...the sweet suffering
One more game child and your suffering will be legendary, even in hell!
Oh,no tears please, it's a waste of good suffering
But if you cheat us, we'll tear your soul apart!

Mesaj tarihi:
birtek seni gördüm halo'yu beğenmeyen, diğer başlıkta cevabı var zaten bunun.. :)

pc'ye çıkaracaklardı işte, o zaman gamepad'li falan olmayacaktı. çıkarırlar pc'ye oynarız klavye+fare negzel..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Mesaj tarihi:
ana ve grafik işlemcileri pc parçası üretene şirketler yapıyor, sabit disk var. daha ne kaldı eklenecek pc sayılabilmesi için? office programları mı?

ps3'ü de benzer şekilde hazırlarlar muhtemelen..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...