Aegean Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Nbc verdi şimdi hastası oldum tek kelimeyle muhteşem hatta ötesinde içim eridi izledikçe değerini bilin böühühühüh[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ben fps ye fps demem klavye+mouse ile oynanmadikça... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 klawye ve mouse takılabilior. o zaman dersin :) [hline]is everywhere.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 halo 2 çıkmadı ki neyini bitiriyorsun? :) halo'yu da çıkarmadılar ya pc'ye, kolum bacağım girsin mikrozoft'a, güzelim bungie'ye melyom melyom dolarları verince bozdular tabii adamları..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 marcus yeşili, halo güzel bi oyun değildi ki boşuna yanıosun... gamepad ile oynamak mouse+klavyeye göre çok kasış ve gereksiz ancak bi süre sonra alışıosun bütün oyuncular aynı şekilde gamepad ile oynadığı sürece sorun çıkmaz ancak biri klavye + mouse ile gelirse ele verir gider eheh :)[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 birtek seni gördüm halo'yu beğenmeyen, diğer başlıkta cevabı var zaten bunun.. :) pc'ye çıkaracaklardı işte, o zaman gamepad'li falan olmayacaktı. çıkarırlar pc'ye oynarız klavye+fare negzel..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 migyosoft pc ye benzikcek diye mouse klavye yapmiyolar iksbaksa hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 mouse ya da klavye yapmasına gerek yokkı zaten, resmen tv ye baglanan mını bır pc x-box[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ana ve grafik işlemcileri pc parçası üretene şirketler yapıyor, sabit disk var. daha ne kaldı eklenecek pc sayılabilmesi için? office programları mı? ps3'ü de benzer şekilde hazırlarlar muhtemelen..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 halo çıkacak zaten pc'ye? daa dün baktım sitesine... az bişey kaldı diye biliyorum.[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar