Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online *Ahhh Ah*

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Ya beyler ben eskisi gibi UOdan zevk alamıom.Eskiden bizlerde appdik fakat bu vaktin insanları kadar değil.Im por atıp kaçmıoduk mal gibi pklara ölüoduk ama pk oluncada zevki yaşıoduk.Valla öle böle oyunu pek bilmiodum o sıralar fakat Expert Fencer karakterim ile geceleri annemden gizli dial-up bağlanma actionlarım :P sonrada Nebula OWNZ .. nerde o günler ya.Şimdi her açılan serverda ph 2 ay full.yani trade die bi kavram kalkmış.Eskisi gibi uo tadı yok.Eskisi gibi vendorlarda TP aramaları yok . Crafted Kryssim ile evde tuzak kurarak adam kesemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ultima bitti.
neden mi?
x veya x y kişilerinin sayesinde artık bütün serverlar birer nebula (tabii istisnalar var). özgünlük, yeni scriptler, yeni tadlar kalmadı da ondan.

nebula kötü mü ki heryerde onun klonlarının olması hoşuma gitmiyo?
hayır değil hatta the best (server olarak).[signature][hline]bonecrusher - walla ne desem boş
blackice - 40 yerden soğutmalı buzdolabı de. o vestel.

Sosyal ağlarda paylaş

Her sunucu açılmadan aynı düşüncelerle bunu diyor fakat şu var bi shard'dan zevk alabilmek için
pvp sistemlerinin dengesi
pvm mekanlarının düzeni
araya rp serpiştirdik mi
skill'ler yüzde100 değil yüzde80 den başlayıp zamanla zorlaşarak güzel bir shard yaratılabilir.[signature][hline]Ardhath

"Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir."

Napeleon BONAPART
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...