Masteis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ya beyler ben eskisi gibi UOdan zevk alamıom.Eskiden bizlerde appdik fakat bu vaktin insanları kadar değil.Im por atıp kaçmıoduk mal gibi pklara ölüoduk ama pk oluncada zevki yaşıoduk.Valla öle böle oyunu pek bilmiodum o sıralar fakat Expert Fencer karakterim ile geceleri annemden gizli dial-up bağlanma actionlarım :P sonrada Nebula OWNZ .. nerde o günler ya.Şimdi her açılan serverda ph 2 ay full.yani trade die bi kavram kalkmış.Eskisi gibi uo tadı yok.Eskisi gibi vendorlarda TP aramaları yok . Crafted Kryssim ile evde tuzak kurarak adam kesemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ultima bitti. neden mi? x veya x y kişilerinin sayesinde artık bütün serverlar birer nebula (tabii istisnalar var). özgünlük, yeni scriptler, yeni tadlar kalmadı da ondan. nebula kötü mü ki heryerde onun klonlarının olması hoşuma gitmiyo? hayır değil hatta the best (server olarak).[signature][hline]bonecrusher - walla ne desem boş blackice - 40 yerden soğutmalı buzdolabı de. o vestel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Gerçek tadı ben daha oyunu bilmediğim anlarda yaşıordum.App zamanlarımda.Şuan pek zevk alamıyorum .. Rp yok Trade YOk. PvP server'i die açılan serverlardada class dengesizliği var.Bence bunların hepsini kavrayan tek server vardı oda nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 üf boyle topiclerde baymaya başladı.[signature][hline]Hayat güzel. Ölüm huzurlu. Korkutucu olan aradaki geçiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Hasret giderioz .. Birde ben yeniyimde forumlarda bilmiodum o yüzden şeettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 uo kolay kolay bitmez :).İçiniz rahat olsun.[signature][hline]Hayat güzel. Ölüm huzurlu. Korkutucu olan aradaki geçiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Benim için bitmedi. Oynamasını bileceksiniz.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Arjadajlar Biraz Sabır Edin Sıkılmadan Bıkmadan Oynayacagınız Shard Gelicek Az SAbır Sadece...[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Her sunucu açılmadan aynı düşüncelerle bunu diyor fakat şu var bi shard'dan zevk alabilmek için pvp sistemlerinin dengesi pvm mekanlarının düzeni araya rp serpiştirdik mi skill'ler yüzde100 değil yüzde80 den başlayıp zamanla zorlaşarak güzel bir shard yaratılabilir.[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Khazab :) Sabııır[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ultima bitmedi bitmezde.. boş muhabbet bunlar.. nebula bitince ultima bitmez silen artık şu saçma düşünceyi..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Jabbaya Katılıyom Ultima Nebula ile doğdu Nebula İle Öldü sacmalıklarını bırakın bencede[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ölsemde bırakmam[signature][hline]http://www.ultima.geceleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Jabba, 25 Haziran 2005 11:41 tarihinde demiş ki: nebula bitince ultima bitmez silen artık şu saçma düşünceyi.. zaten sorun nebulanın bitmemesi. heryerde karşımıza çıkması.[signature][hline]bonecrusher - walla ne desem boş blackice - 40 yerden soğutmalı buzdolabı de. o vestel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar