Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkdan gelen e-mail(koptum)

Reflective

Öne çıkan mesajlar

Yahu bu bana 1 yıl önce gelmişti okuduktan sonra sildim acaba öldüm mü?!?

Eklemeden geçemeyeceğim arkadaş da az çakal değil koptum ayaklarına ölmemek için okutuyor millete. :D[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.

[Bu mesaj Murk tarafından 25 Haziran 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ama burada yazman bir şey ifade etmez ki bunu illa email ile atmalısın yoksa anlaşılıyor yine ölüyorsun. Forum kesmiyor yani. :)

Sonra derler birisi email atmak yerine forumlara yazdı fakat... öldü![signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.

[Bu mesaj Murk tarafından 25 Haziran 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gladros, 25 Haziran 2005 01:18 tarihinde demiş ki:
beyler bu arada ben paçayı kurtardım galiba bunu 30 40 kişi görür heralde :Pp

"baska insanlara dagittiginda dilegi yerine gelmis"
zaten buraya koyma amacın da buydu. "ben çok koıkarım bunlardan, ne olur ne olmaz, koyayım ama dalga geçermiş gibi yapayım, insanlar çakmasın"

evet çok pis zihin okurum...

said:
Loli-pop, 25 Haziran 2005 00:52 tarihinde demiş ki:
bunlar gibi günde 5 6 tane mail geliyo.. her birini yolamaya kalkışsan sı.tın yani..

bunları hala komik bulan, veya içinde şüphe uyandırıp başkalarına gönderme dürtüsü hisseden kişilere ne desem boş. internet bu yüzden kalkınmıyor ülkede. aynı esprinin suyunu çıkartırcasına farklı versiyonlarını forward edip duruyoruz.
TTNET de zaten bu forward olayının az da olsa önüne geçmek için bize yavaş internet veriyor.
Oysa bu tip basit şeylere inanmasak, veya komik gelmese, alel acele, bize gelen herşeyi, başkalarına forward yollamasak, TTNET herkese 10mbit hatlar sağlıycak ama nerdeee... biz hala "bunu 10 kişiye yolla" forwardlarıyla uğraşıyoruz. TTNET de buna gıcık zaten. (ben de inandım)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

S.A. rüyasında görmüş. Şunu görmüş bunu görmüş. Bu mesajı 10 kişiye yollamzsa öleceğini görmüş. İnanmayanların öldüğünü görmüş.
Bunu yazanların iqsu kaç merak ediyorum.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...