Murk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Yahu bu bana 1 yıl önce gelmişti okuduktan sonra sildim acaba öldüm mü?!? Eklemeden geçemeyeceğim arkadaş da az çakal değil koptum ayaklarına ölmemek için okutuyor millete. :D[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. [Bu mesaj Murk tarafından 25 Haziran 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 doğru :D[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ama burada yazman bir şey ifade etmez ki bunu illa email ile atmalısın yoksa anlaşılıyor yine ölüyorsun. Forum kesmiyor yani. :) Sonra derler birisi email atmak yerine forumlara yazdı fakat... öldü![signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. [Bu mesaj Murk tarafından 25 Haziran 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ya o işin espirisi şaka yaptım . Noolcak bea eğer öle bişi olsa şu bana gönderilen bunu çuğaltıp gönder şansın açılacak göndermessen kapanacaklardan olrdu[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: bi baskasi yarin yaparim demis, fakat- ölmüs. ahah bu lafa çok güldüm ya[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 huh! bu neydi :][signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bu durumda hepimiz ölecez yakında yani. hepinizi tanıdığıma çok sevindim öte tarafta görüşürüz. offfffff saçmaladım. şu sınavlar bitsede gerçek dunyaya donsem bir an once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hımm okumadım ben[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 lol karikatür süper.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Karikatür süper ya :D[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Gladros, 25 Haziran 2005 01:18 tarihinde demiş ki: beyler bu arada ben paçayı kurtardım galiba bunu 30 40 kişi görür heralde :Pp "baska insanlara dagittiginda dilegi yerine gelmis" zaten buraya koyma amacın da buydu. "ben çok koıkarım bunlardan, ne olur ne olmaz, koyayım ama dalga geçermiş gibi yapayım, insanlar çakmasın" evet çok pis zihin okurum... said: Loli-pop, 25 Haziran 2005 00:52 tarihinde demiş ki: bunlar gibi günde 5 6 tane mail geliyo.. her birini yolamaya kalkışsan sı.tın yani.. bunları hala komik bulan, veya içinde şüphe uyandırıp başkalarına gönderme dürtüsü hisseden kişilere ne desem boş. internet bu yüzden kalkınmıyor ülkede. aynı esprinin suyunu çıkartırcasına farklı versiyonlarını forward edip duruyoruz. TTNET de zaten bu forward olayının az da olsa önüne geçmek için bize yavaş internet veriyor. Oysa bu tip basit şeylere inanmasak, veya komik gelmese, alel acele, bize gelen herşeyi, başkalarına forward yollamasak, TTNET herkese 10mbit hatlar sağlıycak ama nerdeee... biz hala "bunu 10 kişiye yolla" forwardlarıyla uğraşıyoruz. TTNET de buna gıcık zaten. (ben de inandım)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 okuyamadım walla ben daha çok bir varmış bir yokmuşa benzettim[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Lol hemen başlim kopyalamaya :lol:[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ahahah :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 çok yazık ki güzel dinimizi böyle şeylere alet eden insanlar var, yazık günah ya bu kadarı da fazla[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 S.A. rüyasında görmüş. Şunu görmüş bunu görmüş. Bu mesajı 10 kişiye yollamzsa öleceğini görmüş. İnanmayanların öldüğünü görmüş. Bunu yazanların iqsu kaç merak ediyorum.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 karikatür mükemmel.[signature][hline]Beatles is a boy band Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bu mesajların suyu çıktı. yeter.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar