Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne oluyo bana yada UOya??

Bodrack

Öne çıkan mesajlar

Ya çok özlüorm uoyu oynamıorm artk ama bikaç kez dönem dedim başladım ilk bi heyecan oluo sora en fazla yarım saat sora sıkılıorm.Aynı zevki vermio bi zamanlar bu oyun için ne taklalar atardım şimdi ki duruma bak pfff
Hatta anılarımı anlatmak bile zevkli oluo mesela*hemen coşar*
bi keresinde bellowla keşfe çıkmştk nebulada öle gemiyle geziorz bi adaya çıkmıştık.Çıktık adada baırıoz bu ada bizim artık falan tabi ada ıssız ya güya sora bi snow leopara rastladık biz de gaz insanlarız ya hurra daldık 50 mining dier tüm skiller 30 olan charla cıplak cıplak.Sora o adadan canımızı zor kurtardık:D
Nese biri cvp versin de benim gibi özleyen ama aynı tadı alamayan çok mu var bide mümkünse bir çözüm[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim
Korkun benden

Bodrack The Tuvalet Psycho is back
Sosyal ağlarda paylaş

BEN KESİNLİKLE SEBEBİNİ BİLMEKTEYİM. iNSAN KASILI KARAKTERLERİ VAR İKEN SIKILMADAN OYNAYABİLİYOR ANCAK ÖZELLİKLE SKİLL GELİŞİMİ ZOR OLAN SHARDLARDA TEKRARDAN KASMAK ZOR GELDİĞİNDEN ÇABUK SIKILIYORUZ...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim?
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Rotweiler Quietsoul
Master Paladin of Clearness
Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Sosyal ağlarda paylaş

Yaklaşık 5 sene oynadım bu oyunu sanane de başladım ilk playerlarından sayılırım.

Nebula açıldıktan 1 2 hafta sonrasında 10 15 kişinin kesemediği game master quest charını kesen 3 kişiden biriyim (For Chaos rules) Rincewind (solid) le beraber for chaos u kuran kişiyim 3. Guildmaster beni atsada Guildstone un parasını benim verdiğimi bilmez eheh.
Avalonda en iyi pure warrior benim karakterimdi.
Sylveriada en iyi pure warrior charlardan biri benimdi.

Bunları övünmek için değil başka birşey için yazdım. Bu karakterlerden hiç biriyle oynarken, snn de Journeyman Swordsman olduğumda "Ağa ne komplike oyun etrafı gezdim Journeyman oldum maceracıyım ehehe" dediğim zamanlardaki keyfi almadım.
Yada o karakterle bir ayıya ölüpte oyun bitti diye karakteri sildiğim zamanlardaki keyfi...

Valla görürlermi bilmem ama snn de newbieliim zamanında bana oyunu öretmek için binbir çile çekenler ve snn de oynadığım zamanlar hoş vakit sağlamama neden olan: Frout-Tanis-Europhates[LK], Akara-Sithas Silvanos-WhiteAngel-Mystra [Academy], Duke-Hellmaker-Archangel[HL],El-kayedler, Rom, Dark, Dartagnan, Gladiator, Mithrandir, Chosen ve özellikle muhteşem imzası ile Suican ve daha niceleri eyvallah saolun.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muratty, 19 Haziran 2005 05:43 tarihinde demiş ki:
Ultimanın KRALI o bir Başka Einherjer Einherjer Cok yaşa ( böğrk ) :lol:

Ehehee Krallıkla alakası yok abicim. Kasıyosun skillini oynuyosun oluyo. Bide zaten eski oyuncu olduğun için tanıdıkların çok oluyo ve oyunu biliyosun. O kadar güçlü karakter yapmamın sebebi o shardlarda. Runuo ya yeni geçilmişti genel türk playerlar runuo hakkında pek birşey bilmiyodu ama benim az çok osi den bilgim vardı.
Başka birşey değil yani..
Demek istediğim şey. Ayıya öldüğüm zamanları tercih ederim.
Gene o karakteri ölünce silerim eheheh[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Karqa Corte nickli oyuncuyu tanıyan biri varsa bana mesaj atsın lütfen öms den

[Bu mesaj Einherjer tarafından 22 Haziran 2005 05:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Einherjer, 19 Haziran 2005 02:15 tarihinde demiş ki:
...
Sylveriada en iyi pure warrior charlardan biri benimdi.
..

syl deki en iyi warrior char seninse sanirim Sylveria nin owneri olmalisin cunki benim bildigim en iyi char kendisnin yaptigi edit char di[signature][hline]Epica ile Tum ilişkisini kesmiştir.
Msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zeack, 24 Haziran 2005 02:41 tarihinde demiş ki:
www.asgard.gen.tr

Ultimanın yeni İlahı...

Bu ne ya şimdi ne kadar sinir bozucu insanlarsınız ya.Ultimanın yeni ilahı mış bu topic uo server aramak için diil zevk alamadığı için sebenini arayan biri tarafından açıldı nie hemen reklamı yapıştırıosun ki yani bu mesajı yazdın ya o servera karşı anti-sempati kazandım sayende para versen oynamam.[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bodrack, 18 Haziran 2005 18:55 tarihinde demiş ki:
Ya çok özlüorm uoyu oynamıorm artk ama bikaç kez dönem dedim başladım ilk bi heyecan oluo sora en fazla yarım saat sora sıkılıorm.Aynı zevki vermio bi zamanlar bu oyun için ne taklalar atardım şimdi ki duruma bak pfff
Hatta anılarımı anlatmak bile zevkli oluo mesela*hemen coşar*
bi keresinde bellowla keşfe çıkmştk nebulada öle gemiyle geziorz bi adaya çıkmıştık.Çıktık adada baırıoz bu ada bizim artık falan tabi ada ıssız ya güya sora bi snow leopara rastladık biz de gaz insanlarız ya hurra daldık 50 mining dier tüm skiller 30 olan charla cıplak cıplak.Sora o adadan canımızı zor kurtardık:D
Nese biri cvp versin de benim gibi özleyen ama aynı tadı alamayan çok mu var bide mümkünse bir çözüm

MUkemmelsin ne diyim aynısını bende dusunuom su aralar oynamıom.Abi cunku tadi kactı nbl zamanında of of abi emek wardı oyunda millet kasıodu uff bea kastım felan oluodu
-gokhan; lan journeyman shieldfighter oldum
-s...tir lan (sonra gorunce ohaa)
abi diger serverlarda ph tı h tı acıldı pohu cıktı[signature][hline][b]Burak a.k.a Garion[b]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zeack, 24 Haziran 2005 02:41 tarihinde demiş ki:
www.asgard.gen.tr

Ultimanın yeni İlahı...

Bu server çok övülüyor, fakat emin olun piyasada bundan kat kat daha iyi serverlar var.

Asgard için eski nebula deniliyor, aynen öyle efendim. Eski nebula, nebuladan banlananı, atılanı, speedcisi herkesi orda.

Ya 2005 yılına gelmişiz serverda halen speed çalışıyor. GM lerin söylediği şu " ama hemen yakalıyoruz" böyle manuel sistemle olacak iş değil. Adam alır üstüne 10 m lik eşya, sıkıştığında basar kaçar. Gm o an yakalayamaz ve olay biter. Kısacası Asgard ı geçiniz efendim. Sentenel,Nebula,Reconquista,Olympus. Bunlar daha kaliteli yerler.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl speed açılıyor. Saçmalama, nebulada açamazsın buna emin ol.

Diğerlerinde ise +- yapman gerekiyor, hızlı bir şekilde bu da sana AŞIRI bir avantaj sağlamaz, bazı durumlarda dezavantaj bile yaratabiliyor.

Ama asgard nasıl, tak +256 ya. Olmadı yavaştan 1.4 le git. Valla eski nebula günlerimi hatırlıyorum o serverda.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen gün adamın teki bazen böyle hafiften daha hızlı kaçıyor gibi geldi, Sentenelde. Aradaım buldum Gearı. + yapınca cs deki gibi takılırdı 2.nci adımda. bir saniye, ( buraya dikkat, çok seri ve zamanlı yapınca işe yarar, diğer durumda dezavantaj) açıp kapama yapıcaksın. Belki bir avantaj sağlıyor.

Asgardda bas koş. haha valla ben inanmakta güçlük çekiyorum.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...