nameless Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 nvidia'nın yavaş yavaş tanıtmaya başladığı geforce7 serisinden geforce 7800gtx'in ilk incelemesi ve nvidia'nın sitesinden detaylı bilgiler[signature][hline]karnım aççç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 diğer hayvani kartları 3 katlamış bazı özelliklerde ama işlemci hızı düşük nedense[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ati artık Pixel Shader 3.0'ı olan bir model çıkarsa iyi olacak. Ati'nin r500 serisi chipsetler gelsin artık[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. [Bu mesaj Mathias tarafından 24 Haziran 2005 11:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 nvidia 7800 istiyorum :( ama anakartı değiştirmek gerekicek. sonra işlemciyi ve ram'i de değiştirmek gerekecek. hmm ne yapsam acaba.. banka felan mı soysam?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ya benmi çok geride kaldım bilmiyomda monitör çıkışı farklı bu meretin ? ayrıca alttaki zımbırtılarda benim agp slotunkinden farklı baya geride kaldım galiba. anakart değişcek evet de monitördemi değişcek ehhe ? :)[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kartın görüntüsünü sevmedim ben =P x850xt iceq2 havası yok bunda[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. [Bu mesaj Fistan tarafından 24 Haziran 2005 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 iceq dediğin ekran kartı modeli değil ki? buna da iceq takarsın sonuçta, sevmeye engel değil[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 @predator: var ya onun çevirici adaptörü korkmana gerek yok[signature][hline]karnım aççç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yazdıkya bonecrusher x850xt diye =P [Bu mesaj Fistan tarafından 24 Haziran 2005 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yok zaten ben alamam bunu para nerde eheh :) 5 yıl sonra alırım şu an ki gforce2 kıvamına geldiğinde hehe[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Selamlar Arkadaşlar, Haberi kendi sitemize yetiştirmekle kasadurayım, incelemelerde okuduğum kadarıyla gelişim güzel. %10-%25 arası ATI'nin en hızlı kartına fark atma durumları söz konusu. Yalnız nVidia'nın bir huyu vardır: bazen modelleri büyütürlerken işlemciyi teknik olarak değil hız olarak geliştirirler. Umarım devamı gelir. Tabii ATI'nin de ne yapacğaı önemli. Kendilerin ortamı yine germelerini bekliyoruz. Bu arada imkânımız olsa da ATI Crossfire'ı deneyebilsek :) Güzel günler dilerim[signature][hline]Berkin Bozdoğan ShiftDelete.Net Sessizliğe verdim kendimi müziği öğrenmek için, Günahkârlara katıldım masumiyete dönmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 430mhz çok da yavaş değil. GT , çıkarsa eğer ultra veya düz 7800 tabii ki daha da yavaş olacaklar. Şahsen bundan 3, 4 yıl önce bir üst uç ekran kartı aldım. Geforce256, 200$ vermiştim. Bu kart Avrupa'da falan 500$+ iken burada 750$den aşağı olmaz. Şimdi 200$ ancak orta seviye ekran kartı alınıyo, ki giriş seviyesi ekran kartları 70$ falan, en az. Nereye gidiyoruz bilmiyorum. :p[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 6600GT herşeye yetiyor valla enthusiast olup 600+$ bir ekran kartına vermek çok gereksiz,tabi zevkler ve renkler bi de bütçeler :)[signature][hline]A man born with a spirit, but without soul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Bonecrusher, 24 Haziran 2005 12:53 tarihinde demiş ki: nvidia 7800 istiyorum :( ama anakartı değiştirmek gerekicek. sonra işlemciyi ve ram'i de değiştirmek gerekecek. hmm ne yapsam acaba.. banka felan mı soysam? bende gelirim %50 komisyon[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar