Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski Sevgili

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Eski sevgili hep kafa kurcalar. Hep bir yerlerde vardır iyi yada kötü.
İşte bu bağlamda size bir kaç soru soracağım.

Sizce eski sevgiliden dost olur mu ve eski sevgili ile tekrar birleşilebilinir mi?
Birleşilinirse o ilişkinin eskisi gibi olma ihtimali var mı? Ve o ilişki sağlıklı olur mu?

Hı?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Sosyal ağlarda paylaş

Sizce eski sevgiliden dost olur mu?
olur.birazda karakterlere ve ayrılma nedenine , olaylara vs bakar bu.
eski sevgili ile tekrar birleşilebilinir mi?
birleşilir ya da birleşilemez bu sorunun cevabı forumda varmıki bende takip etcem.
Birleşilinirse o ilişkinin eskisi gibi olma ihtimali var mı?
ihtimali var ya da yok bana gore.bu sorunun cevaplarıda takip etcem.
Ve o ilişki sağlıklı olur mu?
olabilirde olmayabilirde. takip:on
Hı?
hı hı

kişisel[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 24 Haziran 2005 03:27 tarihinde demiş ki:
Sizce eski sevgiliden dost olur mu ve eski sevgili ile tekrar birleşilebilinir mi?
Birleşilinirse o ilişkinin eskisi gibi olma ihtimali var mı? Ve o ilişki sağlıklı olur mu?

Hı?

dost olunabilir, bu nasıl bi ilişkiniz olduğu ve ayrılma nedenlerine bağlıdır.
tekrar birleşilir, deneyenler vardır ama ne kadar mantıklı ya da sağlıklı olduğu tartışılır çünkü ne kalıcı olur ne de eski duyguları yeniden hissetme şansı verir.
asla eskisi gibi olmaz.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Abi dost olmak acı verici olabiliyor bazen..
Düşünsene, dost oldun mu onun sevgilisinide göreceksin, ne bileyim yanında sevgilisiyle öpüşecek bi konserde barda bişide..
Ya hiç aşk kalmasa bile, ne bileyim zor gelir bazı anlar ..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Sosyal ağlarda paylaş

bi imansızın kızına aşık olmuştum bu gavurun kızını çok sevdim ciddi anlamda çok sevdim kaç kere topic açmışımdır buraya sayısını bilemen !

bu kız benı en kötü zamanlarımdayken terk etti.
Aslında zaten bitmişti ama yinede arada bişey vardı
bir umut vardı
çünkü benim eşşekliklerim yüzünden bitti
sonra bu umudunda boşa olduğunu gördüm.
Zor oldu unutmak

Şimdi ise
çok iyi dostum olmasada arkadaşım zaten dost olmaz ona inandım.Eğer adam gibi bitseydi yardımcı olsaydı olurdu.
Fakat şimdi peşimden koşan o deliriyor hergün arıyor.
Bense hiç sallamıyorum gerçekten hiç sallamıyorum bu yüzden çok sevinçliyim =)
sallamakta istemiyorum.

Sözün özü şudur ki: dost olmaz arkadaş olur.

bununda özü şudur ki: Eski sevgili insanın kendine yakışanı giymesidir.Manitadan ayrılırsınız ama unutamazsınız dışarda gezerken ya onu görürüm hayaliyle hep dışarıya güzel giyinip çıkarsınız....[signature][hline]tuana...
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
Sosyal ağlarda paylaş

Olur ama söyle olur, hatunu sevmezsin, kısa süreli bir iliski olur o zaman dost veya arkadas olursun ancak uzun süreli veya ciddi bir iliski ise (şahsen) ne dost ne arkadas olursun..
birleşebilir, karsılıklı devam eder gider.
Birlesildiginde yasam sekli, aşk ve saf duygulara baglı 2 tarafında, aynı cizgide yürünmeli, sınır asılmamalı, özen gösterilmeli.
Yine karsılıklı olursa saglıklı olmayı bırak bir kez daha asık olunabilir, karsılıksız olunursa zaten yalanlar falan derken birbirinizi kandırıp gercekler ortaya cıktıgında gümlersiniz..
Hı?
hı hı evet.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

valla her ne kadar bunun bir gerçek cevabı varmış gibi görünsede ı ıh yok öyle şey.
tamamiyle sana ve karşı taraf rolündeki insana bakar.
dost olmak için ama iki tarafın da başka alakasız insanlarla çift olması yararlıdır:)
her şeyi geçtim de, eski sevgiliyi yenisini bulana kadar unutamayacan, çünkü hayatında bir tek o olacak:) arayışlara devam yani:D[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic
kaleidoscop: çiçek dürbünü. hani bööle bakarsınız rengarenktir falan. hoş alet
For those About to ROCK..
we SALUTE you

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

Olmaz.Neden olmaz ? Ben eskiden hoslandıgım birisine bırak dost gozuyle bakabilmeyi arkadas olarakta bakamam.Yani ne bileyim olmaz ya sevgilimken dost olarak bakmam.. yok yok imkansız.
Yok birleşilmez.. Madem birleşilicek neden ayrılınır ?
Hiç bir sey eskisi gibi olmaz.Zaten birleşilemezde birleşilse ve ilişki yuruyorsa eskisine gore %60 berbat %40 iyi olur.. Ama yalan ya bi kere nokta konduktan sonra..
Bence tek kelime "imkansız"

işte boyle.. tabiki kişisel.[signature][hline]Önce o vardı. BjK
Sosyal ağlarda paylaş

en iyisi eski sevgililerden uzak durmak.ne kadar uzak olursa o kadar ii.ne dost olur ne arkadaş.bir zamanlar sevgilim denilen birinden arkadaş dost olmaz.arkadaştan dosttanda sevgili olamayacağı gibi.ister kısa süre sürmüş olsun ister uzun uzak durmak en ii si.tekrar birleşince her şey daha kötü oluyor.eski(ayrılma sebebleri) yaşananları unuttuğunuzu önemsiz olduklarını sevginizi etkilemeyeceğini düşünüyorsunuz.fakat bir süre sonra unutmadığınızı,sadece kendinizden sakladığınızı(saçma gelebilir fakat bazen insan bazı olayları kendinden bile saklıya biliyor) anlıyorsunuz.bu durumda her şey daha kötü oluyor.tabi ayrılık sebebi senisen böyle gelişmeyebilir olaylar senın için.fakat bir sure sonrada karşındakı daha kotu olacak.
ne kadar uzak o kadar iyi.uzak dursun benden.
:hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Olmaz, cacık olabilir bir ihtimal.
Sevgiliyse olmaz dost falan, sevgili zannedildiyse olabilir aslında.
Neden olmasın yani.
Hiç bir şey eskisi gibi olmaz.
Duruma bağlı.
Hı?
Dark side of th... neyse.[signature][hline]g3nk.

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 24 Haziran 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi 2 kızdan örnek verelim ;

Bi tanesini seviyordum deli gibi aşıktık ama hayvanlar gibi yalan olduk sonra neyse..Diğeriyle de hoşlanarak çıktım ama sürekli eskisi vardı ve olmadı zaten ayrıldık..

Şimdi ilk çıktıgımla bırakın dost arkadaş olmayı , ölümüne düşmanız..Diğeriyle ise muhabbetimiz eskisinden bile iyi sayılır..Sevgili olma muhabbeti ise 1.nin bana karşı bişi hissedip hissetmediğine bağlı bnde hala bişiler var sanki , 2.si ise kesinlikle olmaz zaten..

Yani karşıdakine ve birazda sana bağlı bişi..[signature][hline]www.kalforum.com

Martıların Buluşma Noktası
Sosyal ağlarda paylaş

ı ıh bence asla olmaz.Çünkü dost olabılıyosan sonucta ıyı anlasıosndur kı ıyı anlasıosan neden ayrılasınkı??bence cok sacma ben kaç kere denededm eskı sewgılımle tekrar denemeyı ı ıh olmuo boşver yenı kıslara bakmak en ıı sı =)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...