Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geleceğe Dair Hayaller...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
daverc, 23 Haziran 2005 15:49 tarihinde demiş ki:

Bu ne ? algiladinmi ne demek istedigimi ? hayir. :)

peki, hayal dünyan baya güzelmiş.. 0,0 uber alles b@b[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
said:
Mike, 23 Haziran 2005 15:57 tarihinde demiş ki:
200 sene yaşat beni joker. Biriktirmek kolay ama bu esnada hiç ölmicem vurulsam bile taammı yoksa bozuşuruz ?

eheh tmm söz yaşatıcam ama 200 sene sonra bilemem :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 23 Haziran 2005 16:04 tarihinde demiş ki:
said:
Werewolf, 23 Haziran 2005 15:52 tarihinde demiş ki:
Nicole Kidman diyorum.

ııiy..

valla ben dicektim ayıp olmasın dedim :)
bu ordunun başa geçmesinden dha kötü bi hayal :P[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Mesaj tarihi:
unutma küçük kız çocuklarıda bi gün büyüyecek :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 23 Haziran 2005 16:04 tarihinde demiş ki:
said:
Werewolf, 23 Haziran 2005 15:52 tarihinde demiş ki:
Nicole Kidman diyorum.

ııiy..

Belirtmeyi unutmuşum.
Genç hali tabii ki, ne yapayım kırışmış şeyi be.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
Ben evlendiğimi hayal ediyorum. Karım da mümkünse motorcu, gotik metal solisti ya da dominatrix (oha!) falan olsun. :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
sağlığın olsun yeter gerisi zaten hayal olmaz

bide beni tanıyanlar bilir boyuma göre bir kız bulayım o da iyi bir hayal olur herhaled[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Mesaj tarihi:
ben elim ayagim tuttugu surece yasadigima duaciyim .

hayaller guzel tabii vazgecmemek lazim .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
kendi gurubumu kurcam gelecekte ondan sonraaa dünyayı gezcem fln :)ama tabii hayal etmekle olmuo sonra tiyatro sahnelerinde kılıktan kılığa gircem çok renkli bi yaşamım olcak inş. :) (her ne kdr olmayacağını bilsemde hayal kurmaktan ne zarar çıkar :) )[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
  • Yeni Oluştur...