Karakans Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mukemmel bir download yonetim programı.. Herkeze siddetle oneririm. İndirme hızını cok etkiliyor.. Bende 256 adsl var max 25 kb/s cekiosun, bunla 35 40 a kadar cıkabilio gerisini siz dusunun. Ayrıca program beleş. Download[signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected] Edit: Yazım hataları [Bu mesaj Karakans tarafından 24 Haziran 2005 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ehehe leech[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hele hele premium yaparsanız aynı anda 30 tane şarkı bile indirir. tabi dl hızı düşer ama standart versionda aynı anda 8 tane geçilmiyo[signature][hline][/b]Msn adresim Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sanmıyorum hızı arttıracağına sadece grafikle oynar bence. ama bi deneyek bakalım[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Yapmayın lütfen,hızı en fazla 3-4 kb arttırsınız DM'lerle sanki modem uncap yapıyonnuz.Ama tabi bazı programlarda yanıltabilir,9999 kb hızla çeker gibi gösteren programda vardır : )[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle
Karakans Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Sen ole diosun ama gercekten ise yarıo bence cek ve dene derimm..[signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 eet şimdiye kadar kullandıım en iyi dl programı budur[signature][hline][/b]Msn adresim Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 35-40 zor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ya zorda yapıyor sonuçta[signature][hline][/b]Msn adresim Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 gecikmeli yapıyodur belki mesela 1.5 sn download ediyodur onu yazıyodur. bir kere 32 kb/s geçmesi imkansız[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Goering Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ben 1mbit adsl ile 100kb/s görmedim daha.. leechget'in kullandigi yöntemi bütün download managerlar kullanıyor ayrıca..[signature][hline]
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 şimdi indiriyorum eğer öyle olmasın gösterecem size :)[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 256kb ADSL 40 la çekemez..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: BonePART, 24 Haziran 2005 17:35 tarihinde demiş ki: 256 ile 40 diyosunuz beni benden alıyosunuz ahah bu süpermiş.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bu program hakkında brz bilgi verir misiniz... arama butonu nerde, nerden yuklemeye başlıcaz vs. vs. ..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 arama butonu??[signature][hline][/b]Msn adresim Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yani diyorum ki istedigimiz bir şeyi nerden bulucaz ve nası yuklicez..?[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Murk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 256kbit ADSL ile Türkiye şartlarında 28kb/s'den daha hızlı ne yaparsanız yapın dosya indiremezsiniz. Sizin elinizde olan bir şey değil TT'nin altyapısından kaynaklanan bir durum üzmeyin tatlı canınızı.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 @murk: dene öyle konuş derim @lolipop: download manager kendisi, ie ye otomatik entegre oluyor, firefoxta flashgot eklentisi gerekiyor deneyin bişey kaybetmezsiniz[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Karakans Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bende nasıl oluo superonline downloaddan bi dosya cekıorm hız: devamlı 25 den yukarda 25 - 35 arası hep oynuor . genelde 34 civarı cekıo ama ...[signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected]
Öne çıkan mesajlar