Invulon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hatunun hediyesi WoW geldi, neyse bende ona bitane WoW boxi aldim simdi basladan biton sey duydum Koreliler US serverinda oynuyo diye ki her koreli olan oyundan tiskinir olmusdum bi ara oyunu rezil ediyorladi diye soru su :p Ben Californiadayim EU serverini secsem baglanti ve oyuncu bakimindan nasi olur? 7/24 online oyuncu varmi cunku abuk subuk GMT+2 timezone benim icin, millet uyandiginda ben uyumus oluyorum GMT -7 de ve hayir AO yu birakmadim :p birakmamda >.< ama degisik bisi tadalim dedim hatun istiyo diy ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 zaman farkı çok rahatsız eder. örn: çarşamba 05:00-11:00 arası bakım sana salı 20:00-02:00 arasına denk gelir. sinir olursun haliyle.. haftada bir gün daha az oynamış olursun..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Mum_Chamber, 23 Haziran 2005 14:46 tarihinde demiş ki: zaman farkı çok rahatsız eder. örn: çarşamba 05:00-11:00 arası bakım sana salı 20:00-02:00 arasına denk gelir. sinir olursun haliyle.. haftada bir gün daha az oynamış olursun.. Artı raidler, oyuncular vs.. ters zamana denk geldiğinden oyundan daha az zevk alırsın. Adam akşam raid yaparken sana sabaha karşı gibi olcak. Sen akşam oynuyon en çok player'ın olması gereken zaman ama server'a göre sabah olduğundan az player olcak. Ve wow'da gece iken sende gündüz, sende gece iken wow'da gündüz olcak bi acayip olur :). Saat gece 2 wowdasın etraf aydınlık güneş var oyunda :-P[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hmm oki anlasilan sansimi korelilerle denicem demek :p hic bi websitesi varmi hangi saatlerde daha yogun oyuncularin ve hangi serverlarin daha yogun olduguna dair bide US accountu EU ya cevirebilme gibi bisi varmi yada tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 tek taraflı account değişimi var ama manuel ve çok zahmetli. en azından blizzard öyle diyor. (us'ten eu'ya mı yoksa tam tersi mi bilemiyorum ama sadece birine izin var) ayrıca çin test serverı açıldı, koreli sayısı azalmıştır. yakında taiwan da açılacak. mis gibi işte.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bu koreli işi nedir ya? İlk defa duyuyorum. Kim koreli çok var diye bi server'a girmez ki? Hani şu haberi biliyom koreliler bebeklerini unutmuşlar bebek ölmüş ama ilgisi yoktur heralde? Hem onlarda insan :-P[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Koreliler birazcık abartan bir millet...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl48 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 koreliler girdigi her serverda powerplayin bokunu cikaran bir millet oldugu icin sevmiyor insanlar. invulon bence sen us de basla derim sonucta zaman farki cidden onemli aksam 9 10 gibi cok rahat raid grubu kurarken senin 9 10 un serverin sabah 4 - 5 i olacak o yuzden dahada zorlanacan birde ah satislarinda falanda kastiriyor oyuncular sabah 12 den askam 8 e kadar ah ye koyuyor genelde 2 3g lik 24 saat depozitosu vermemek icin...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 çekik gözlüler ii bence.sesleri c1km1yor biseye ne desem he diyolar bu arada hatunun verdiini niye söylüyorsun ki konuyla ne alaks1 var gral m1s1n1z nesiniz[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion [Bu mesaj AcimasizKemal tarafından 23 Haziran 2005 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 lol ben "gral" degilim ama beni taniyan sebebsiz WoW a baslamicami bilir betasinda uyuz oldugum icin, show off yapiyor olsaydim daha farkli sekilde anlatirdim ;) US aciyorum, patchi downloada birakdim, eh 187mb nerf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Korelilerin kendi serverları yokmu?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bende usdayim yarın elime geçiyo kutu :)[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Invulon, 23 Haziran 2005 17:40 tarihinde demiş ki: lol ben "gral" degilim ama beni taniyan sebebsiz WoW a baslamicami bilir betasinda uyuz oldugum icin, show off yapiyor olsaydim daha farkli sekilde anlatirdim ;) US aciyorum, patchi downloada birakdim, eh 187mb nerf ya ben eu dayim die tırstıysan korkma gel ally olursun :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ya Us'de oynayınca ping çok farkediyor. WoW'da us denemedim ama en azından şimdiye kadar oynadığım bütün MMOlarda durum böyleydi. Bastıktan 2-2.5 saniye sonra tepki vermesini istemiyorsan EU oyna derim.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Merhaba. Bizim guildde 2 tane Amerikadan oynayan arkadaş var esasında pekde bişey kaçırmıyorlar. Sadece Guild ile yapacağın ornaginasyonlar harici pek bişey yapamayabilirsin çünkü o saatlerde pek online olmaz. Birde US serverlarında oynarsan pek zevk alacağını sanmam herkes bütün itemlarını toplamıştır sanırım. EU da yeni açılan sunucularda daha 40-50 tane lvl 60 anca var(dı en son baktığımda) yinede karar senin tabii ama saat farkı o kadar fark yaratmaz bence :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Sensible, 23 Haziran 2005 19:04 tarihinde demiş ki: Ya Us'de oynayınca ping çok farkediyor. WoW'da us denemedim ama en azından şimdiye kadar oynadığım bütün MMOlarda durum böyleydi. Bastıktan 2-2.5 saniye sonra tepki vermesini istemiyorsan EU oyna derim. adam zaten amerrikada :)[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aaaaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Invulon, 23 Haziran 2005 17:40 tarihinde demiş ki: lol ben "gral" degilim ama beni taniyan sebebsiz WoW a baslamicami bilir betasinda uyuz oldugum icin, show off yapiyor olsaydim daha farkli sekilde anlatirdim ;) US aciyorum, patchi downloada birakdim, eh 187mb nerf ouv yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Invulon, 23 Haziran 2005 17:40 tarihinde demiş ki: lol ben "gral" degilim ama beni taniyan sebebsiz WoW a baslamicami bilir betasinda uyuz oldugum icin, show off yapiyor olsaydim daha farkli sekilde anlatirdim ;) US aciyorum, patchi downloada birakdim, eh 187mb nerf u sux![signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 eat me >.< neyse :p EU da oyniyan arkadaslarla konusdum onlar oyuncu var iyi guzel diyor bazisi bayar hic kimse olmaz diyor ondan biraz karisdi, baglanti sorun olur gibime geliyor pingler TR de oyleyse burda nasi olur diye ondan US acicam gibi, EU da oynayip wendigoyu rahatsiz etmek vardi ama pfft :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x-scripter Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 us arthas dayim gelisen takılırız. msara- 48 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 koreliler ne arıo ya US de, onların kendi serverı var eha[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 EU[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 eu versiyona gelmessen hep söylediğim gibisin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar