Milamber Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 caponlar en çok buna deli oluyo ^^ bu iki anlama geliyor 1. güzel gözler 2. katılıyorum , bencede ^^; güzel gözler tatlım demek dierlerinin ne demek olduğunu bilmiyom valla[signature][hline]BuyucuCeycey Japko-Adonis 5x-Fire Paper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 kızlarla konusurken ben ^_^ bunu cok kullanıyorum[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ben hep O_o dolaşıyorum, öbürüne botox yaptırıp O_O olsun da birşeye benzesin bari.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: dominic, 23 Haziran 2005 18:27 tarihinde demiş ki: zsifirMG!!binyuzonbir!! hebe?[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 dominicin yazdığı o_O nun türkçesi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 geçen ay sanırım bunu yapıştım:omg Ben daha çok "OMFG!" dalında uzmanlaşıyorum ama "o_0" dalında çok bilgili tanıdıklarım da var. [signature][hline]Alo-matikÜye - ?Toledor: Mikinde sorunmu var[Bu mesaj Alo-matik tarafından 23 Haziran 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Alo-matik tarafından 23 Haziran 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Quivalen-soth, 23 Haziran 2005 18:32 tarihinde demiş ki: said: dominic, 23 Haziran 2005 18:27 tarihinde demiş ki: zsifirMG!!binyuzonbir!! hebe? küfür o :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Hiç kullanmıyodum ama kullanmaya başlassam mı ne :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ö_ö[signature][hline][/b]Msn adresim Pencereyi kapat Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 o herhalde Kadın versiyonu Ö_ö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yok kaş onlar[signature][hline][/b]Msn adresim Pencereyi kapat Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 dominic bu aralar çok sinirli sanırım:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Desolator msnden anlatana kadar dumur vaziyetteydim ben de, arada kullanır oldum, cinli smley i ise aşırı hoş bir şey, onu kullanalım aslında=) ^^[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ne kullanması .ben daha anlamlarını bile bilmiyorum....[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 "o_O : oh my god ya da ohannesburg" en azından deso nun bana söylediği buydu=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya aslında göz pek büyümez de kaş kalkar.. en azından benim öyle :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Şaşırma amacı ile kullanılır yada bazı yazılan komik traji komik şeylere O_o o_O koyulur.Tamamen kopma ise O_O ben böyle kullanıyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 wayyy be :D bende yeni öğremiş oldum Zaten kullanmayı düşünmüyordum :)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bu ne biçim topic lan? o.O[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Werewolf, 23 Haziran 2005 18:00 tarihinde demiş ki: said: ExhaulteD, 23 Haziran 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Ozendiginiz insanlar Evet çok özeniyorum süper bir olay. "Ozendiginiz" sen ve digerleri yani Sadece seni kastetmedim.[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 "O_o" ne demek ben bilmiorum? nedir?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Topic süper tebrikz o_O[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 harbi ben de bilmiyom anlamını kullanmıyorum o yüzden. Biri aydınlatsa bari[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Mortis, 23 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: "O_o" ne demek ben bilmiorum? nedir? "OMG" "OMFG" anlamına gelmekte kendisi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pittjr Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 birşey anlatmaya çalışıyorsanız karşıdakinin de anlamasını beklersiniz normal olarak. kuralları gtümden atıyorum diyenlere sölim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar