Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticikte "O_o" hastalığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
caponlar en çok buna deli oluyo ^^ bu iki anlama geliyor 1. güzel gözler 2. katılıyorum , bencede
^^; güzel gözler tatlım demek dierlerinin ne demek olduğunu bilmiyom valla[signature][hline]BuyucuCeycey
Japko-Adonis
5x-Fire Paper
Mesaj tarihi:
Ben hep O_o dolaşıyorum, öbürüne botox yaptırıp O_O olsun da birşeye benzesin bari.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.

geçen ay sanırım bunu yapıştım:
omg
Ben daha çok "OMFG!" dalında uzmanlaşıyorum ama "o_0" dalında çok bilgili tanıdıklarım da var.
[signature][hline]Alo-matik
Üye - ?

Toledor: Mikinde sorunmu var

[Bu mesaj Alo-matik tarafından 23 Haziran 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Alo-matik tarafından 23 Haziran 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
said:
Quivalen-soth, 23 Haziran 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
said:
dominic, 23 Haziran 2005 18:27 tarihinde demiş ki:
zsifirMG!!binyuzonbir!!

hebe?

küfür o :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Mesaj tarihi:
dominic bu aralar çok sinirli sanırım:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
ne kullanması .ben daha anlamlarını bile bilmiyorum....[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Şaşırma amacı ile kullanılır yada bazı yazılan komik traji komik şeylere O_o o_O koyulur.Tamamen kopma ise O_O ben böyle kullanıyorum şahsen.
Mesaj tarihi:
wayyy be :D
bende yeni öğremiş oldum

Zaten kullanmayı düşünmüyordum :)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
  • Yeni Oluştur...