zamo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 oyun lineer değil.galactic conquest kısmı master of oriona yakın şekilde işliyor.
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 oynayanlar arasında "çalıştıran var mı?" diye sormak da ayrı mesele =)
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 2-3 bölüm oynadım ama sevemedim oyunu.master of orionuda sevmezdim.
Gaxx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ben ankarada bu oyunu satan bi yer bulamadım.varmı satan bi yer bilen ankarada arkadaşlar?netten indireyim dedim ama oda beklediğimden uzun sürecek gibi....
xieon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 oyunun yapan firma eski red alert 2yi yapan elemanlarin kurdugu fşrma
Soth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 oyunu indirdim çalıştırmak için 3 saat uraştım ve başardım sonunda. fena değil ama ne bilim köşe kapmaca oynamak biraz sıktı beni.
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 maltepe pazarina bak gaxx =p benim oyun cdleri bos cikmadi ama tabii ki oradan saglam oyun cikma ihtimali cok dusuk onun icin risk almasin yani =p
Gaxx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 @sylian saol dostum maltepeye düştüyse yakında diğer yerlerede düşer riske girmenin anlamı yok 2-3 gün daha bekleyelim.tekrar saol...
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 cd lerin image`ini alin. curerom kullanarak mount edin. probleminiz ortadan kalkar. calishtirmak icin baya ugrashtiriyor. duz install edip calishtirmak nerdeyse imkansiz oyunu su anda.
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 neredeyse değil, imkansız zaten... imajla da alakası yok, ilk cd'nin mini imajı da olur.
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ... [hline] [edit by sysadmin: karakedi -> crack / warez linkleri göndermeyin ]
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ... [hline] [edit by sysadmin: karakedi -> crack / warez linkleri göndermeyin ]
wintermute Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 harala gürele bir strateji oyunu. oturup düşünemiyorsun. bir tek zuzay savaşlarında orbital station'lara star destro'ları çizdirmeden dalmak zevkli. bi de at-at'nin sesini dinlemek. ama bunlar bilem kurtarmıyor oyunu. aynı hayal kırıklığı çevremdeki arkadaşlarda da var. sonuç olarak ...üzüntü ve muz kabuuu..
moonfall Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 evet aldım ve çalıştırdım...oyun guzel ama bana sanki eksik yonleri daha çokmuş izlenimi yarattı...rebellion u bazı yonlerden daha çok sevdiğimi soyleyebilirm.uzay daki savaşlar guzel olmuş...ama onun dışında hep tekduze geldi...ne biliyim oyle garip havada gibi biraz...bende anlamadım şimdi ne yazdığımı :)
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ya oyunu alıp yüklemeyi başarıpta oynayabilen bana yardımcı olabilirmi bi turlu beceremedim özel mesajla fln walla sinir krizi geciriyorum
Delidumrul Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 no cd/dvd cracki cikti. gamecopyworld de bulabilirsin.
Astarmos Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 aynı şekilde ben de açamadım. bilgisayar da bir problem yok ama açmıyo. devamlı açmama izin vermiyo. kendim araştırma yaptım;ama bi şey bulamadın bana da yardım edin lütfen!!!
Lyciren Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ben deki de ilk cd rar dosyalarından oluşuyo sinir oldum ya bi türlü olmuyo curerom demişsiniz cd den çıktı ama nası kullnacam onu ,yapabilen biri anlatsa çok süper olcak zaten millet beğenmedim diyo 2. değiştirişim olcak bi da da almam.!!.
Darksun Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Bu oyun starwars: Rebellion diye bir oyun vardı çooooooooooook eski, onun yeni versiyonu olmuş. Cidden çok hoşuma giden bir oyundu şimdide severek oynuyorum gelişmiş halini =)
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 crack ,key vs. reklamı vermek ve paylaşımı yapmak yasaktı. Korsanla ilgili konuların konuşulması yasaktı.
moonfall Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 şimdi o cure rom u yuklediğinizde setup ekranı gibimsi bişeyler gelcek...onu sırayla yaparken bi yerde image dosyası seçiosunuz..bunu yaptıktan sonra başlata giriosunuz..programlardan curerom dosyasında curerom lite olucak ona basıp enable edip oyuna giriosunuz umarım anlamışsınızdır...birazcık karışık gibi fakat aslında oyle değil şakacı biraz... [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 19:11 tarihinde, moonfall tarafından güncellenmiştir ]
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 korsan yazılımı engellemek için yazılan programını nasıl kapatacağını mi yazdın pek anlamadım ?
Venator Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Çok şahane olmuş kanımca. Strateji babına oyun o kadar parlak deil ama uzay savaslarında star destroyer patlatmaktan tutun da emperor'u yer savaslarında yonetmeye kadar cok zevkli. Star wars fanatigi olmayanlar pek sevmeyebilir ama ben cok eglendim acıkcası. Cinematic mode'da han solo bi milyon tie fighter ve star destroyer'a karsı izmelemk nerdeyse filmi izliyomusum havası katıyo oyuna. Adamlar solo'nun filmde yaptıgı manevraları bile koymuslar oyuna ya daha ne =) Star wars hastasıysanız kesinlikle oyunu alıp oynayın derim, ama cok alakanız yoksa ben filmleri izledim o kadar biliyorum diyosanız pek sevmeyebilirsiniz.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ya gelecek ay yüklü miktarda para gececek elime onu bekliyorum ya :D BFME2 ve SW:EAW in orjinallerini alacağım sendit'ten.Netten sıkılmadan oynarım. Zaten BFME'de netten oynadığım geceler geldi aklıma :) Kaç gece sabahladım onun için :)
wintermute Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 SW:EaW'yı verilen paraya acırım:( olmamış. bunu bi tek ben değil biçok arkadaşım soyluyor. Kursakta kalmış bir hevesten ibaret. İnsanın zekası ile alay eden bir RTS. multi atalın deseniz ne uzayda ne de uyduruk yer savaşlarında doğru dürüst kapışabilirsin.. gitti SW: Rebellion'u tekrardan kurdum. Oyun budur işte...offf offf..
Öne çıkan mesajlar