Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bonibonların tüm renklerinin tadı aynı mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi arkadaşımla iddiaya girdik. Burger King, McFlury'e benzeyen bişey çıkarmış, bonibonlusu da var tabi. Arkadaşım da durup dururken dedi ki "ben bunların en çok sarısını severim". Ben de dayanamadım tabi, "Tamam da hepsinin tadı aynı değil mi?" dedim. Karşılıklı ilginç teorilerimizi öne sürdükten sonra iddiaya girdik.
Az önce bonibonu ülker zannederek ülker tüketici hattına rezil oldum galiba :) Zaten konuştuğum kadın direk başka birine bağladı, kesin koptu arkamdan poahaha diye :-)
Neyse, araştırmalarım sürüyor..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Mesaj tarihi:
bılmem kaç yıllık deneyımlerıme dayanarak "evet tadları aynı" boyalarının tadıda aynı hatta pek hoş olmayan bi tad ama bonıbonun tadıyla bırlesınce degısık bırsey cıkıyo.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth
Mesaj tarihi:
Kent - İyi günler
McsPeyn - İyi günler
K Teşekkürler
M Ya ben birşey soracaktım, bu bonibonların hepsinin tadı aynı mı?(Gülmemek için zor tutuyorum kendimi)
K Anlamadım?
M Ya hani bonibon var ya
K Evet
M Hani onların farklı renkleri var
K Evet
M Hepsinin tadı aynı mı?
K Olmayabilir
M Nasıl yani?
K Üzerindeki boya verici kimyasallar farklı
M Evet
K O yüzden tatlarında çok küçük değişiklikler olabilir
M Gerçekten mi?
K Anlaması zor bir fark(ezdi adam burda)
M Yani özellikle içi farklı değil
K Evet
M Sadece dışı farklı
K Evet
M Peki teşekkürler
K Ben teşekkür ederim
vs
.
.
İyi ki evdeyken aramışım, yoksa daha bi rezil olurdum arkadaşımın yanında. Ama sayılır mı bu ya? Tamam ben de kabul ediyorum kahverengi olanının biraz daha acı olduğunu ama adam resmen çok küçük fark dedi. O da kimyasallardan dedi. Yani anca turnusol kağıdıyla anlarsınız dese şaşırmazdım. Yenildim mi ben şimdi?
Not: Aynı diyen arkadaşlara Kent'in numarası: 08002619911[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Mesaj tarihi:
Kimi zaman değişik tat aldığımı hatırlıyorum :D ( Yazdığım hiç mantıklı gelmedi ama öyle yazma gereği duydum )[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
Mesaj tarihi:
Yok biz Burger King'in çıkardığı McFlury'msi şeyi görünce düşündük bu olayı. Yani sek bonibonun tadına girmiştik iddiada. Yapıcak bişey yok, alıcam yani, nasıl bi çirkefliğe yatılır, bi de ona arattırırım, ona gülerim, o alacağım şeyi yerkenki keyfini ben önden yaşarım :-)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Mesaj tarihi:
said:
McsPeyn, 24 Haziran 2005 11:06 tarihinde demiş ki:
... çok küçük fark dedi. O da kimyasallardan dedi. Yani anca turnusol kağıdıyla anlarsınız dese şaşırmazdım....

Abi ne yaptın sen ya bonibonlar bazmıdır yaw. Korktum ürktüm bi an baz olabileceğini düşününce. İnsan yiyecek bunları doktor...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
Mesaj tarihi:
bence aynı dısındakı renkelr degısık ama ıcındekı cıkolatalar aynı yanı belkı boyann kmyasalından cok az fark edebılır yanıı..bıde senn arkadasın mcflurry gıbı seyden yerken belkıde dondurmada gelmstr ondan farklı gelıodur =) bu da bı tezdır sole belkı ıddayı alırsın[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
said:
McsPeyn, 24 Haziran 2005 11:17 tarihinde demiş ki:
..sek bonibonun tadına girmiştik iddiada..

Ya kimyasal ayıraç düşündüm ilk aklıma turnusol kağıdı geldi, ama asidik olabilir bonibon, zaten elma falan bile böle. Limona iki elektrot takıosun ampul yanıo. Daha ne olsun?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Mesaj tarihi:
Tadı aynı diyenler, ısrar edenler, öncelikle sarısını yiyin arka arkaya, sonra kahverengisini yiyin. Çok küçük olsa da bi fark var ama ben onun psikolojik, renkten olduğunu düşünürdüm. Hatta benim dayanma noktam oydu. Yani küçüklüğümüzden beri mesela kırmızı çilekli, vişneli şeyler için kullanılır ya, kırmızı görünce aklımıza orası geliyor ordan tadı farklı sanıyoruz.
Ama kapatın gözleri, bi arkadaşınız yedirsin size, bakalım olacak mı? Ben o kadar Kent'i aradım, deneyi de başkası yapsın be..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
  • Yeni Oluştur...