Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Cuma gidiyorum oraya ama hiçbir bilgim yok. Piriştina veya Kosova hakkında bilgisi olan var mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bastığın yere dikkat et hala mayınları temizliyorlar[hline]We have such sights to show you! We have eternity to know your flesh! Oh, no tears please.It's a waste of good suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 soran olacaktır niye gidiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Ya bi kitabevine git hakkında kitapcık al yada nette araştır bul..[hline].:Liceo Italiano:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ben 2 kere gittim prizren'e. ne için gidiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Piriştina da türkçe bilen yoktur pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 İş için gidiyorum. Yaklaşık 3-4 gün kalıcam. Şu mayın işi hoşuma gitmedi.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 yoktur mayın falan korkma. iş için gidiyorsan demek birilerini tanıyorsun. misafirlere bayılırlar çok çok iyi bakarlar orada. süper insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 havalimanında biraz sorun yaşayabilirsin. avrupaya kaçmak isteyen türkler kosavadan geçiyor. ispanyol askerin biri gelip ingilizce konuşmaya başlarsa dinleme anlamazsın :) bi türk bul hemen görevli (mutlaka vardır) hemen halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 :) orda kollayanımız olur zaten ondan korkum yok :) Mayın falan tırstırdı :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 mayın var da senin gideceğin yerde yoktur savaşta o kadar çok mayın döşemişler ki (milyon tane, ciddi) hala onları etkisiz hale getiriolar tabii artık bi tehlikesi yoktur herhalde :)[hline]We have such sights to show you! We have eternity to know your flesh! Oh, no tears please.It's a waste of good suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 tabi canım teröristlerin havalimanını bombalama ihtimalleri ve bi mayının yanı basında patlama ihtimali var ama korkma türkleri severler ordakiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Bu arada bize Vize uygulamıyorlar değil mi? Pasaportu alıp gidiyoruz direk. Kapıdan dönmeyelim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 vize sorunu yok. iş nedir bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ENH iletişimleri ilgili birşey.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Madem kosovaya gideceksin, hazır balkanlara gitmişken Budapeşteye uğra. Süper yer. Kosovayı görmedim gerçi ama muhtemelen 3498394 basar[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 kosovada hiç bişey yok zaten. priştina 500.000 lik en büyük şehirleri. buradaki ufak bir yerleşim yeri gibi hala yamuk yumuk toprak yollar falan var şehrin içinde bazı yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 akşam bara falan gitmek istersin belki. gidersen göreceğin florasan ışıkla aydınlatılmış kahve benzeri biryer olacak. buranın köyleri gibi işte. ben seviyorum ama kosova'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: Gimli, 23 June 2003 11:54 tarihinde demiş ki: Madem kosovaya gideceksin, hazır balkanlara gitmişken Budapeşteye uğra. Süper yer. Kosovayı görmedim gerçi ama muhtemelen 3498394 basar[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Gönül ister Budapeşteyi ama :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar