Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shadow pri

deep_thinker

Öne çıkan mesajlar

100 kere söylendi zevk aldığınız charla oynayın, Priest > All tarzı bişey yok diye.

Ben desem sana hiç sevmiyorum priest, warrior aç cillobundan; hem erkek adam kaslı maslı olur diye etkilenecek misin cidden? Oy Lyrent bab hiç sevmiyomuş priest, ölsem de açmam diyecek misin? Neyle zevk alabileceğine inanıyorsan onunla oyna.
Sosyal ağlarda paylaş

Realm larda priest kıtlığı olması ile bir oyuncunun shadow priest veya holy priest olmasında nasıl bir bağlantı var söyler misin?Adam zaten priest açmış soruyor holy mi olsam shadow mu!

Instance lar için holy priest , pvp için shadow priest öneririm.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Sosyal ağlarda paylaş

Ben su anda kasıyorum guzelinden bi priest ama caresiz kaldıgın anlar oluyor pvp de ilk saldıran sen degilsen zorlanıyosun ama guzel class shadow priest kaçarak adam kesmeyi seviyorsan tabi :)

Edit: Grup bulma konusunda sıkıntı yaşamamak da ayrı bir konu :P

[Bu mesaj Sleeper tarafından 23 Haziran 2005 09:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arloth, 23 Haziran 2005 09:32 tarihinde demiş ki:
Realm larda priest kıtlığı olması ile bir oyuncunun shadow priest veya holy priest olmasında nasıl bir bağlantı var söyler misin?Adam zaten priest açmış soruyor holy mi olsam shadow mu!

Instance lar için holy priest , pvp için shadow priest öneririm.

ben yeni char olarak priest açıp shadowa gitmeyi düşünüyomuş gibi anladım, pardon. ama sen niye bu kadar sinir yaptın orasını çözemedim...[signature][hline]höyt
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben bu aralar agresif yazmaya başladım galiba :) , sinir yapmadım boyle bir şey için yapmamda sadece öyle bir şeyi nereden çıkardığını merak ettim.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Sosyal ağlarda paylaş

Shadow öneriyorum ben. End-game instance'lara gelene kadar shadow talentları alsan bile yeterli heal desteğini verebiliyorsun. Ama holy olunca shadow'un %25'e varan damage artışından hiçbir şekilde yararlanamıyorsun.

En güzeli şöyle 45'e kadar shadow gidip, bütün talent'ları oturmuş vaziyetteyken nasıl olduğu bir görmen. Eğer tatmin etmiyorsa holy'ye dönersin..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Drizzt-, 23 Haziran 2005 06:44 tarihinde demiş ki:
priest oynamayı seviyosan olmanda büyük fayda var. relamlerde tam anlamıyla bi priest kıtlığı var çünkü..gruplarda çok rahat yer bulursun en azından :)

buna iyi bi lol denir baska da bisi denmez :) gidiyosun orgrimmar a her yer priest sanki cok degisik bisimis gibi sole diyolar o da ayrı bi komiklik.. lfm .. instance WE GOT PRIEST! her gordugumde guluyorum :)

herkes bu mantıkla priest acıyo hemen grup bulurum vs diye sora patlıyolar o yuzden zevk alacagınız class i acın ki sora ben priest actım grup bulamıyorum demeyin..
Sosyal ağlarda paylaş

DÜn 20 oldum holy gidiyorum. Şimdiye kadar solo kasarken zorlanmadım ama yavaş yavaş solo zorlamaya başlıcak herhalde. Solo takılıcam ben diyorsan shadow gitmeni tavsiye ederim. Ben Holy denicem party ve instance kasarak ne kadar xp alabilirsem o kadarla yetinicem bi süre baktım olmuyor başka yol deneriz artık.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 23 Haziran 2005 12:03 tarihinde demiş ki:
said:
-Drizzt-, 23 Haziran 2005 06:44 tarihinde demiş ki:
priest oynamayı seviyosan olmanda büyük fayda var. relamlerde tam anlamıyla bi priest kıtlığı var çünkü..gruplarda çok rahat yer bulursun en azından :)

buna iyi bi lol denir baska da bisi denmez :) gidiyosun orgrimmar a her yer priest sanki cok degisik bisimis gibi sole diyolar o da ayrı bi komiklik.. lfm .. instance WE GOT PRIEST! her gordugumde guluyorum :)

herkes bu mantıkla priest acıyo hemen grup bulurum vs diye sora patlıyolar o yuzden zevk alacagınız class i acın ki sora ben priest actım grup bulamıyorum demeyin..

ah keşke skullcrusherda da herkes o mantıkla priest açsa :) ha bide alliance :D[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ama abi en basitinden shdw pri adam bile resliyemio, yani ne biliim, nası instance da yeterliim diebiliosun ki, sonuçta ben pek düşünmüorum partylerde heal dağıtmayı, adam niye beni tercih etsin, holy tercih eder.o yüzden ezik pri muamelesi görmektense free takılırım daha iyi diye düşündüm ben bilmem katılır mısın??[signature][hline]There's no sun shining through...
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım karıştırdığın şey,shadowform ile shadow priest olayı...Bir çok kişi bunu karıştırıyor.
Shadow talentlerine ağırlık verir ve holy talentleri seçmez,dicipline shadow ağırlıklı bir talent tree seçersen bir shadow priest olursun.Shadow talentlerinin en sonunda "Shadowform" diye bir talent vardır bu talenti aldığında sana bazı artılar kazandıran shadowforma geçersin.
Shadowformda iken Holy büyülerini yapamazsın,yani heallayamaz ve resleyemezsin.
Ben bir shadow priestim,shadowformu ise yanlızca pvplerde kullanıyorum.Instancelarda Shadowforma geçmiyorum böylece healer görevini yeterince görebiliyorum.
Shadow priest oldugun zaman,shadowform a geç yada geçme talentlerden aldığın özelliklerden faydalanabiliyorsun.Yani shadow büyülerinin dmg ı ciddi oranda artıyor.Shadowform yanlızca bazı extra özellikler getiriyor.Yani shadow priest de heallar hemde gayet iyi heallar,ve holy prieste göre çok daha fazla dmg verir,silence,mind flay gibi yararlı büyüleri de kullanır.
Sana tavsiyem kesinlikle shadow priest olmandır.Tabi ki seçim senin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...