deep_thinker Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 beyler shadow priest olmamı önerir misiniz, sizce iyi bir seçim mi?[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 100 kere söylendi zevk aldığınız charla oynayın, Priest > All tarzı bişey yok diye. Ben desem sana hiç sevmiyorum priest, warrior aç cillobundan; hem erkek adam kaslı maslı olur diye etkilenecek misin cidden? Oy Lyrent bab hiç sevmiyomuş priest, ölsem de açmam diyecek misin? Neyle zevk alabileceğine inanıyorsan onunla oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ama nolursa olsun çoğunluğun etkisi oluyo öle deme.. çok kötü dese artılarını eksilerini gösterse ...karşındaki etkilenir..en azından ben öleyim[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yani iyi dmg koyuyor mu diye sordum, yoksa shadow pri ne tam pri ne tam bi mage ya da warlock. E iyi de dmg koymuyorsa ne anlamı var o zaman shadow pri olmanın.[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 en iyi damage veren class die birşey yokki her class ın damage açısından farklı özellikleri var priest da en iyi damage veren class deil yani[signature][hline]Karamurat -WoW Mage Movie PvP- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 priest oynamayı seviyosan olmanda büyük fayda var. relamlerde tam anlamıyla bi priest kıtlığı var çünkü..gruplarda çok rahat yer bulursun en azından :)[signature][hline]höyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Realm larda priest kıtlığı olması ile bir oyuncunun shadow priest veya holy priest olmasında nasıl bir bağlantı var söyler misin?Adam zaten priest açmış soruyor holy mi olsam shadow mu! Instance lar için holy priest , pvp için shadow priest öneririm.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Şöyle bir düşünce vardır genelde oynayan priest arkadaşlar arasında: "Shadow priestin verdiği zevk > Holy priestin verdiği zevk"[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ben su anda kasıyorum guzelinden bi priest ama caresiz kaldıgın anlar oluyor pvp de ilk saldıran sen degilsen zorlanıyosun ama guzel class shadow priest kaçarak adam kesmeyi seviyorsan tabi :) Edit: Grup bulma konusunda sıkıntı yaşamamak da ayrı bir konu :P [Bu mesaj Sleeper tarafından 23 Haziran 2005 09:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Arloth, 23 Haziran 2005 09:32 tarihinde demiş ki: Realm larda priest kıtlığı olması ile bir oyuncunun shadow priest veya holy priest olmasında nasıl bir bağlantı var söyler misin?Adam zaten priest açmış soruyor holy mi olsam shadow mu! Instance lar için holy priest , pvp için shadow priest öneririm. ben yeni char olarak priest açıp shadowa gitmeyi düşünüyomuş gibi anladım, pardon. ama sen niye bu kadar sinir yaptın orasını çözemedim...[signature][hline]höyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ya ben bu aralar agresif yazmaya başladım galiba :) , sinir yapmadım boyle bir şey için yapmamda sadece öyle bir şeyi nereden çıkardığını merak ettim.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Shadow öneriyorum ben. End-game instance'lara gelene kadar shadow talentları alsan bile yeterli heal desteğini verebiliyorsun. Ama holy olunca shadow'un %25'e varan damage artışından hiçbir şekilde yararlanamıyorsun. En güzeli şöyle 45'e kadar shadow gidip, bütün talent'ları oturmuş vaziyetteyken nasıl olduğu bir görmen. Eğer tatmin etmiyorsa holy'ye dönersin..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: -Drizzt-, 23 Haziran 2005 06:44 tarihinde demiş ki: priest oynamayı seviyosan olmanda büyük fayda var. relamlerde tam anlamıyla bi priest kıtlığı var çünkü..gruplarda çok rahat yer bulursun en azından :) buna iyi bi lol denir baska da bisi denmez :) gidiyosun orgrimmar a her yer priest sanki cok degisik bisimis gibi sole diyolar o da ayrı bi komiklik.. lfm .. instance WE GOT PRIEST! her gordugumde guluyorum :) herkes bu mantıkla priest acıyo hemen grup bulurum vs diye sora patlıyolar o yuzden zevk alacagınız class i acın ki sora ben priest actım grup bulamıyorum demeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 DÜn 20 oldum holy gidiyorum. Şimdiye kadar solo kasarken zorlanmadım ama yavaş yavaş solo zorlamaya başlıcak herhalde. Solo takılıcam ben diyorsan shadow gitmeni tavsiye ederim. Ben Holy denicem party ve instance kasarak ne kadar xp alabilirsem o kadarla yetinicem bi süre baktım olmuyor başka yol deneriz artık.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Way, 23 Haziran 2005 12:03 tarihinde demiş ki: said: -Drizzt-, 23 Haziran 2005 06:44 tarihinde demiş ki: priest oynamayı seviyosan olmanda büyük fayda var. relamlerde tam anlamıyla bi priest kıtlığı var çünkü..gruplarda çok rahat yer bulursun en azından :) buna iyi bi lol denir baska da bisi denmez :) gidiyosun orgrimmar a her yer priest sanki cok degisik bisimis gibi sole diyolar o da ayrı bi komiklik.. lfm .. instance WE GOT PRIEST! her gordugumde guluyorum :) herkes bu mantıkla priest acıyo hemen grup bulurum vs diye sora patlıyolar o yuzden zevk alacagınız class i acın ki sora ben priest actım grup bulamıyorum demeyin.. ah keşke skullcrusherda da herkes o mantıkla priest açsa :) ha bide alliance :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 shadow olmak iyi birşey de shadow tree silence shadowform mind flay üçlüsüyle insanı deli ediyor, puan yetiştiremiyorsun, holy den vazgeçiosun ama yine de discipline e yeterince puan çıkaramıyorsun falan, deli eder insanı shadow tree.[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hehehe olsun ben zor charların adamıyım..[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 41 shadow priestım war çok memnunum intancelarda yeterliyim...pvp de uber denilecek kadar iiim solo quest raaat yapabiliorum..tavsie ederim =)) ama sn blirsin instance da adam heallamaktan skılıcaksan hiç açma..shadow veya holy olsun sonuçta healersın sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ama abi en basitinden shdw pri adam bile resliyemio, yani ne biliim, nası instance da yeterliim diebiliosun ki, sonuçta ben pek düşünmüorum partylerde heal dağıtmayı, adam niye beni tercih etsin, holy tercih eder.o yüzden ezik pri muamelesi görmektense free takılırım daha iyi diye düşündüm ben bilmem katılır mısın??[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Kim demiş resleyemiyor diye? Shadow form'dan çıktığınız (yada girmediğiniz) anda diğer bütün büyüleri yapıyorsunuz?![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 öyle mi, ben öbür türlü biliodum, dorudur o zaman, peki yeterli heal basar mı partyler için, yoksa full kendim takılmak zorunda kalır mıyım??[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Normal instancelarda sorun olmaz, rahat bir şekilde heallarsın fakat raid instancelarda ne olur bilmiyorum.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl48 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 daha raid nedir instance nedir hatta shadow-holy priest nedir bilmeyen birine cok uzman yanıtlar veriyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 anladım söylediklerini merak etme sen..[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valec Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Sanırım karıştırdığın şey,shadowform ile shadow priest olayı...Bir çok kişi bunu karıştırıyor. Shadow talentlerine ağırlık verir ve holy talentleri seçmez,dicipline shadow ağırlıklı bir talent tree seçersen bir shadow priest olursun.Shadow talentlerinin en sonunda "Shadowform" diye bir talent vardır bu talenti aldığında sana bazı artılar kazandıran shadowforma geçersin. Shadowformda iken Holy büyülerini yapamazsın,yani heallayamaz ve resleyemezsin. Ben bir shadow priestim,shadowformu ise yanlızca pvplerde kullanıyorum.Instancelarda Shadowforma geçmiyorum böylece healer görevini yeterince görebiliyorum. Shadow priest oldugun zaman,shadowform a geç yada geçme talentlerden aldığın özelliklerden faydalanabiliyorsun.Yani shadow büyülerinin dmg ı ciddi oranda artıyor.Shadowform yanlızca bazı extra özellikler getiriyor.Yani shadow priest de heallar hemde gayet iyi heallar,ve holy prieste göre çok daha fazla dmg verir,silence,mind flay gibi yararlı büyüleri de kullanır. Sana tavsiyem kesinlikle shadow priest olmandır.Tabi ki seçim senin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar