daverc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ben oyle hissettim warmi baska hisseden 7-8 sn ?[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 gecmis olsun pek siddetli degil o zaman? varmı hasar?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yok hafif oldu ya kola bardagi klavyenin ustune indide ordan farkettim[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 tövbe ya rabbim..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 sallandik azicik mayheme kına gondersin evinde olanbiri bu arada [Bu mesaj knight_of_rose tarafından 24 Haziran 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 cok koseye koymusum bardagi olan klavyeye oldu :([signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yugh yugh bisu yuhg.......:)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 metin tok'u bağlayın hemen..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Mayhem, 24 Haziran 2005 01:52 tarihinde demiş ki: Oley ölcek hepsi.. Şu adamı banlayarak çok hayırlı bi iş yapmıştı zamanında birileri.. Sonra naptılarsa açtılar banı. Ne demeyeyse...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 amma tepki gösterdiniz be adama (diğer topicde de). onun demesiyle ölcek diiliz ya niye bu kadar büyüttünüz anlamıyorum.[signature][hline]hours brought thirst and the rising sun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Diğer topici (hangisi olduğunu dahi bilmiyorum) görmedim bi tek bu mesajı gördüm ben. O yüzden oraya ne yazmış ne tepki almış bi fikrim yok. Mesajın gereksizliğine ve daha çok densizliğine laf ettim sadece.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 evet öldüm.[signature][hline]hours brought thirst and the rising sun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 merkez üssü. :P[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 gecmis olsun.[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 alla alla ben nie farketmedim acaba? izmirin merkezinde de hissedildimi guzelyalı taraflarında fln? bizim ev halkından (ki bunlara 2 kedi dahil :) ) kimse bişey hissetmedide[signature][hline] Souls from the dark seduction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 walla göztepe,alsancak,hatay,mavişehir,bornova hissetmiş... ben karata$tayım hissetmedim.[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Black-ice, 24 Haziran 2005 02:11 tarihinde demiş ki: amma tepki gösterdiniz be adama (diğer topicde de). onun demesiyle ölcek diiliz ya niye bu kadar büyüttünüz anlamıyorum. burda bir depremde yakınlarını kaybetmiş evsiz kalmış,bu konularda hassas olan birileri olamaz mı?mesala benim gibi. sen yaşamamış olabilirsin fakat benim doğup buyuduğum şehir bir anda yerle bir oldu '99 senesinde.böyle şaka mı olur.bu düşüncesizlikten başka bir şey değil.oley ölcek hepsiymiş. sen öl esas da memleket kurtulsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar