Malibu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Pek Duel PvP yapmadım bu olay geldikden sonra ama bişey kesin artık Stunlock Yapılmıyor 4-5 Farklı stun kullanıyorsun garanti birisini resistliyor. Düşündüm ki burda fikir alışverişi yapabiliriz. Eğer bi yol bulmuşsak paylaşabiliriz. Yoksa Ambush/BS ye dönüp dönmemeyi tartışabiliriz. //Ayrı konu açtım çünkü özel bi durum için tartışma yapılacak( temenni ediyorum)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Sacmalıktan baska hiçbir sey değil[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 e esas saçma olan 15 sn'den kısa aralıklarla yapılan rogue stunlarına üç taneden sonra immune olunmaması, paladin stunları her defasında yarı süreye düşüyor ve üç taneden sonra immune olunuyor, diğer bütün stunlar da böyle. rogue stunlarında durum bu değil ama galiba.. ha ayrıca mage'in fireball'ıyla aynı şey değil, geçen yamada fear ile seduce'u aynı timer'a koyarlarken "pvp'de rakibi belli miktardan fazla hareketsiz bırakmak bizim istemediğimiz bir durum, bunu engellemek için böyle yaptık" dediler..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bütün stun timerlarında süre azalması var rogue dahil buna. bu stun resisti de sadece warriorlar ve orclarda var bildiğim kadarıyla. o kadar da olsun artık[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Sam, 21 Haziran 2005 23:35 tarihinde demiş ki: e esas saçma olan 15 sn'den kısa aralıklarla yapılan rogue stunlarına üç taneden sonra immune olunmaması, paladin stunları her defasında yarı süreye düşüyor ve üç taneden sonra immune olunuyor, diğer bütün stunlar da böyle. rogue stunlarında durum bu değil ama galiba.. ha ayrıca mage'in fireball'ıyla aynı şey değil, geçen yamada fear ile seduce'u aynı timer'a koyarlarken "pvp'de rakibi belli miktardan fazla hareketsiz bırakmak bizim istemediğimiz bir durum, bunu engellemek için böyle yaptık" dediler.. Öncelikle konu roguelar arasında fikir alış verişi boşa ağlamayalım ( sam için değil bu rogue lar için) Sonrada daha ne istiyorsunuz stunlarınıza imminue olunmuyor demeyelim. Şöyleki açıklayayım. Bizim stunalrımız ( zaten 3 tanedibiri sadece stealth ister) da 4 kere üst üste vurulursa rakip imminue oluyor ancak arada başka bir stun vurursak 4 kerelik timer 0 lanıyor. Stunalrıa gelince. 20 Sn kidney shot Cooldown. Cheap Shot sadece stealth ister. Gouge 10 saniye Cooldown zaten DMg veremezsiniz gouge varken. Dediğim gibi konu şunu yapsak daha iyi olabilir şeklinde devam ederse daha iyi olacak gibi. :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Phlox, 21 Haziran 2005 23:39 tarihinde demiş ki: bütün stun timerlarında süre azalması var rogue dahil buna. bu stun resisti de sadece warriorlar ve orclarda var bildiğim kadarıyla. o kadar da olsun artık Stun resitleme şansı tüm class larda var normal bir büyüyü resistleme şansı kadar bu oran. Ancak Priestlar ve warriorların bazıları talentlerinden %15 stun resist alabiliyorlar. Orclarında racial olarak stun resisti var ama her rogue alliance olmadığından bundan bahsetmiyrum. Özellikle olay priestlar. Çünkü warriorların stun resist talenti Protectionda ve fazla protection warrior yok. Ancak Priestların her türlüsünde Stun resist talenti var çünkü Disiplin talent tree sinde bu olay.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 4. Cheap Shotta İmmu. Oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 açıkçası ben fazla bir zorluk yaşamıyorum. kullandığım sıralam şöyle: cheap shot-> vanish-> cheapshot-> gouge-> kidney shot-> sinister x5-> coldblood-> eviscrate genellikle 5. sinistera gelmeden ölüyorlar ama eviscrate i yiyince şansları kalmıyor zaten. öyle bir stun resistlede karşılaşmadım zaten horde oynuyorum. trinket kullanırsada adam, bi tanesini bozuyor hepsini değil. önemli olan cheapshotlarla combo point kazanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 normal bi stunı resistleme şansı sadece racial olarak ve 2 class abilitysi olarak var. aynı stun timerı kullanan stunı 3 kez kullanırsak immune olması fazlsıyla adil ve normal bence.her ne kadar eskiden bolca yapsam da stunlock olayı bana çok saçma gelmeye başladı daggerlarla oynamaya başladıktan sonra.stunlocka güvenmeyin :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 21 Haziran 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Glatheros, 21 Haziran 2005 23:53 tarihinde demiş ki: açıkçası ben fazla bir zorluk yaşamıyorum. kullandığım sıralam şöyle: cheap shot-> vanish-> cheapshot-> gouge-> kidney shot-> sinister x5-> coldblood-> eviscrate genellikle 5. sinistera gelmeden ölüyorlar ama eviscrate i yiyince şansları kalmıyor zaten. öyle bir stun resistlede karşılaşmadım zaten horde oynuyorum. trinket kullanırsada adam, bi tanesini bozuyor hepsini değil. önemli olan cheapshotlarla combo point kazanmak. Combat rogue sun sanırım Adrenaline Rush ile oynuyorsun ( yoksa kidneyde 5 SS vurulmaz ) sanırım. Sadece 4 stun kullanıyorsun ki Gouge o kadar önemli bi oalyda değil orada. Sanırım ondan dolayı pek farketmiyorsun. Ben Assa/subs ağırlıklıyım ve Yaptığım stunlockda en az 7 Kere stun preparation kullanırsam 10-14 kere stun kullanıyorum ( CS/KSve Gougeları saydım sadece) Sanırım en az 7 kere stun kullanmamdan dolayı resistleme şansları daha yüksek oluyor. Dagger oynayan arkadaşlarda warriorlara katşı taktiklerini yazarlarsa pek bi güzel olacak :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 en iyi dps hangisi , dagger mi sword mu mace mi?[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 warrior zaten iyi oynuyorsa roguenun şansı yoktur bence. çünkü roguenun ranged olarak bi etkisi yok , warriora karşı kafadan dalmak da baya riskli :) bırakın da warriorlar da alsın bizi ya kasmayın :). warriora karşı tek çözüm stunlock veya dual cripplingle dalıp uzaklaşıp tekrar stealth , cheap shot denemek.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 22 Haziran 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Güzel bi Swordün yoksa ( epic bişeyler işte mc lootu falan) Crit şansın pekde yüksek değilse Dagger çok daha fazla DPS ye sahip oluyor ama Moblar için konuşuyorum. Şimdi düşündümde playerlara karşıda sanırım Dagger daha fazla DPS ye sahiptir. Tamam belki elinize blood letter alıp 3 kere sinister critlediğinizde ( 800 critler clotha) Daha fazla DPS yapabilirsiniz ama 3 kere SS critlemek şans işi. Daggerda ise critsiz abilityiniz yok sanırım. //Daggerla fazla tecrübem yok Dandik Assasination blade ile en fazla DMG i ben vuruyorum MC runlarda falan ama öküz gibi crit şansım olduğu için :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 adrenaline rush değilde thistle tea kullanıyorum. swordun ve mace in dmgı daha yüksek dps önemsiz rogue için. elinizde brutality blade, empyrean gibi şeyler varsa dmgınız inanılmaz oluyor. ama dal rend setide yeterli. 2500 critleyebilirsiniz zorlanmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 2500ü sadece evis ile critlersin o da full debufflı sunderlı herife anca. silahla da alakası yok biliyosun evisin..güzel bi epic swordunuz olmadıkça dagger roguenun dps , damage daha yüksek.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 22 Haziran 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Dagger DMG lerini http://rorc.514crew.com/cgi-bin/dagg.pl? buradan hesaplayabilirsiniz bu arada.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 evet evisin dmgı etkilemiyor elindeki sword fakat sinister strike ı, ve energy bittiğinde boş vurulan dmgları etkiliyor buda önemli. sinister strikela 600-800 dmg vurmak güzel birşey. dagger spec rogueların dmgı gerçekten çok düşük. elinde core hound tooth filan olsa bile güçsüz kalıyor. 2500 critlemek için o kadar debuffada gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 birde olays adece dagger veya sword kullanmakta bitmiyor hata burda. combat talentları eviscrate ve sinister strike dmg ve crit şansını çok fazla arttırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 vakti zamaninda rogue forumunda bi konu acilmisti; linkini hatirlayamadigim icin veremiyorum. ozetle sunu anlatiyodu adam: rogue stealth uzerine kurulu bi sinifsa, dahasi dmg dealer'sa, olmadiginiz bi sey olmaya caba harcamayin. adamin karsisina gecip haldir huldur vurmak rogue'larin degil warrior'larin isidir. bunun icin combat spec.'leri kendi hallerine birakiyoruz. assa/subt. iseniz, sizin de bilmeniz gereken stunlock vs. bu gibi seyler her ne kadar olsa da sizden beklenen tek sey var, dmg. adama zarar vermeniz gerekiyo, adami etkisiz hale getirmeniz deil. bunun icin kidney shot vs. yalan seyler bunlar. adam gibi ambush bs oynayin, dmg verin, adam oldurun. blizzard'in rogue'lar icin sectigi hedef bu. oyunun sonuna kadar bu boyle devam edecek. gerisi fasa fiso.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 isteyen istediği buildi oynar adamlar üç talent koymuş bide sana birisi özgür irade vermiş. kimse gelip şu şöyle olmalı buda böyle olmalı diyemez. ha dersin kimsenin umurunda olmaz, komik kaçar. oda senin özgür iraden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: riglous, 22 Haziran 2005 02:08 tarihinde demiş ki: vakti zamaninda rogue forumunda bi konu acilmisti; linkini hatirlayamadigim icin veremiyorum. ozetle sunu anlatiyodu adam: rogue stealth uzerine kurulu bi sinifsa, dahasi dmg dealer'sa, olmadiginiz bi sey olmaya caba harcamayin. adamin karsisina gecip haldir huldur vurmak rogue'larin degil warrior'larin isidir. bunun icin combat spec.'leri kendi hallerine birakiyoruz. assa/subt. iseniz, sizin de bilmeniz gereken stunlock vs. bu gibi seyler her ne kadar olsa da sizden beklenen tek sey var, dmg. adama zarar vermeniz gerekiyo, adami etkisiz hale getirmeniz deil. bunun icin kidney shot vs. yalan seyler bunlar. adam gibi ambush bs oynayin, dmg verin, adam oldurun. blizzard'in rogue'lar icin sectigi hedef bu. oyunun sonuna kadar bu boyle devam edecek. gerisi fasa fiso. Rogue u sadece DMG veren bi class yapacak olsaydı blizzard Kidney Shot /Cheap Shot u vermez. Bunların Imp talentlerini kaldırırdı. Ama şu an blizzard rogue ların stun lock undan çok kişi rahatsız olması üzerine stun resist olayını aktive ettii. Sanmıyorum üzerinde çok çalışılacak bişey olsun bunu aktif etmek blizzard için gayet kolay olsa gerek. Warrior kesememizi anlarım. Ama Priest gibi Cloth giyen bi class ı kesemedikden sonra. Mage gibi bi class ı zar zor kestikden sonra geriye sadece Warlocklar kalıyor Cloth giyen. Ben cloth giyen class ları 5 sn içinde kesebiliyim ( salak olmayanlarından bahsediyorum) o zaman hede niye böyle hödö niye böyle değildiye konuşmam çünkü bilirim ki benim amacım cloth giyenleri kesmek.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 combat buıldle rogue warlock hunter alınır gerısı yalan gıbı[signature][hline]waiting for the twelfth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 biri beni aydınlatsın nasıl böyle kesin ithamlarda bulunuyorsunuz? adam nasıl vermiş talentları elinde üstünde ne itemler var nasıl oynuyor? genelleme yapmayın , çünkü doğru olmuyor. her kesin oyun stili farklı, karşısına çıkan adamlar farklı. şunu keser bunu kesemez ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 sacred chargela 800 critlediğin bi herifte kesin debuff vardır ve ben aynı herife 1100+ backstab critlerim zorlanmadan. dagger rogue > sword rogue dmg bakımından. dagger roguelar zayıf değildir :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 priest gibi armor giyen derken dikkat biraz, 2k armor la dolasiorm ben ortada :p bence olay aynen riglous un dedigi gibi. birakalim stunlock vs, o ability leri bs yi beslemek, cp kazanmak icin kullanalim. onemli olan sonuca gitmek, mumkun oldugunca hizli gitmek bence. giderken izlediginiz yolun counterlanamamasina bosuna zahmet harcamayin, nasi olsa ilk saldiran hep rogue olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar