Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Arkadaşlar ya izlemeyi kaçırmışım hiçbiryer de reklam filan olmadı sessiz sedasız yarışma başlamış ve bitmiş izleyen arkadaşlar ülkeleri, performanslarını ve düşüncelerini belirtebilirler mi biz izlemiş kadar olalım bari :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected]
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 yunanlıların karadeniz havasında danslarından tiksindim...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Crane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Birinci olan şarkının canlı performansını buradan izleyebilirsin.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center]
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ben moldovayı beğenmiştim en fazla ama şarkıları nasılda tam hatırlamıyorum açıkçası şu anda. ayrıca yunanistanın şarkısını da beğenmedim; ucuz bir pop şarkısyıdı. ama oyunu kuralına göre oynamak lazım. önemli olan kazanmak, iyi şarkı yapmak değil (biz iyi şarkı yaptık demiyorum) onun için inşallah gelecek seneye biz de ingilizce bir piyasa şarkısı yaparız ve beğenilir.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 herkes birbirinin kültürünu taklit etti.Seyircilerin kafası karıştı =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 O sarkıyla 90 kusur puan topladık yinede iyi topladık bence :)[signature][hline]
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 kazanan şarkıyı ilk kez bugün duydum, sanırım "avaramu"nun bi coverı olmuş. Bunu bi yaptırımı falan yok her halde...[signature][hline]rtc
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 o şarkıyı oraya seçip de göndereni de gülsereni de o şarkıyı besteleyen herifi de allah bildiği gibi yapsın başka bişey söyleyemiyorum. aslında norveçle macaristan fena değildi ama ikisi de beklediği yere gelemedi. zaten yunanistanın birinci olcağı belliydi. adamlar 1 ay önceden şarkıyı piyasaya çıkardı hertarafta şarkının klibi zartı zurt oynadı. insanlar da önceden dinleyip beğendikleri şarkıya yağdırdı puanları. yalnız şu moldovayı beğenen arkadaşa -lütfen alınmasın- bişi sorucam. şarkının neresini beğendin? şarkının adında bile hayır yoktu ya. (büyük anne davul çalıyor) genel olarak eurovisiona eskiye oranla daha kaliteli parçalar gelmiş. yani o önceki örovizyonlardaki abuk subuk parçalar yoktu enazından...[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me There's a truth in your eyes saying you'll never leave me The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall You say it best when you say nothing at all
Nimloth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Niye? Bence güzeldi moldovya'nın şarkısı.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Smoke, 28 Mayıs 2005 02:13 tarihinde demiş ki: kazanan şarkıyı ilk kez bugün duydum, sanırım "avaramu"nun bi coverı olmuş. Bunu bi yaptırımı falan yok her halde... Abi şarkı direk avaremu. Yani dinledim. Neden çamur atmıyoruz bu şarkı bizim diye? Neden çemkiren olmadı? Yunanlar...[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
daverc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Abi ilk defa dinliyorum bariz avaramu bukadar benzerlik imkansiz yani ne sacma istir bu ?[signature][hline]Yap Yakışanı.
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Valla yunanlılar hak etti bence ve türkiye imkansızı basardı en igrenc bizdik :([signature][hline]:))) !!! ........................
Öne çıkan mesajlar