Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eurovision

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yunanlıların karadeniz havasında danslarından tiksindim...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
ben moldovayı beğenmiştim en fazla ama şarkıları nasılda tam hatırlamıyorum açıkçası şu anda. ayrıca yunanistanın şarkısını da beğenmedim; ucuz bir pop şarkısyıdı. ama oyunu kuralına göre oynamak lazım. önemli olan kazanmak, iyi şarkı yapmak değil (biz iyi şarkı yaptık demiyorum) onun için inşallah gelecek seneye biz de ingilizce bir piyasa şarkısı yaparız ve beğenilir.[signature][hline]oasisoyun.net
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Mesaj tarihi:
herkes birbirinin kültürünu taklit etti.Seyircilerin kafası karıştı =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Mesaj tarihi:
o şarkıyı oraya seçip de göndereni de gülsereni de o şarkıyı besteleyen herifi de allah bildiği gibi yapsın başka bişey söyleyemiyorum.
aslında norveçle macaristan fena değildi ama ikisi de beklediği yere gelemedi. zaten yunanistanın birinci olcağı belliydi. adamlar 1 ay önceden şarkıyı piyasaya çıkardı hertarafta şarkının klibi zartı zurt oynadı. insanlar da önceden dinleyip beğendikleri şarkıya yağdırdı puanları.
yalnız şu moldovayı beğenen arkadaşa -lütfen alınmasın- bişi sorucam. şarkının neresini beğendin? şarkının adında bile hayır yoktu ya. (büyük anne davul çalıyor)

genel olarak eurovisiona eskiye oranla daha kaliteli parçalar gelmiş. yani o önceki örovizyonlardaki abuk subuk parçalar yoktu enazından...[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall
You say it best when you say nothing at all
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Smoke, 28 Mayıs 2005 02:13 tarihinde demiş ki:
kazanan şarkıyı ilk kez bugün duydum, sanırım "avaramu"nun bi coverı olmuş. Bunu bi yaptırımı falan yok her halde...

Abi şarkı direk avaremu. Yani dinledim. Neden çamur atmıyoruz bu şarkı bizim diye? Neden çemkiren olmadı? Yunanlar...[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
  • Yeni Oluştur...