Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 edin tabi edin kedi sever post sayısı artıyo foruma işler tıkırında daha ne istesin :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 off su siteye pis ingiliz sempatizanlarını ne diye alırlar anlamam! ka__ gi___![signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 hade leeennn... olm lokantalara bile almıyolar kedileri de forumlara alıyolar ben ona şaşırıyom:P[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 eheue elimi sallasam wiskasın 50si be keyn kafalı gecen gun rome total war oynuom britanyayı isgal ettim, seni arayıp kafam girsin dicektim valla. sonra üsendim ehe.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 olm manticiya gidemedikten sonra whiskas keser mi seni beaaa, kayseri kedisi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 o artık kayserili değil... zamanında yaptığı ısmarlama olayından sonra kayseriye almıyolar onu:P olm bu arada expansion geliyo rome total war'A:) hunlarla akacaz romaya... ama almanlardan dost olmaz romadan once onlara dalacam[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 @athea: wiskas bana ozel "mantılı" mama cıkartıor. dert etme :)I @kel_caine: bi an once gidip icmek gerek, denize dogru bakıp derin derin aaa suu ne güseelllll demek gerek. off iş güc neyse ben kacar şimdilik hade optum kelinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mordre Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 irenc bi espri yapcam da neyse zor tutuyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 hoşgeldin ya, özledik burda kalıcısındır inşallah, en eskileri görmek pek sık yaşadığımız bir olay degil şu sıralar forumlarda, güzel oluyor böyle[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 abi yeni odun geldi meşe böyle ama suya yatırmadım daha :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 babacum: bendekiler aylardır yağda bekliyolar yeterince ağırlar sen rahat ol :) aquila: hoşbulduk:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bizden öncekilerin bizden sonra gelmesi acayip oldu be =) hoşgelmişsin geri..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Caine keyifli gordum seni =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 caine kim bilmiyomki ben bak utandım şimdi ._.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bende bilmiyom ama sanırım liverpullu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 17 Haziran 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 teee en eskilerden. avaturkte falan da görevliydi, hatta orda bi ara karakediyle birbirlerine ters düşmüşlerdi sanırım ama şimdi araları düzelmiş neyse ki :) inşallah diğer eskiler de yavaş yavaş geri döner... bu arada caine hoşgeldin. sen swg yi bırakalı yıllar olmamış mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa? oyundaki nickin nedir?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy [Bu mesaj MrBomb tarafından 18 Haziran 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hayır o swg'yi kessen bırakmaz, sony'nin kazığını öyle bir yemiş ki olmuş sony'ci :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 wow'a başlamayın, yuvanız yıkılmasın.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Neden ya başlayın wow'a :D[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Alexi_Septimus, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demiş ki: wow'a başlamayın, yuvanız yıkılmasın. alexinin yıkıldı adam cocukLARına yemek yetistiremez oldu :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ehee Bence bunu wow'a yıkmamak gerek sosyal sorunlar apayrı bişi :D[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 nooluyos ya bu gelen kim neden herkes kel diyo ?!?!?!? modundayım belli ki eski oturaklı bi abimiz :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 wow oynayıp gençliğinize yazık etmeyin. Sırf bu athenaz hanımın zıplama tatmininden dolayı gazlanıyor o sefil oyun bu sitede:) Swg'de Eclipse serverında Kwisatz Haderach nicki ile genç bünyeleri beklerim. Çilekcim Tie'da aldım Imperial destroyer da gördüm ama jtl cabuk bayıyor. Millet sadece travel fee'den kurtulmak için, kolay faction puanı kazanmak için veya maden mineral toplamak için kasıyor uzayda. Ha bi de ağır oturaklı guild liderlerinin özel partileri oluyor bir de o işe yarar o exp:)[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Caine, 17 Haziran 2005 10:41 tarihinde demiş ki: Nerde bu devlet nerde bu kedi? konu dışının konu dışı adamı şööyle bir strike back edip bakayım dedi ne var ne yok diye. Sitede hala bazı 345 yaşında olan üyeler faaliyetlerine devam ediyormuş ve kendilerini bu yüzden bir kez daha takdir ediyorum. Olm yaşınız başınız aldı gidiyor, sizin yaşınızdakiler çoluk çocuk sahibi oluyor siz hala pepelek paticik kedicik minnacık hani bunun ilk sahibi şeklinde devam:) ehe selam olsun herkese... Fill in the blanks ile sahneden çekiliyorum: Ka_____ Gir_____!!!! boşluklara gelecek parçalar, fam ve sin'dir. Hayır yani maksat 100. post atılmış olsun buraya.[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Swg'den şaşma Caine bu arada bizde swg'deyiz.sen hangi serverda oynuyordun :p[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar