Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konu dışı adamı strikes back!!! Episode 7?

Caine

Öne çıkan mesajlar

merhaba
ben ayşe 16f istanbul siz ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben pipili kızım, soydan geliyor.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Caine, 17 Haziran 2005 11:16 tarihinde demiş ki:
...bu arada ortamın terlikli şempanzesi neredE?

en son "work sux" diye bi albüm çıkarmış öle diyolardı ben dinlemedim henüz...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Caine, 17 Haziran 2005 10:41 tarihinde demiş ki:
Nerde bu devlet nerde bu kedi?

konu dışının konu dışı adamı şööyle bir strike back edip bakayım dedi ne var ne yok diye. Sitede hala bazı 345 yaşında olan üyeler faaliyetlerine devam ediyormuş ve kendilerini bu yüzden bir kez daha takdir ediyorum. Olm yaşınız başınız aldı gidiyor, sizin yaşınızdakiler çoluk çocuk sahibi oluyor siz hala pepelek paticik kedicik minnacık hani bunun ilk sahibi şeklinde devam:)

ehe selam olsun herkese...

Fill in the blanks ile sahneden çekiliyorum:

Ka_____ Gir_____!!!!

rüya olmalı. :)
hoşgeldin.[signature][hline]Lightsaber -- a Jedi tool, and a Sith weapon.
Sosyal ağlarda paylaş

tie falan kullanabildin mi hiç peki? ben JTL almıştım ama kutusunu bile açmadım duruyodu ölece :p

not: evet zenginim, bilmeyen varsa hala...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Mode: holigan.

* milan milan oeeeee oeeeee milan milan oeee oeeee *[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

İnce "" ler ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

atletiko madride 3 gol atan göztepe diyorum...
çilekçim JTL yalan bi olaydı.. herifler sonra parasız Combat Upgrade çıkardılar alemin kralı oldular.. garip bi ikilem:)
lvl falan geldi şimdi... gir oyuna yaz /respec bak keyfine:)[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis...
Sosyal ağlarda paylaş

Kedi geldi, oda damlar simdi, emesen ver 10.0 olur bura..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

yasak gardaşım yasak, forum kurallarına aykırı =P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...