Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konu dışı adamı strikes back!!! Episode 7?

Caine

Öne çıkan mesajlar

Nerde bu devlet nerde bu kedi?

konu dışının konu dışı adamı şööyle bir strike back edip bakayım dedi ne var ne yok diye. Sitede hala bazı 345 yaşında olan üyeler faaliyetlerine devam ediyormuş ve kendilerini bu yüzden bir kez daha takdir ediyorum. Olm yaşınız başınız aldı gidiyor, sizin yaşınızdakiler çoluk çocuk sahibi oluyor siz hala pepelek paticik kedicik minnacık hani bunun ilk sahibi şeklinde devam:)

ehe selam olsun herkese...

Fill in the blanks ile sahneden çekiliyorum:

Ka_____ Gir_____!!!![signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis...
Sosyal ağlarda paylaş

hoşgeldin :)
Valla milletin benim yaşımda 2 yaşında çocuğu war 18 inde evlenenlerin.
Biz hala patidir pepedir şudur budur
hörttür zarttır zurttur :)
takılıyoruz.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!

Sosyal ağlarda paylaş

Hoşgeldin.
=) Dogru söylemissin hehe
Bizim bile evlensek cocugumuz olur, hala pepelegiz..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

heh Allahın keli asıl senin ne işin var kafanda saç kalmadı hala forum morum dolanıyosun

haltetmişsin sen, temmuzun 8inde evleniyorum ben, bikaç seneye keline şaplak atar ufaklıklar :p

not: liverpool nası aldı ama kupayı :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Caine, 17 Haziran 2005 10:52 tarihinde demiş ki:
Athecim kutsal topraklardasın... kraliçe seni korusun... forma siparişimi zamana yyarak yedin bitirdin... dönecek misin bugün yarın? forma isterem ben...

lan laaan yoksa liverpool forması mı??? athe ben de isterem valla yoluna kırmızı halı sererem hatta[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 17 Haziran 2005 10:50 tarihinde demiş ki:
said:
Caine, 17 Haziran 2005 10:41 tarihinde demiş ki:
Nerde bu devlet nerde bu kedi?

Fill in the blanks ile sahneden çekiliyorum:

Ka_____ Gir_____!!!!

yok yok allah başımızdan kediyi rüyalarımızdan Freddy'i eksik etmesin... doğru cevabı birisi verir birazdan:P

Karakedi Gi-re-mez-sin!
[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis...
Sosyal ağlarda paylaş

olm kendimden geçtim liverpool kupayı alınca:)
önceki gün taksimde piskopatça North Shieldsda ingiliz kardeşlerimle coştuk...

bir name ile bitirmek istiyorum çilekcim sözlerimi
köprü altı yokuştur
biraları tokuştur
düğününün haberini vermeyen
ya cimbomludur ya ..........

öpenzi:)[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 17 Haziran 2005 10:54 tarihinde demiş ki:
lan laaan yoksa liverpool forması mı??? athe ben de isterem valla yoluna kırmızı halı sererem hatta

tukkan senin guzelim, nidmek!

(olm netten bulun nasi bisi istediinizi de gosterin ben ne anlarim formadan, yannis bisi almiiim)
Sosyal ağlarda paylaş

veriyoz işte daha ne, gelcen mi ki 950 km yolu :p
aaa ne dicem wow oynasana, emerald dream'e gelsene, priest açsana :D

*!azmoya nanik yapar*[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

and the oscar goesss tooo.... çilek rozzz.... öperim ellerinden eeheh...

athecim ingilterenin itiyim gözlerinin hastasıyım...

formanın arkasında mümkünse 10 numara Caine yazdırırsan daha bi hastan olurum. forma Liverpool FC'ye ait olacak malum:)[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis...
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben eq 2 de game overı gördüm ..prizmatik silahım ve lvl 50 charim eylülü bekler...
ben sonyciyim valla dıuşına zor çıakrım.. wow 'a 2 hafta dayandım nayış o bayış..swgdeyim şimdi jedi knight ellerinden öper:)[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis...
Sosyal ağlarda paylaş

lol athe böle hani 22 tane manyak bi topun peşinden koşuyolar da bikaç deli de onları yönetiyo hani, bi de milyonlarca insan çılgınca bağrışıyo ya işte o topçuların belden üstlerine giyindikleri şeyden istiyoruz :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Caine, 17 Haziran 2005 11:00 tarihinde demiş ki:
...ben sonyciyim...

geçmiş olsun :(
bu hastalıkla çok yaşamazsın çok üzüldüm gerçekten :([signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...