Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu zincir maillerde hiç kazanan oldu mu ?

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

merhaba ben osman acar..
ben bu mailler sayesinde koseyi dondum. dunyanın en guzel kızına sahip oldum daha cok gonderdim 3 tane ferrarim oldu daha da cok gonderdim monacoda villam, new york'ta gokdelenlerim oldu.dahada cok gonderdim cennette sulaleme yer ayırrttım.darısı sizin basınıza daha cok kisiye gonderin mutlu olun..[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 23 Haziran 2005 02:44 tarihinde demiş ki:
merhaba ben osman acar..
ben bu mailler sayesinde koseyi dondum. dunyanın en guzel kızına sahip oldum daha cok gonderdim 3 tane ferrarim oldu daha da cok gonderdim monacoda villam, new york'ta gokdelenlerim oldu.dahada cok gonderdim cennette sulaleme yer ayırrttım.darısı sizin basınıza daha cok kisiye gonderin mutlu olun..

E bu güzelmiş :)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 23 Haziran 2005 02:44 tarihinde demiş ki:
merhaba ben osman acar..
ben bu mailler sayesinde koseyi dondum. dunyanın en guzel kızına sahip oldum daha cok gonderdim 3 tane ferrarim oldu daha da cok gonderdim monacoda villam, new york'ta gokdelenlerim oldu.dahada cok gonderdim cennette sulaleme yer ayırrttım.darısı sizin basınıza daha cok kisiye gonderin mutlu olun..

tebrikler
:tebrikz:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 23 Haziran 2005 01:02 tarihinde demiş ki:
ben hayatimda mail forwardlamadim desem? :P

ben de :p da yok abi yapmadım hiç yapmam da heralde..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
[b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
[/b]
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal..
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

hayır yalan tamam bizde bide şu var. yalan oldugunu bile bile hala bu tür şeyler geldiğinde insanlar birbirlerine forward ediyolar. anlamıyorum ya ben hepsini anında siliyorum eve gelenleride anneme göstermeden çöpe atıyorum. Allaha şükür şimdiye kadar ne araba çarptı nede çukura düştüm. ha sayılırsa bi kere askerde italyan çukuruna girdim çıkamadım o kadar :D

[Bu mesaj gokhaan tarafından 23 Haziran 2005 10:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

anlaşılamayan nokta insanların birbirlerine deli gibi devamlı onları gönderip te "bu mail dünyayı 3 kere turladı, 4. turunu yapıyor" durumuna neden olmanın onlara ne fayda sağlayacağı?

yorumsuz =/[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

valla onu bilmemde spam mailden yillik bir kac milyon dolar kazananlar oldugunu biliyorum:)

zaten eger bir sekilde hotmailn spam korumasini gecmeyi basarirsaniz hotmaildeki kullanicilara attiginiz tahmini her spamdan 20-50 bin dolardan assagi kazanmazsiniz:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

LOL

gene yeni bir zincir MSN den geldi ROFL ötesi

- *chick any moment, everything can change (::
yarin uluslarasi opucukler gunu Bu muhtesem opucugu diger arkadaslarina gonderirsen seni coook seven birisi 4 gun sonra sana askini ilan edecek eger bu beri baska arkadaslarina gondermezsen 7 sene opulmeden perisan bir halde yasamaya mahsur kalacaksin. Bu test gercektir, ve sahsi tecrubelerde kanitlanmistir. en az 9 kisiye gonderiniz , ya da....sonucu siz bilirsiniz , secim senin

dikkat Mahsur kalacaksın PUAHHAAHA[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying?
I WANNA GET FREE!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bana geldi ama forwardlamadım hiç
ne zararını gördüm ne yararını

BAK TWEETY SANA BAKIYOR
BUNU 10 KİŞİYE YOLLARSAN TWEETY SANA ŞANS GETİRECEK.
ULAN İŞİMİZ Bİ CİVCİVE Mİ KALDI BE[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...