Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google durmuyor, şimdi de Google Maps

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
maps.google.com
ne yazık ki sadece ABD'deki bölgeleri araştırabiliyorsunuz, fakat kim bilir ileride tüm dünyayı yapabilirler. henüz beta olmasına rağmen son derece sorunsuz ve hızlı.

ister zoom-in zoom-out ile, ister search ederek istediğiniz yeri bulabiliyorsunuz ve hızlı bir şekilde yukarı-aşağı, sağa-sola hareket edebiliyorsunuz.

baya hoş bir sistem.
Mesaj tarihi:
Gerçekten güzel olmuş hemde fazlasıyla hızlı.
hemde millete artistlik bilem yaparık artık lol[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
neden bu düzen böyle,neden herkes sahte?

[Bu mesaj Xharloan tarafından 14 Şubat 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 13 Şubat 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
bence güzel bi map deil bu.

+1 Bencede Hiç Güzel Değil Onuda Beta Olmasına Veriyorum

said:
blackchaos, 13 Şubat 2005 19:00 tarihinde demiş ki:
oh be genel ev adreslerini bulabileceğiz =)

taksime böyle bişey şart süper olur

Yani Map Deyince Aklına Genel Ev Gelenide İlk Defa Gördüm :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Mesaj tarihi:
googlenin böyle sapıtmasının nedeni yakında başka bir yer yeni bir arama motoru çıkarırsa internetin düzensiz ortamı yüzünden googlenin hitlerinin anında katlarca azalacağını ve reklamlar yüzünden zarar ediceğini bilmesi[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Mesaj tarihi:
Abartı değilmi ?[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!!

Mesaj tarihi:
pizzacılar cart curt TRde ? huh ? =)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Mesaj tarihi:
haritayı begenmeyenler neye gore begenmıyor merak ettım.Yahoo nun harıtası kıstas ıse berbat bır harıta o[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
  • Yeni Oluştur...