Smeal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 yaw bu konuda becerikli olanlar biraz yardımcı olabilirmi bende sony superwoffer var onları nasıl balıcam bilgisayarıma ne hangı ve nasıl bır kablo gerekiyor nerden bulabilirim yardım pls.. (hoparlorumde bır sorun var da bu yüzden müzik setini yada onların 2x2+1 ini bilgisayara baglamak istiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ya direkt olarak muzik setini bağlayacaksan, aux kablosu denen bişi var ondan alıyosun kendi müzik setinin cd2/aux adlı bi girişi olcak 2 uçlu bole genelde biri kırmızı biri beyaz, onu ses kartının hoparlör çıkşına bağlıyosun. en azından bende öyle yıllardır mis gibi çalışmakta .[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 evet o kablo var fakat söyle birşey var mesela müzik setini takıyorumda arkasında 4 er tane kırmızı beyaz cıkıs var mesela bir ornek veriyim bitanesinde video (audio) yazior bunlardan hangisine takıcam o kabloyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bid bilgisayardaki hoparlor girişi için 1 yer var fakat o kabloda 2 yer var :) biri L biri R onları nasıl ayarlıyacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Aynen bende de öyle direk hoperlörleri bağlama olayını yapman için ek ekipman lazım sen de bizim gibi bi kabloyla bilgisayarın ses çıkışını setin aux çıkışına bağla tertemiz :-P arkasında vardır iki giriş şöle dene yakmazsın bişe olmaz sanırsam ki :D [signature][hline][b]Show No Mercy[b] [Bu mesaj armra tarafından 24 January 2004 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ya bilgisayarın hoparlor çıkışı zaten tek olur da , o aux kablosu zaten bi tarafı tek o çıkış için, diğer tarafı çifli oluyo, sen al kabloyu zaten ucuz bişi deneye deneye bulursun :P bi de insan şunu donanım&yazılım a açar konu dışında ne işi var :P[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ne bileyim baba da birşey sorucam peki o aux u aldı mdıye lım bagladım her şeyi ondan sonra actım müzik setini direk ses gelirmi? yoksa bir menü gibi birşeye girmem lazımmı cnuku orda audio videıo cd tape tunner hedehodo varr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bende sony rx 99 müzik seti var 2 +2 müzik setine baglayınca functiondan video ya getiriyosun ve pc den gele nsesler aynen müzik setinden cıkıyo zaten hoparlör falan almadım ben direk müzik setine bagladım 3 yıldır mis gibi valla :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 oke sagol eyw o zaman ben yarın sorsam aux mu diyecem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: sanerixx, 24 Ocak 2004 18:24 tarihinde demiş ki: aux kablosu denen bişi var ondan alıyosun kendi müzik setinin cd2/aux adlı bi girişi olcak 2 uçlu bole genelde biri kırmızı biri beyaz, onu ses kartının hoparlör çıkşına bağlıyosun. sağol yav sanerixx. süper işe yaradı bu :) pc speakerların kablosunu çıkardım müzik setine bağladım :) ilginç oldu bayağı[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 23 Haziran 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 aux girişi olmayan müzik setini bağlama şansımız varmı acaba?[signature][hline]iyisimi bugun seni radyasyonla öldüreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 rica ederim bonecrusher, ben de diyorum kim hortlatmış bu topici :)[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar