Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Katil Olacağım

Arndiol_Vampir

Öne çıkan mesajlar

Ne oldu? Sesi soluğu çıkmıyor.. :-D[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir..

Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Sosyal ağlarda paylaş

AMAN TANRIM!! :-O
KATİLLER![signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki:

bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arndiol, 21 Haziran 2005 15:47 tarihinde demiş ki:
İtiraf ediyorum bi arkadaşımı yakalayım bi kaşık suda değil damla suda boğacam..Öldürecem dellenecem..Nedir bu yaa kafama etti ressmen..!!!!!!

olay ne belki de öldürecek bişi degildir..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

Loli-Pop adam öldü bilem.. :-D[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Loli-pop, 21 Haziran 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
said:
Arndiol, 21 Haziran 2005 15:47 tarihinde demiş ki:
İtiraf ediyorum bi arkadaşımı yakalayım bi kaşık suda değil damla suda boğacam..Öldürecem dellenecem..Nedir bu yaa kafama etti ressmen..!!!!!!

olay ne belki de öldürecek bişi degildir..

Kız arkıma sulanıo daha büyük ne suc olabilir :D[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

KARŞIYAKA..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...