ivan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya beyler bu ikinci öğretim (İÖ) dedikleri olayı kazanınca normal sabah saatlerinde de okuyabilioomuşuz galiba öle bişiler duydum ve mesela diplomada yada herangi biseyde iö falan da yazmıomuş. yani atıoyrum marmaranın bi bölümünün iö süne girmekle herangi bi dezavantajımız var mı?[signature][hline] the legendary tamer..
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Spidee, 15 Haziran 2005 20:05 tarihinde demiş ki: Bu günden sonra çalışılır mı, bıraktım ben.. Ben geçen pazar denemeye girdim, ondan sonra çalışmıodum. Bi TM'ci arkadaşla coğrafya baktık. Yarın da biraz periyodik cetvel, sözcüklerin yazımı vs. bakarım diyorum. Diyorum da bi haftadır diyorum bunu. 2003'ü çözmedim daha. 2004'ü çözdüm bi tek. Yarın sabah 2003 yapayım..
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Eski ÖSS sorularını ezberleyin... Bu kadar yani başka bir şey değil. (99 ve sonrası)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Estella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Dela, 24 Mayıs 2005 19:32 tarihinde demiş ki: 289 ea yaptim, okuldan da 80 puan gelecek. artik calismiyorum takiliyorum rahat rahat. yuhanza demek istiorm tebrigimi de yanına koymak istiorm bn rüyamda belki gorurüm o rakamları[signature][hline]it feels good to know you are mine
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 O zaten üniversiteli =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: ivan, 15 Haziran 2005 20:25 tarihinde demiş ki: ya beyler bu ikinci öğretim (İÖ) dedikleri olayı kazanınca normal sabah saatlerinde de okuyabilioomuşuz galiba öle bişiler duydum ve mesela diplomada yada herangi biseyde iö falan da yazmıomuş. yani atıoyrum marmaranın bi bölümünün iö süne girmekle herangi bi dezavantajımız var mı? Devlet okullarında İ.Ö. de okumak daha avantajlı.Neden diye sorarsan İ.Ö derslerinin büyük çoğunluğu akşam olduğu için derslere giren öğretim üyeleri ve proflara ekstradan para veriyorlar.Bu nedenle i.ö deki derslerin çoğuna fazla para almak için prof. lar ve deneyimli hocalar giriyor... Not:İ.Ö. de okumuyorum ama okuyan baya bir arkadaş var onların yalancısıyım :)[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 i.ö nün bildiğim kadarıyla tek olayı akşam olması, başka bir olayı yok diye biliyorum. yani her şey aynı, ama akşam:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E
metboy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bugün 291 aldım moral oldu :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bugün ÖSS2003'ü çözdüm 297,46225 puan yaptım. 3 Türkçe 2 Sosyal yanlışım var. Ama ev ortamı gibi olmicak ÖSS anı, o açıdan çok daha zor tabi. Bi de muhtemelen 2003'tek soruları dersane testlerinde falan çözmüşümdür önceden.. Bi matematik sorusu zorladı alan 5 alan 25, karenin kenarı kaç diyen. Onu da paralel çizdim de çözdüm..
metboy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 mcspeyn çok kolay o soru :p ordaki boş alana A diyorsun, 4*(5+A)=(25+A)*2 işte direk alan çıkıyor ordan :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Valla ya, gördüm şimdi saol. Ben FB'ye paralel çizmiştim A'dan DF hizasına kadar tepesine K de. Sonra da E ile birleştirdim onu, dışarda kalan kısımın alanı 20 oldu, EK 4br EL 1br o zaman LB 3br, ordan ABL 15 çıktı, ordan buldum ben. Düzeltme: Anlamışım ben Türkçe sorularını..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! [Bu mesaj McsPeyn tarafından 16 Haziran 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz Öss'ye gircez =P.Bakmıyorum artık test kitaplarının yüzüne.Da umarım öss'ye uyanabilirim her gün 1 de kalkıyorum.[signature][hline]Still Goin' Wild !
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ben de uyuyamıyorum ya, sabah da yorgun kalkıyorum..
Keyzar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Sınava girecek olan tüm kardeşlerime başarılar dilerim. Gönlünüzden geçen yerleri kazanacak puanı alırsınız umarım.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu.
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bütün herkese başarılar.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Sınava girecek olanlar muhtemelen yatmışlardır şimdiden ama yine de başarılar dileyelim. Geçen seneyi hatırlıyorum da, aah ah :)[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 sınav hala bitmedi mi..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 evet şimdi girdim eve, çalışma maksadıyla tek sayfa çevirmeden 75 sözel 5 sayısal işaretledim, yeterli gelir açıköğretim için.. :) herkese geçmiş olsun, gönlünüze göre olsun sonuçlarınız..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Benim kötü geçti valla, sınav sırasında baya stres yaptım, elim ayağım dolaştı.. 280 yapmam lazımdı 265-270 arası birşey gelecek herhalde..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Mix Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 matematik sorularını ele aldım[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben evde deneme çözerken daha çok heyecanlanıyordum o derece kütüğüm yani. heyecan yapmadım ama bakalım bekliyoruz işte sonuçları.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 mat zorladı beni ya[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
taz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Spidee, 19 Haziran 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Benim kötü geçti valla, sınav sırasında baya stres yaptım, elim ayağım dolaştı.. 280 yapmam lazımdı 265-270 arası birşey gelecek herhalde.. aynen benim de öyle manyak heyecan yaptım ya hiç heyecan yoktu sınava kadar. zil çaldı panik oldum hatta sınavdan çıkınca çok kötü gibi geldi şimdi baktım tvden falan, 270 üstü gelir cevap anahtarını indirebilen biri varsa bir siteye upload edebilir mi? veya [email protected] 'a yollasın. tekrar bi kontrol etmek istiyorum.
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 230 sayısal :( jeo. müh. ne girip yatay kasıcam belki gecebilirim insaat mühendisliğine?[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ne var insaat muhendisliginde? biz ins muh.z tavsiye etmem.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Öne çıkan mesajlar