Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gencler oss'ye calısıyonuz mu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya beyler bu ikinci öğretim (İÖ) dedikleri olayı kazanınca normal sabah saatlerinde de okuyabilioomuşuz galiba öle bişiler duydum ve mesela diplomada yada herangi biseyde iö falan da yazmıomuş. yani atıoyrum marmaranın bi bölümünün iö süne girmekle herangi bi dezavantajımız var mı?[signature][hline] the legendary tamer..
Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 15 Haziran 2005 20:05 tarihinde demiş ki:
Bu günden sonra çalışılır mı, bıraktım ben..
Ben geçen pazar denemeye girdim, ondan sonra çalışmıodum. Bi TM'ci arkadaşla coğrafya baktık. Yarın da biraz periyodik cetvel, sözcüklerin yazımı vs. bakarım diyorum. Diyorum da bi haftadır diyorum bunu. 2003'ü çözmedim daha. 2004'ü çözdüm bi tek. Yarın sabah 2003 yapayım..
Mesaj tarihi:
said:
Dela, 24 Mayıs 2005 19:32 tarihinde demiş ki:
289 ea yaptim, okuldan da 80 puan gelecek. artik calismiyorum takiliyorum rahat rahat.

yuhanza demek istiorm tebrigimi de yanına koymak istiorm
bn rüyamda belki gorurüm o rakamları[signature][hline]it feels good to know you are mine
Mesaj tarihi:
said:
ivan, 15 Haziran 2005 20:25 tarihinde demiş ki:
ya beyler bu ikinci öğretim (İÖ) dedikleri olayı kazanınca normal sabah saatlerinde de okuyabilioomuşuz galiba öle bişiler duydum ve mesela diplomada yada herangi biseyde iö falan da yazmıomuş. yani atıoyrum marmaranın bi bölümünün iö süne girmekle herangi bi dezavantajımız var mı?

Devlet okullarında İ.Ö. de okumak daha avantajlı.Neden diye sorarsan İ.Ö derslerinin büyük çoğunluğu akşam olduğu için derslere giren öğretim üyeleri ve proflara ekstradan para veriyorlar.Bu nedenle i.ö deki derslerin çoğuna fazla para almak için prof. lar ve deneyimli hocalar giriyor...
Not:İ.Ö. de okumuyorum ama okuyan baya bir arkadaş var onların yalancısıyım :)[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Mesaj tarihi:
Bugün ÖSS2003'ü çözdüm 297,46225 puan yaptım. 3 Türkçe 2 Sosyal yanlışım var.
Ama ev ortamı gibi olmicak ÖSS anı, o açıdan çok daha zor tabi.
Bi de muhtemelen 2003'tek soruları dersane testlerinde falan çözmüşümdür önceden..
Bi matematik sorusu zorladı alan 5 alan 25, karenin kenarı kaç diyen. Onu da paralel çizdim de çözdüm..
Mesaj tarihi:
Valla ya, gördüm şimdi saol. Ben FB'ye paralel çizmiştim A'dan DF hizasına kadar tepesine K de. Sonra da E ile birleştirdim onu, dışarda kalan kısımın alanı 20 oldu, EK 4br EL 1br o zaman LB 3br, ordan ABL 15 çıktı, ordan buldum ben.
Düzeltme: Anlamışım ben Türkçe sorularını..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!

[Bu mesaj McsPeyn tarafından 16 Haziran 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz Öss'ye gircez =P.Bakmıyorum artık test kitaplarının yüzüne.Da umarım öss'ye uyanabilirim her gün 1 de kalkıyorum.[signature][hline]Still Goin' Wild !
Mesaj tarihi:
Sınava girecek olan tüm kardeşlerime başarılar dilerim. Gönlünüzden geçen yerleri kazanacak puanı alırsınız umarım.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Mesaj tarihi:
evet şimdi girdim eve, çalışma maksadıyla tek sayfa çevirmeden 75 sözel 5 sayısal işaretledim, yeterli gelir açıköğretim için.. :)

herkese geçmiş olsun, gönlünüze göre olsun sonuçlarınız..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
Benim kötü geçti valla, sınav sırasında baya stres yaptım, elim ayağım dolaştı..

280 yapmam lazımdı 265-270 arası birşey gelecek herhalde..[signature][hline]Click!
Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 19 Haziran 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
Benim kötü geçti valla, sınav sırasında baya stres yaptım, elim ayağım dolaştı..

280 yapmam lazımdı 265-270 arası birşey gelecek herhalde..

aynen benim de öyle
manyak heyecan yaptım ya
hiç heyecan yoktu sınava kadar. zil çaldı panik oldum
hatta sınavdan çıkınca çok kötü gibi geldi
şimdi baktım tvden falan, 270 üstü gelir

cevap anahtarını indirebilen biri varsa bir siteye upload edebilir mi? veya [email protected] 'a yollasın. tekrar bi kontrol etmek istiyorum.
  • Yeni Oluştur...