Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

leaked 1.6 patch notes ..

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

en dikkatimi ceken su patch te ignite olayı oldu nasıl bir mantıktır ki ignite ı magic olarak kabul ederler anlamıyorum..yani mantıklı olarak dusundugumde fireball atıyosun ve bunun etkisi olarak bi sure yanıyo karsındaki kisi..ozaman warrior un deep wound u da magic olsun bi dispel le gitsin bole sacmalık mı olur ?(mage degilim :) )

warrior a gelen hamstring yeniligi tamam guzel bisi warrior lar cok sevinirde korunması olmayan adamlar napacak 5 sn warrior un dibinde kalsan zaten olursun 5 sn de 2 tane MS atılır 1 i critlese deep wounds vs zaten %70 speed dusurucu olayı var sen bu warrior dan nası kacacaksın?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 22 Haziran 2005 17:44 tarihinde demiş ki:
en dikkatimi ceken su patch te ignite olayı oldu nasıl bir mantıktır ki ignite ı magic olarak kabul ederler anlamıyorum..yani mantıklı olarak dusundugumde fireball atıyosun ve bunun etkisi olarak bi sure yanıyo karsındaki kisi..ozaman warrior un deep wound u da magic olsun bi dispel le gitsin bole sacmalık mı olur ?(mage degilim :) )

tanrının kutsamaları bile magic kabul edilirken ignite nasıl magic olmaz? ne kaldı ki geriye magic o zaman? warrior abilityleri fiziksel dmg'ye dayandığı için magic sayılmıyor, bazı mobların ne disease ne posion'a dahil edilen özel poisonları gibi..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

tanrının kutsamaları belki jeton koselidir saka yaptıysan anlayamadım ama eger gercekten bole dusunerek paladin oynuyosan cok komik olur :) paladin zaten buyu ile savasci yeteneklerini birlestiren bi class paladin in her seyi magic olacak tabiki ignite ne demek tutusturmak ateslemek elektronik sozluk bole diyo(biliyorum anlamını ama yine de baktım) bunun magic le ne alakası var?birine normal de atesli bisi atınca o adam yanmaz mı bu da onun gibi bisi demek istedigim deep wound gibi bisi ignite..magic sayılması gercekten cok sacma..
paladin in her seyi magic sayılması lazım.. bence shaman a gelmesi gereken nerf lerden birisi de lightning shield ve silah ench larının dispel ile kaldırılması hersey magic sayılıyosa onlar niye sayılmıyo?yani bastan yanlıs yapmıslar ne ignite gibi bisi koyacaksın ne de sora bu magic diyip adamı deli edeceksin tamam mage critleyip %40 nin ignite olarak dmg olarak bize dot olarak donmesi mage i gercekten cok ustun kılıyo ama ignite magic effect diyip bunu dispelle kaldırma daha komik bi durum :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 22 Haziran 2005 17:44 tarihinde demiş ki:

warrior a gelen hamstring yeniligi tamam guzel bisi warrior lar cok sevinirde korunması olmayan adamlar napacak 5 sn warrior un dibinde kalsan zaten olursun 5 sn de 2 tane MS atılır 1 i critlese deep wounds vs zaten %70 speed dusurucu olayı var sen bu warrior dan nası kacacaksın?

Bu mantıkla düşünürsek immolate inde dispel edilememesi gerekirdi... Sonuçta adamı tutuşturuyosun yanıp ölsün o zaman :P
Sosyal ağlarda paylaş

Heuahuae rekormuş muhabbet :D Uo geyiklerinin merkezi olan gerçek hayata uyarlama olayı...
Ben kurşunuma poison sürüp nasıl atıyorum onu anlamıyorum o zaman :D Bi de bi insan 3 kurşun yedikten sonra hayatta zor kalır be hocam. Ayağına sıkınca yere falan da düşmesi lazım.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 22 Haziran 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
There is now a progress bar on the Honor tab of your character window that displays how close you are to your next rank.

evet bu gayet guzel olmus

benimde en cok hosuma giden bu oldu artik rank alcammi diye merak etmeye son =p eger bunlar dogruysa ne zaman gelcek bu patch haftayami ? 3 hafta olacak haftaya en son patch geleli[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 23 Haziran 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Şehirlerden BG'lere katılmakta gayet iyi olmuş.

Ama Ignite'ın dispel edilmesi saçma. Neden saçma? Mageler bunun için 5 talent point harcıyor. Bir skill değil bu sonuçta.

Warlock 31 talent puaniyla Soul Link aliyor dispell ediliyor. Bunu alana kadar kullanmadigin kullanmayacagin bi suru ozellik aliyorsun sacma sapan. 31 puan la 5 puan arasi cok fark var. Spellstone kullaniyorsun ustundeki TUM MAGIC effect leri kaldiriyor buff , armor, herturlu heal effect dahil yaninda debuff lar bide offhand de tutman gerekiyor kullanmak icin dispell ediliyor. Bu mantikla warlock larin bu 2 sininde dispell edilmemesi lazim. Kaldiki ignite i yiyen adamin priest yada paladin olmasi lazimki aninda alabilsin ustunden merak etmeyin kimse 3-4 sn surecek seyi aninda farkedip baskasinin ustunde kolay kolay alamaz zaten ilk 2 tick muhakkak dmg vuracaktir. Hatta priest veya paladin olsa bile kalabalik combatta bazi magic ve curse cok cabuk farkedilip dispell edilmiyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

mantıksal bölümünü, götü tutuşan adamın büyü ile onu dispellemesini geçtim de, adam ignite'ı dispellese ne, dispellemese ne. tekrar ignite alıcak zaten.

zaten combatta %40 damage için ignite dispelleyen adam varsa ne hoş. vakit kazanırız en azından. anca sen ölüceksin de, bu dispel onun hayatını kurtaracak. o zaman belki işe yarar..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Sosyal ağlarda paylaş

ooo sizin oyundan haberiniz yokmuş o zaman ne diyeyim. ne demek farketmez %40?

31 talent harcanan blessing of kings purge ile kaldırılırken 5 talentlık ignite da kalksın müsaadenizle. akıl var mantık var, kaldırılmaması için magic yazmaması lazım..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...