Arekreas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Metallıcanın tarzını bılmedıgım ıcın o tarz da muzık yapan bı kac grup bana onerebılırmısın..Sole solo atan falan..Bı de Vokalın sesı guzel olan??[signature][hline]
Jester Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Metallica'ya en yakın Megadeth vardır... Onun dışında Slayer, Anthrax gibi grupları deneyebilirsin. Eğer yeni tarzdan bahsediyorsan da System of A Down falan deneyebilirsin ama deneme bence.[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..." In Flames - The Jester Race
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 manowar dinle, konsere de gelecekler hazır, süper olur...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 shadows fall[signature][hline]Embrace the shadow!
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 dream threater dinle kardeş daha kralı var mı ki[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
philoxenus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 soilwork ve sentenced da dinle mesela..[signature][hline]Papirus*
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben de opeth diim tam olsun. peh.[signature][hline]Silent dance with death...
Jester Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 dream theater, soilwork, sentenced, naaptınız abi, adam thrash istemiş işte.... arcane shadows fall demiş bi de o da çok alakalı değil ama süper grup[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..." In Flames - The Jester Race
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ses olarak bişey diyemem ama Marlyn Manson güzel çalıyorlar..[signature][hline]Ben çaresiz avare gezerken, gözyaşlarım yaşlanır olmuş...
Arekreas Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Opeth,Megadet,Dream Theater dınlıyorum zaten....Bunlar dısında onerebıleceklerınız olursa ıyı olur..[signature][hline]
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Hmm bende bu topıce gore Manowar a bakıyorum sımdı gercekten cok guzel sarkıları var -..Hosuma gıttı baya..[signature][hline]MSN:[email protected] www.sindarin.gen.tr
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 opeth, dream theater felan.. evet çok alakalı :) ben de bari cradle of filth diyim tam olsun :-P[signature][hline]Beş Hececiler
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Testament,Iron maiden,Megadeth,Shy bunları öneririrm[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar