LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 gwindon, teknik bölümünde ne için ne gerektiği yazıyor, orayı kurcala[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ittifagın adı nedir su an[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 [Gaemp] Galactic Empira of Paticik arkadaşlar ben hıyarın birine saldırdım adam da beni bi güzel harcadı şimdi tehdit edio ama tüm savunmamı kurdum hafif lazerlerle ağır avcımı da çıkarcam.. i'm not afraid bu arada o adamı daıtçak güçlü biri arıom adamın koordinatları 1:364:6 en son 3 hafif lazeri wardı..[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Gwindon, 13 Haziran 2005 22:30 tarihinde demiş ki: ya asker felan nası yapacas bi yardım edin ya paso maden binası yapıyorum başkada bişey yapamıyorum asker yokbunda askeronot var sadsadsadas[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 beyler ben sharp ittifakındayım 1inci ittifagız aklınız varsa bize katılın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ben, Gimli, Golge ve Azmodai CFS ittifakındayız. Tüm patileri bekleriz.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ok bnde geliorum[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bende oynamaya başladım bu oyunu çılgınlar gibi bugün :) Ama daha yeniyiz Ankh ittifakına üye oldum yinede birşey lazım olursa yapabileceğim birşey vs üye adı Arc Kharas[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Raistin, 16 Haziran 2005 12:21 tarihinde demiş ki: beyler ben sharp ittifakındayım 1inci ittifagız aklınız varsa bize katılın.... bende sharp ittifağındanım bu ne hız dienlere alman serverinde oynuyordum 18.evren :D[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar