Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Valla bu bu konuda açtigim 2. topic ama her gördüğüm topic zamanin aslinda ellerimin arasindan ne kadar da çabuk geçtiğinin kaniti diyerek felsefe de yapayim sizde buyrun tepisin.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 başlık açmak tamam da radyoda kimse yok, ben 0 dinleyiciye ulaşınca çıktım.. :) tam 1 hafta önce millet yarışıyordu başlık açan için, bir buçuk saat sonra açıldı şimdi ona bakan bile kalmamış.. :hmm:[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 e iyi kimse yoksa ben giriyim bari, nasilsa dinliyorum muzik, bi yandan radyoda da calar nolucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Çok iyi oldu, ne zamandır seni dinlemeye pek niyetliydim ama bir türlü yakalayamıyordum senin saatlerini, fırsat oldu. Elli tane ikiyol topici gördüm ama dinlemek nasip olmadı bir türlü.Tam çıkıyordum, biraz daha takılayım bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ilginc bir durum, kim dinliyor su an acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 hmm saol nefr merak ettigin icin garip bir tesekkur sebebi oldu ya neyse su dinleyen 4-5 kisiye de tesekkurler bu arada cok iyi kalpli bir gecemdeyim herkese tesekkur ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 radyo suan bos .... da password ne radyonun nasil olucak bu is ? (kafasi basmaz)[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Mike Oldfield - Tubular Bells II den hemen sonra Anathema - Eternity albumu gelecek dinleyenler dinlemede kalsinlar rayonun olecegi belliydi, ben acildiginda tahmin etmistim, ama olsun artik sunu dinledin mi diyoruz, hayir diyoruz, dinletiyoruz hemen :)[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Niye ölsün ki? Sadece baştaki coşku kayboldu, bu da normal zaten. Profesyonel bir radyo gibi düşünmemek lazım sonuçta, zamanı ve keyfi olan girip birşeyler çalar, birkaç kişi beraberce dinler eğlenir, üstüne geyik atılır vs.. Böyle devam eder bence özel durumlar dışında, zaten amaç bu değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Babacum ve Gimli On Air![hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 babacum, gimli, dinlemedeyim, tamam! :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 aha hade bende geldim :) başarılar yayında :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bhangaladan sonra kapanışl cingılımız var ve çıkıyoruz artık biri girisin[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bu arada kedi kulaklığımı koyarmısın ,:)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ben çalardim ama şifrem yok :)[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 çalin layn biriniz be icq full wj çalan yok way şifre istiyip çaliyim desem[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ben açliyorum istek yapiniz :P ama mikrofon yok malesef amele stili liste dinleticem boş durmasından iyidir ehe fazla bişide yok gerçi godsmackden 2 albüm creedden 3 albüm metallicada 2 albüm soad papa roach bide ortadan karışık bişiyler war[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 icq : 69365535 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 benim zamanım çık ben çalarım falan diyen warsa msg atsin direk çikayim yani boş kalmasın diyerekten[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: baaluo, 22 June 2003 21:54 tarihinde demiş ki: benim zamanım çık ben çalarım falan diyen warsa msg atsin direk çikayim yani boş kalmasın diyerekten[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam : baal de beal de fark etmez nası okursan oku zavalli uzuluyor 2kisi dinliyor diye:p[hline]sleepin, weepin, with you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 hadi lan ordan kendim çalarım kendim dinlerim bana ne :) zaten dinleyici olsa çalacak adamda olurdu ehe ii böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 sifre ne ki cogu zaman bos oluyo ama baglanamiyorum[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bonepart yada athey ile konuşucaksın wj lik için :) istek warmidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 baal mı çalıyo hıh dinlesek mi acaba :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: kermit_frog, 22 June 2003 22:10 tarihinde demiş ki: baal mı çalıyo hıh dinlesek mi acaba :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? 3kisi oldu valla dinleyen sayisi sevindirin adamcagizi:P[hline]sleepin, weepin, with you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar